Elif: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11): Η Ζεϊνέπ θα πει τα πάντα στον Σελίμ!

Τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11): Η Ζεϊνέπ θα πει τα πάντα στον Σελίμ!

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11) της ξένης σειράς του Star, «Elif» θα είναι συγκλονιστικές! Η Ζεϊνέπ θα πει τα πάντα στον Σελίμ!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Elif: Αποκλειστικό - Βόμβα! "Ο άντρας σου θα σαπίσει στη φυλακή!" - Η Αρζού διώχνει τη Ζεϊνέπ!

Πέμπτη 7/11

Επεισόδιο 454

Η Ζεϊνέπ πρόκειται να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή. Πιστεύει πως ο Σελίμ έχει δικαίωμα να ξέρει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια. Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της και η Ζεϊνέπ αναπολεί τις παλιές, καλές μέρες. Η Ελίφ θέλει να ευχαριστήσει τον Γιουσούφ για το βιβλίο, που της χάρισε και εκείνος της δίνει μια συμβουλή. Στη φυλακή η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να δει τον Σελίμ γιατί είναι στο ιατρείο. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει να δει την Αρζού. Την ικετεύει να αποσύρει τη μήνυση κατά του Σελίμ. Η Αρζού την κοροϊδεύει και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό. Στο σχολείο η Μπερίλ και η Ελίφ θέτουν υποψηφιότητα για πρόεδρος της τάξης. Η Ελίφ κερδίζει παρά τις διαμαρτυρίες της Μπερίλ. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει ψέματα πως ο Βεϊσέλ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η Τουλάι πηγαίνει να τον δει αλλά γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως πατέρας και γιος την εξαπάτησαν. Προσπαθεί να φύγει αλλά ο Μουράτ την εμποδίζει και της ζητάει να ακούσει αυτά που έχουν να της πουν. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της Γκόντζα για να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και ακούει τη φωνή της Ασουμάν. Η Ασουμάν μιλάει στο τηλέφωνο με την Γκόντζα και η Αρζού κρύβεται για να ακούσει. Η Αρζού καταλαβαίνει ότι η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο. Η Ασουμάν λέει ψέματα στον Ερκούτ σχετικά με την εγκυμοσύνη της Γκόντζα. Ο Ερκούτ αισθάνεται πως η Ασουμάν κάτι ετοιμάζει…

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτό είναι το τραγικό φινάλε!

Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της καθημερινής δραματικής σειράς του STAR, «Elif». Σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και ο τρίτος κύκλος της τουρκικής σειράς του STAR «Elif» θα τελειώσει μ' έναν ματωμένο γάμο, έχοντας ξανά ως πρωταγωνίστρια τη Μελέκ, που για ακόμη μία φορά δεν καταφέρνει να βρει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλο το τελευταίο επεισόδιο.

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η εκδίκηση της Αρζού μόλις άρχισε! «Θα τιμωρηθείτε όλοι»!

Οπως ήδη γνωρίζουμε και θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, η Αρζού ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ουμίτ με σκοπό να εκδικηθούν όσους έκαναν κακό στην αδίστακτη γυναίκα. Η αρχή γίνεται με την οικογένεια Εμιρόγλου, την οποία φροντίζουν να καταστρέψουν οικονομικά και στη συνέχεια πετάνε τα μέλη της έξω από το κτήμα. Επόμενος στόχος τους είναι ο Σερντάρ με την Γκοντζά. Η Αρζού βάζει την ηχογράφηση τη δική της με τον Σερντάρ, όπου σχεδιάζουν να αρπάξουν την περιουσία του Νετζντέτ από την Γκοντζά, και η τελευταία αν και έγκυος θυμώνει και τον χωρίζει. Παράλληλα και ο Σερντάρ οδηγείται μετά από καταγγελία της Αρζού στη φυλακή για παραποίηση και πλαστογράφηση στοιχείων. Αρζού και Ουμίτ παντρεύονται και μετακομίζουν στο ολόδικό τους κτήμα Εμιρόγλου! Ομως εκεί αρχίζουν και τα προβλήματα του έγγαμου βίου τους. Η εμμονή της Αρζού με την οικογένεια αρχίζει να κουράζει τον Ουμίτ, που πια σκέφτεται να πάρει διαζύγιο. Στο μεταξύ, η Γκοντζά έχει χάσει το μωρό που περίμενε από τον Σερντάρ. Κατηγορεί την Αρζού γι' αυτό και επιστρέφει με σκοπό να εξοντώσει και να εκδικηθεί την πρώην αφεντικίνα της...

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Αρζού
Η Γκοντζά προσποιείται πως έχει αμνησία και η Αρζού, που έχει ανάγκη από βοήθεια στο σπίτι, την προσλαμβάνει ξανά ως υπηρέτρια. Η αδίστακτη γυναίκα μένει έγκυος και εκεί αρχίζει το σχέδιο εκδίκησης της Γκοντζά, η οποία της δίνει χάπια -δήθεν για την εγκυμοσύνη- με σκοπό να αποβάλει, ενώ φροντίζει παράλληλα να τη βγάλει τρελή απέναντι στον Ουμίτ, ότι δήθεν δεν είναι έγκυος. Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει όσα ζει και μια μέρα ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Γκοντζά και όταν χάνει το μωρό που περιμένει, αναλαμβάνει να τη βγάλει από τη μέση. Ετσι βάζει να την απαγάγουν και να τη βασανίσουν. Παράλληλα βάζει ξανά στόχο την Ελίφ και την απάγει. Η Μελέκ στήνει παγίδα στην Αρζού και έτσι επιβεβαιώνει πως εκείνη είναι που κρύβει την Ελίφ και αφού βρίσκουν το παιδί, κάνουν καταγγελία εναντίον της Αρζού. Εκείνη καταφέρνει να γλιτώσει από τη σύλληψη, όχι όμως από τον θάνατο, αφού στην καταδίωξη της αστυνομίας το αυτοκίνητό της ξεφεύγει της πορείας του και πέφτει σε γκρεμό, όπου και ανατινάζεται. Ομως, μπορεί να βρέθηκε το DNA της στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια είναι ζωντανή, αφού ουσιαστικά σκηνοθέτησε τον θάνατό της. Το πραγματικό πτώμα ανήκει στην Γκοντζά! Μετά από αυτό η Αρζού δεν μπορεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και ό,τι κάνει το κάνει κρυφά και μεταμφιεσμένη. Εχει φροντίσει, μάλιστα, να βγάλει πλαστή ταυτότητα με σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό. Η τελευταία σκηνή όπου θα δούμε την Αρζού, θα είναι μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή όπου θα ψάχνει στοιχεία για τον Γιουσούφ, για τον οποίο ανακαλύπτει πως είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας!

Ο Γιουσούφ νεκρός! Η Μελέκ τρελαίνεται
Κι ενώ ο Γιουσούφ και η Μελέκ έχουν γίνει ζευγάρι, εκείνος δέχεται επίσκεψη από έναν άνθρωπο του παρελθόντος του. Πρόκειται για άτομο εμπιστοσύνης της θείας του, της Ματζιντέ, η οποία θέλει να του αφήσει όλη της την περιουσία, αλλά ο γιος της.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TiVi ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!!