Elif - Αποκλειστικό! Εντολή δολοφονίας για την Αρζού!

Ο Ουμίτ πίσω από το κόλπο!

Elif - Αποκλειστικό! Εντολή δολοφονίας για την Αρζού!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif! Εντολή δολοφονίας για την Αρζού και έχουμε τις λεπτομέρειες!

Εντολή δολοφονίας για το χατίρι της Αρζού θα δώσει ο Ουμίτ, ο οποίος θέλει να βγάλει από τη μέση τον Σερντάρ, προτού εκείνος τον καταστρέψει με τις αποκαλύψεις του! Το TiVi έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Γκοντζά ανακαλύπτει πως οι λογαριασμοί της έχουν μπλοκαριστεί και έτσι πηγαίνει στο σπίτι όπου μένει η Αρζού και τσακώνονται. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Σερντάρ στη φυλακή και του μιλάει για τις προσδοκίες της και την επιθυμία που είχε να καταφέρουν να γίνουν οικογένεια. Στο τέλος τον αποχαιρετά και του λέει πως ίσως αυτή είναι η τελευταία φορά που βλέπει ο ένας τον άλλο. Ο Σερντάρ νιώθει απαίσια. Ετσι, αποφασίζει να στείλει ένα γράμμα στην Αρζού, ώστε να της αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του Ουμίτ. «Εφτασε η μέρα που περίμενα, Αρζού! Είσαι έτοιμη να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα;

Elif Αρζού δολοφονία

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Εκδίκηση, χωρισμός και δολοφονία στα 5 επόμενα επεισόδια!

Πίστευα πως δεν υπήρχε άλλος πιο διεστραμμένος άνθρωπος από εσένα, πιο κακός και διπρόσωπος! Κι όμως υπάρχει και είναι ο Ουμίτ! Με αυτόν τον άντρα γνωριστήκαμε όταν ο πατέρας σου μ' έκλεισε στη φυλακή! Τι έγινε; Σάστισες; Νόμιζες ότι τον γνώρισες τυχαία; Εγώ τον έβαλα στον δρόμο σου για να σε εκδικηθώ! Και όχι μόνο εσένα, αλλά και την οικογένεια Εμιρόγλου, γιατί εξαιτίας σας πέθανε η κόρη μου, η Τουγκτσέ μου! Θα σε συμβούλευα να μην τον ερωτευτείς...

Elif εξελίξεις

Φαίνεται πως και οι δύο οι διάβολοι συναντηθήκατε και αυτό δεν με σάστισε καθόλου! Ομως σκέφτηκα πως έπρεπε να μάθεις με ποιον άντρα έχεις να κάνεις», γράφει το γράμμα που έστειλε ο Σερντάρ στην Αρζού. Οταν εκείνη λαμβάνει τον φάκελο σαστίζει: «Μου έγραψε γράμμα ο Σερντάρ;», αναρωτιέται. Πριν προλάβει να το ανοίξει, έρχεται ο Ουμίτ και τη ρωτάει τι είναι αυτό που κρατάει στα χέρια της. Εκείνη του λέει πως ο Σερντάρ της έγραψε γράμμα, αλλά εκείνος για να την αποτρέψει από το να το διαβάσει της προσφέρει ένα διαμαντένιο κόσμημα, ενώ παράλληλα της ζητάει να πάνε για φαγητό. Εκείνη πάει να ετοιμαστεί και ο Ουμίτ ανοίγει το γράμμα και το διαβάζει.

Elif επόμενα επεισόδια

Θυμώνει και το κρύβει στο σακάκι του προτού η Αρζού το διαβάσει πρώτη. Οι δυο τους γευματίζουν σ' ένα ακριβό εστιατόριο και ο Σερντάρ του τηλεφωνεί για να τον απειλήσει. «Θα πληρώσεις για όσα έκανες», του λέει, αλλά ο Ουμίτ του απαντάει: «Το γράμμα το πήρα εγώ! Η Αρζού δεν το διάβασε ποτέ! Με περνάς για χαζό; Εκανες μεγάλο λάθος, Σερντάρ, και θα το μετανιώσεις».

Elif τι θα γίνει

Την επόμενη μέρα, η Αρζού δεν μπορεί να βρει πουθενά το γράμμα και έτσι ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σερντάρ στη φυλακή. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!

ΠΗΓΗ Από την Γιάννα Παπανικολάου