8 Λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (11-14/11)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (11-14/11)

Σας έχουμε όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδα (11-14/11) της σειράς του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις».

Δείτε αναλυτικά:

8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Η Ιφιγένεια προσπαθεί να επανορθώσει για όσα έκανε στον Βασίλη!

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/11 (ΕΠ 77):

Ο Έκτορας προς στιγμήν εγκαταλείπει την χτυπημένη κοπέλα στο δρόμο, αλλά η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να πράξει κατ΄ αυτόν τον τρόπο, γι΄ αυτό γυρίζει πίσω και καλεί την αστυνομία και βεβαίως συλλαμβάνεται, γνωρίζοντας πως αυτή η ιστορία θα του στοιχίσει ακριβά. Ο εκβιασμός του Φοίβου και του Μητροφάνη εντείνεται και με ηχητικά και ο Άκης με τη Ναυσικά καταλαβαίνουν ότι έχουν μπλέξει άσχημα. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα είναι ακόμα σα χαμένη και κανένας από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν πιστεύει την εκδοχή της απαγωγής. Ο πατέρας της και ο Μιχαήλ την πιέζουν να δει έναν ψυχίατρο…Η Ιφιγένεια, που έχει καθυστέρηση, κατηγορεί τον Σπύρο ότι επίτηδες την άφησε έγκυο και η Ευγενία ζητάει δουλειά από τη Σμαράγδα. Η Ολυμπία μπαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στην τελική ευθεία για το χειρουργείο, η αγωνία του Σίμου και της Εύας κορυφώνεται. Ο Χορέν ειδοποιεί τον Οδυσσέα ότι στη Ρώμη έπεσε συμπτωματικά πάνω στον Μπρούνο, τον άνθρωπο που ο Οδυσσέας πιστεύει ότι ξέρει τι απέγινε ο πατέρας του.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78:

O Οδυσσέας είναι σίγουρος πλέον ότι ο Μπρούνο βρίσκεται στη Ρώμη χάρη στην πληροφορία που του έδωσε ο Χορέν. Ο Λουκάς καλεί την Ιφιγένεια και τον Σπύρο σπίτι του και στην παρέα μπαίνει και ο Βασίλης, ο καινούριος του φίλος. Στο μεταξύ ο Φοίβος επιστρέφει στην παλιά του δουλειά και εντοπίζει το επόμενο θύμα του. Η Ιφιγένεια συνεχίζει να κατηγορεί τον Σπύρο ότι φταίει για την πιθανή εγκυμοσύνη της…! Μια μυστηριώδης γυναίκα, δημοσιογράφος, η Γκρέις Χάρτ (Κάθριν Κέλι Λάνγκ) από την Αμερική μπαίνει στις ζωές των ηρώων μας με έναν κρυφό σκοπό. Ο Άκης με την Ναυσικά συναντιούνται με τον Μητροφάνη που τους εκβιάζει ότι θα βγάλει την ηχογράφηση στη φόρα! Η Έρση επιμένει και τελικά κανονίζει ραντεβού μεταξύ του Οδυσσέα και της Αμερικάνας, Γκρέις! Δυστυχώς ο Σίμος και Εύα δέχονται πολύ άσχημα νέα για την Ολυμπία. Κάποιος γνωρίζει την Γκρέις απ’ τα παλιά, όμως δεν το λέει σε κανέναν….

ΤΡΙΤΗ 12/11 ( ΕΠ 79):

Η Ηλιάνα δεν δείχνει διατεθειμένη να πάει στην ψυχιατρική κλινική, παρόλες τις πιέσεις της οικογένειας. Αναγκάζεται όμως να συμφωνήσει, για να κερδίσει λίγο χρόνο, ελπίζοντας ότι θα τους αλλάξει γνώμη. Η αναβολή της επέμβασης για μια ακόμα φορά, στεναχωρεί την Ολυμπία. Ο Νικηφόρος πείθει τον Οδυσσέα πως δεν είχε ιδέα για την πρόταση που του έκανε ο Έκτορας, ενώ την ίδια ώρα ο Έκτορας αποφασίζει να αλλάξει επάγγελμα μετά το πέρας της δίκης. Η Ιφιγένεια επιμένει πως είναι έγκυος, φέρνοντας τον Σπύρο στα όριά του. Το σχέδιο του Αλέκου και της Κατερίνας μπαίνει σε εφαρμογή και οι πρώτες αντιδράσεις φτάνουν στα αυτιά του Μιλτιάδη. Η Γκρέις ρωτάει τον Οδυσσέα για τον σκελετό στο σαγράδο, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Μιχαήλ, παρόλη την πίεση των ημερών, συνεχίζει να ζει έναν παράνομο έρωτα με την Ρωξάνη. Ο Φοίβος εκτελεί ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου. Ο Οδυσσέας εντοπίζει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Γκρέις και Νικηφόρο, ενώ οι δύο τους έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση καθώς μοιράζονται ένα μυστικό…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80:

Ο Οδυσσέας υποψιάζεται πως η Γκρέις και ο Νικηφόρος κάτι κρύβουν κι αποφασίζει να βάλει ένα σχέδιο σε εφαρμογή για να το επιβεβαιώσει. Ο Μιλτιάδης πιέζει την Ιφιγένεια να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει αρνητικό. Η Ηλιάνα νιώθει απελπισμένη και μόνη, καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις πιέσεις της οικογένειας για εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική. Η Ρωξάνη από την άλλη νιώθει τρομερές τύψεις και δεν μπορεί να χαρεί τον χρόνο που περνάει με τον Μιχαήλ. Η Ναυσικά απαγορεύει στον Οδυσσέα να δείξει το εσωτερικό του σπιτιού τους στην Γκρέις και γίνεται έξαλλη με την συμπεριφορά του. Ο Λουκάς προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του, αλλά όλα δείχνουν πως είναι κολλημένος με το παρελθόν. Η Γκρέις κάνει το τραπέζι στον Οδυσσέα και πέφτει στην παγίδα του… Η Ηλιάνα, θολωμένη από την απόγνωση, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της.


TΕΤΑΡΤΗ 13/11 (ΕΠ 81):

Η Ηλιάνα οδηγεί με μανία στους δρόμους προσπαθώντας να ξεφύγει από τη φρουρά του Μιχαήλ έχοντας στο πίσω κάθισμα την Αριάδνη χωρίς ζώνη. Σε μια άτυχη στιγμή, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρει πολύ άσχημα… Ο Μιλτιάδης μαθαίνει ότι ο Λουκάς έκανε καινούρια σχέση και η αντίδρασή του τα λέει όλα. Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει με αποδείξεις πως ο Νικηφόρος με την Γκρέις κάτι κρύβουν και το συζητάει με την Έρση. Την ίδια στιγμή η Γκρέις δέχεται εντολές από κάποιον στην Αμερική μέσω τηλεφώνου. Ο Φοίβος, θέλοντας να εξελίξει τον αλγόριθμο του, πάει σε ένα σεμινάριο τεχνητής νοημοσύνης και εκεί γνωρίζει μια νέα επιστήμονα, την Σοφία, που του κάνει τρομερή εντύπωση. Αργότερα οι δυο τους πάνε για ποτό και γνωρίζονται καλύτερα.. Η Εύα πιάνει τον Σίμο σε ένα ακόμα μεγάλο ψέμα και η αντίδρασή της είναι δικαιολογημένα μεγάλη. Κάποιος στην Κέρκυρα αποκαλύπτει μια αλήθεια για την Γκρέις μπροστά στον Οδυσσέα και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82:

Οι υποψίες του Οδυσσέα για τον ρόλο που παίζει η Γκρέις γίνονται πιο έντονες όταν το γκαρσόνι την αναγνωρίζει και παρότι αυτή συνεχίζει να επιμένει πως είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας αποφασίζει να το ψάξει κι άλλο. Όμως, η παρουσία της Γκρέις στο νησί, απασχολεί και τη Ναυσικά, η οποία αποφασίζει να πάει στην Κέρκυρα, πιστεύοντας ότι μπορεί να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο της κατάστασης. Μαζί της θα πάει και ο Αλέκος. Η Ηλιάνα υποχωρεί μπροστά στη μεγάλη πίεση του Άκη και του Μιχαήλ και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της μέχρι να μπει στην ψυχιατρική κλινική, αφού πια δεν της επιτρέπουν να μένει μαζί με την κόρη της, γεγονός που την οδηγεί στην απελπισία. Στο μεταξύ, η Εύα σε έξαλλη κατάσταση βρίζει τον Σίμο για το ψέμα του και του ξεκαθαρίζει πως αυτό που συνέβη είναι το τελευταίο και πως θα χωρίσουν αμέσως μετά το χειρουργείο της Ολυμπίας. Ο Σίμος καταρρακωμένος, δεν έχει επιχειρήματα για να την αντικρούσει. Η Ιφιγένεια ζητάει δημοσίως συγνώμη στον Σπύρο με ένα βιντεάκι που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

ΠΕΜΠΤΗ 14.11(ΕΠ 83):

Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο που της συμπαραστέκεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Σίμο. Η Στέλλα προσλαμβάνει τη Ράνια στη δουλειά, παρόλο που εντοπίζει πως η μικρή είναι ερωτευμένη με τον Έκτορα. Ο Οδυσσέας επικοινωνεί με την Ηλιάνα για να δει πως είναι μετά το ατύχημα, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του, απομακρύνοντάς τον ακόμα περισσότερο. Την ίδια ώρα η Ναυσικά συμβουλεύει την Έρση να αντιδράσει και να πάψει να είναι απαθής, αν θέλει να αφυπνίσει τον Οδυσσέα, διαφορετικά θα τον χάσει. Η Ηλιάνα μεταφέρεται στο σπίτι του πατέρα της, αγνοώντας ότι έχουν κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και περιμένουν την απόφασή προκειμένου να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική. Η Ναυσικά και ο Αλέκος γνωρίζουν την Γκρέις κι αρχίζουν να ερευνούν τι μέρος του λόγου είναι. Ο Φοίβος έρχεται κοντά με τη Σοφία, μαγεμένος από το μυαλό της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84:

Ο Αλέκος παραπληροφορεί τη Ναυσικά για τις πληροφορίες που μοιράστηκε με την Γκρέις και ποντάρει ότι όλα όσα της είπε θα βγουν στο φως της δημοσιότητας. Η Ηλιάνα πασχίζει να γλιτώσει τον εγκλεισμό στην κλινική, αλλά κάθε προσπάθειά της πέφτει στο κενό και έτσι το τέλος της μέρας την βρίσκει στο ψυχιατρείο. Η Ρωξάνη, επηρεασμένη από τις τύψεις της, ζητάει από τον Μιχαήλ να χωρίσουν. Εκείνος, για να την κρατήσει κοντά του, αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη το περασμένο Σεπτέμβριο ανάμεσα στη γυναίκα του και τον Οδυσσέα... Ο Φοίβος νιώθει ερωτευμένος για πρώτη φορά στη ζωή του. Ο Σίμος και η Εύα απομακρύνονται μέρα με τη μέρα, ενώ ο Νικηφόρος κερδίζει έδαφος. Ο Έκτορας νοικιάζει νέο σπίτι και δείχνει ότι έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση του με την Στέλλα. Η Έρση παίρνει αποφάσεις που ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή του Οδυσσέα.

«8 Λέξεις»: Η Ειρήνη Καραγεώργη, η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου τα αποκαλύπτει όλα!

Η Ειρήνη Καραγεώργη, η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου στις νέα επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», τα αποκαλύπτει όλα για τα επεισόδια.

Και ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλούν για την Ειρήνη Καραγεώργη. Την Ηλιάνα από τις «8 λέξεις» που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον αδελφό του άντρα της και είναι έτοιμη να πολεμήσει για χάρη του μεγάλου έρωτα. Πριν την κρίνετε, διαβάστε αυτό που έχει να σας πει...

Eίστε η νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου καθώς σε κάθε σειρά του επιλέγει μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό για πρωταγωνίστρια.
«Eίναι μεγάλη μου τιμή και ευθύνη. Ομορφο συναίσθημα να είμαι μέρος της ομάδας αυτής».

Αυτή την εβδομάδα στην σειρά τις βλέπουμε;

Εχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει;
«Θέλω λίγο χρόνο ακόμα καθώς έχουν αλλάξει τα πράγματα στη ζωή μου με αυτή τη δουλειά».

8 Λέξεις σειρά Ηλιάνα

Πώς ακριβώς πήρατε τον ρόλο;
«Είχε ανακοινωθεί στο δίκτυο πως θα γινόταν ακρόαση. Στην αρχή δεν ήθελα να πάω γιατί είχα κάνει συζητήσεις για άλλες δουλειές αλλά τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Εκανα μια σκηνή και την ίδια μέρα μού τηλεφώνησε ο Αντρέας για να κάνουμε ακόμα ένα δοκιμαστικό. Μετά και από αυτό με πήρε ο ίδιος για να μου πει πως θα δουλέψουμε μαζί αλλά εγώ δεν είχα καταλάβει πως πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο».

Πείτε μου γιατί όλοι λατρεύουν τον Αντρέα Γεωργίου;
«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι πάντα δίπλα σου και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι θετικός και όταν μιλάς μαζί του φτιάχνει η διάθεσή σου. Εννοείται πως περνάμε καταπληκτικά στα γυρίσματα μαζί».

Η Ηλιάνα είναι ένας ρόλος κοπέλας που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας;
«Εχουμε πολλά κοινά με την Ηλιάνα. Θα μπορούσε ακόμα και να είναι φίλη μου. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα πώς σκέφτεται και πώς πράττει. Αντίστοιχα θα φερόμουν κι εγώ ως Ειρήνη».

Θα μπορούσατε να της δώσετε ελαφρυντικά για την απόφασή της να χωρίσει για έναν μεγάλο έρωτα;
«Πιστεύω πολύ στο ότι η ζωή μας είναι πολύ μικρή και πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Δεν πρέπει να μένουμε σε καταστάσεις που δεν νιώθουμε ο εαυτός μας μέσα σε αυτές. Είναι μικρή η ζωή για να είμαστε δυστυχισμένοι και μην ξεχνάμε πως λύσεις υπάρχουν για όλα. Καταλαβαίνω την Ηλιάνα και σε προσωπικό επίπεδο, είμαι κι εγώ μανούλα και συμφωνώ πως πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά. Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν δεν αφήνει το παιδί της. Εχει τεράστια αγάπη για την κόρη της και δεν θα τη διαπραγματεύεται».

Θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Μιχαήλ με όλες τις εξελίξεις που έρχονται;
«Ναι! Την Ηλιάνα την αγαπάει και τους δένει το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, το παιδί τους, γι’ αυτό και κάνει προσπάθεια να σώσει τη σχέση τους. Ομως την αγαπάει και θα το παλέψει. Θα δείτε διάφορα στην πορεία...».

Θα δούμε και την Μπρουκ (Κάθριν Κέλι Λανγκ) από την «Τόλμη και Γοητεία», σωστά;
«Ναι, θα τη δείτε. Βγάζω το καπέλο στον Αντρέα γι’ αυτό το εγχείρημά του. Δεν φοβάται να ρισκάρει και τα καταφέρνει. Για όλους μας είναι πολύ σπουδαίο όλο αυτό. Γράφεται ιστορία...».

Ως πού θα φτάσει η Ηλιάννα για χάρη του Οδυσσέα;
«Ακριβώς επειδή είναι ερωτευμένη και αποφασισμένη, θα έρθει μια στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλα και με όλους. Ακόμα και με τον πατέρα της, που θα αντιδράσει με έναν τρόπο που κανείς ίσως δεν περιμένει».

Σε ό,τι αφορά στο γεγονός πως θέλουν να την τρελάνουν, θα ανακαλύψει την αλήθεια ή θα την πείσουν πως όντως έχει πρόβλημα;
«Η Ηλιάνα το ξέρει από την αρχή πως κάποιος της την έχει στήσει. Ομως δεν βρίσκει τη στήριξη που θέλει, γι’ αυτό και στρέφεται στον Οδυσσέα. Θα το αποδείξει εν καιρώ...».

Είστε ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές. Φαντάζομαι πόσο πολύ σας φροντίζουν.
«Ολοι με φροντίζουν. Ολοι είναι από πάνω μου συνεχώς και πραγματικά νιώθω πως τους έχω σαν οικογένεια. Για τον Αντρέα σας είπα, για τον Ιάσονα Παπαματθαίου όμως πρέπει να σας πω πως είναι πολύ γλυκό παιδί. Τον αγαπώ πολύ. Περνάμε πολύ καλά στις κοινές μας σκηνές».

Πόσο όμορφο είναι ωστόσο το γεγονός πως την τηλεοπτική σας κόρη την υποδύεται η πραγματική σας κόρη...
«Είχα τις αμφιβολίες μου. Δεν ήξερα πώς θα ένιωθε στο γύρισμα και τι θα γινόταν με την προβολή του. Εδώ εγώ δεν ξέρω ακόμα πώς θα το διαχειριστώ, πόσω μάλλον ένα μικρό παιδί. Η ιδέα ήταν του Αντρέα και τελικά βλέπω πως καλώς έγινε, γιατί τις ημέρες που έχω πολύωρα γυρίσματα και είναι μαζί μου, είναι μια ευκαιρία να είμαστε μαζί. Αν δεν έπαιζε την κόρη μου, θα έχανα πολλές ώρες από την ημέρα της και όταν θα γύριζα σπίτι θα κοιμόταν. Παίζουμε μαζί, ζωγραφίζουμε, κάνουμε τα μαθήματά της. Την αγαπάνε όλοι πολύ και τους αγαπάει».

Με αφορμή την κόρη σας θα ήθελα να τονίσω πως η προσωπική σας ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς γίνατε μανούλα από νεαρή ηλικία...
«Ετσι είναι. Το γεγονός πως έγινα μανούλα από μικρή έχω μάθει τι έχει σημασία και τι αξίζει στη ζωή και μόνο αγάπη πρέπει να δίνουμε γύρω μας. Ο,τι και αν συμβαίνει. Οπως την αγάπη που έλαβα εγώ από τον σύντροφό μου όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη. Τον γνώρισα λίγο αργότερα και με στήριξε πολύ. Μαζί του έκανα τη δεύτερη κόρη μου και παρόλο που τελικά αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί, είναι δίπλα μου και με στηρίζει».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ