Μεταγραφή βόμβα στην τηλεόραση! Πού πάνε 2 δυνατά χαρτιά του Mega;

Θα γίνει τηλεοπτικός... χαμός!

Μεταγραφή βόμβα στην τηλεόραση! Πού πάνε 2 δυνατά χαρτιά του Mega;

Έσκασε τώρα... μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Δε θα πιστέψετε πού πάνε τα 2 πιο δυνατά χαρτιά του Mega!

To αγαπημένο κανάλι επιτέλους επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τα ονόματα που θα στελεχώσουν και παλι το Mega.

Μεταγραφή βόμβα! Μετά το Mega πάει στην...

Δύο από τα πιο τρανταχτά ονόματα λοιπόν επιστρέφουν στο Mega και δίνουν σύνθημα για τη μεγάλη επιστροφή του καναλιού. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρεούλη και τον Πέτρο Μπούτο.

Δύο γνώριμα στελέχη του χώρου των ΜΜΕ με 25ετή προηγούμενη επιτυχημένη θητεία στο MEGA εντάσσονται στο δυναμικό της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε., ο Θανάσης Ανδρεούλης, ως Διευθυντής Διοίκησης Τηλεόρασης και ο Πέτρος Μπούτος, ως Επικεφαλής Διαχείρισης Προγράμματος.

Mega: Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η ημερομηνία επιστροφής του καναλιού!

Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η ημερομηνία επιστροφής του καναλιού, Mega!

Το νέο κανάλι που τελικά δεν θα φέρει το όνομα ΟΝΕ αλλά MEGA είναι επίσημο πότε κάνει το ντεμπούτο του στους τηλεοπτικούς δέκτες!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Mega θα βγει στον αέρα την Πρωτοχρονιά!

Μετά την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού, που ανέδειξε την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, ως υπερθεματιστή, πλέον εκείνο που μένει είναι ο χρόνος που θα αποφασίσει η νέα ιδιοκτησία του Mega, να επαναλανσάρει τον τηλεοπτικό σταθμό που έχει γράψει την δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

MEGA: Ραγδαίες εξελίξεις για το κανάλι σε λίγη ώρα!

Με βάση τις πληροφορίες του σάιτ parapolitika.gr, το πιθανότερο σενάριο, θέλει το ανανεωμένο κανάλι, να κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020. Αυτό σημαίνει ότι το One, δεν θα βγει στον αέρα την 17η Νοεμβρίου, όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί. Μάλιστα, με το project του Mega, ασχολείται προσωπικά ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος από την Παρασκευή έχει αλλεπάλληλες επαφές με τους συνεργάτες του.

Στόχος το νέο κανάλι – που δεν θα φέρει το όνομα One, αλλά Mega, να είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, προκειμένου να εκπέμψει πρόγραμμα από τις αρχές του νέου χρόνου.

Υπενθυμίζεται πως στην Αlter Ego, εκτός από το σήμα του Mega και τον ιστότοπο megatv.com, πέρασαν τα: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).