Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις "βόμβα" από τα επεισόδια της εβδομάδας (11-14/11)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (11-14/11) της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε αναλυτικά:

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει έρωτα με την Δρόσω! Σκηνές πάθους...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως η προσβλητική της στάση, θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του. Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από το Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για το γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Έχει πειστεί, όμως, στ’ αλήθεια ο Νέστορας για την αθωότητα του; Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στο φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια… για το Γιάννο. Παράλληλα ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα. Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεση της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ όμως ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Η απουσία της Ελένης απ’ τη βραδιά των αρραβώνων γίνεται αισθητή, βάζοντας σε κίνδυνο το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Την ίδια ώρα η Ελένη πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Λάμπρου. Αλλά η στιγμή τους δε θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Λάμπρος ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης με τον Σέργιο. Το ίδιο βράδυ οι γυναίκες του χωριού έρχονται αντιμέτωπες μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός. Οι αρμοδιότητες που μοιράζει ο Δούκας στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή πάνω στη δουλειά, θα προκαλέσουν την οργή του Κωνσταντή. Παράλληλα ο Νέστορας χάνει στο σπίτι του ένα πολύτιμο αντικείμενο που θα φέρει νέες αναταράξεις, ενώ η Μυρσίνη ξεκαθαρίζει στην Ασημίνα τις αληθινές της προθέσεις της γι’ αυτόν τον γάμο. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω την φιλική σχέση που έχει με την Βιολέτα, ενώ ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Κυπραίου για την Ελένη και η σύγκρουση ανάμεσα στους δυο άντρες, είναι πια αναπόφευκτη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας βλέποντας πως τα σχέδια του κινδυνεύουν στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πως βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Θα κατάφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει κατ’εντολή του Δούκα να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης στο σχολείο θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

Άγριες Μέλισσες: Spoiler! Μεγάλη ανατροπή με Ουρανία και Κυριάκο!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler γιατις «Άγριες Μέλισσες»! Γίνεται μεγάλη ανατροπή με την Ουρανία και τον Κυριάκο.

Μία νέα εξέλιξη έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει έρωτα με την Δρόσω! Σκηνές πάθους...

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική «Ουρανία», Αμαλία Καβάλη, μίλησε στο περιοδικό “TV έθνος” και έκανε μία ζουμερή αποκάλυψη για τη σειρά.

Πώς ήρθε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;

Με κάλεσαν στο κάστινγκ, τους άρεσα φαντάζομαι και με πήραν.

Πώς θα εξελιχθεί προσεχώς ο ρόλος της Ουρανίας; Τι θα γίνει με τον Κυριάκο; Έρχεται και ο γάμος του Νικηφόρου και της Ασημίνας…

Η Ουρανία είναι καλόπιστη, ευδιάθετη και σοβαρή επαγγελματίας. Το γεγονός πως είναι ορφανή την αναγκάζει, παρά τον δυναμισμό της, να είναι διπλωμάτισσα. Ναι μεν επωφελήθηκε από το χωριό, αλλά το φοβάται κιόλας. Στο χωριό κάποια στιγμή το κουτσομπολιό σταματά να είναι χαλαρή κουβέντα και γίνεται στίγμα. Γι’ αυτό προσπαθεί να προστατεύσει την Ασημίνα. Έχει λανθάνουσα μητρική σχέση μαζί της.

Τον γάμο τον περιμένουμε. Θα δούμε πότε και υπό ποιες συνθήκες θα γίνει. Η Ουρανία με τον Κυριάκο είναι ερωτευμένη. Αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Της μεταφέρει ιστορίες από έναν άλλο κόσμο εκτός χωριού, αυτό τη γοητεύει. Υπάρχει κάτι ισχυρό μεταξύ τους που δεν θα το δουν ποτέ οι άλλοι στο χωριό. Θα δούμε αν η Ουρανία έχει δίκιο που τον εμπιστεύεται…

Είσαι χαρούμενη με τη συμμετοχή σου στις Μέλισσες και την αποδοχή που έχει η σειρά από το κοινό;

Όχι μόνο χαρούμενη, ευγνώμων. Τρέφω βαθύ σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους τους συντελεστές όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και τον χαρακτήρα τους. Όλοι βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η σειρά είναι πρωτότυπη μυθοπλασία και ο κόσμος διψούσε για μια καλή ιστορία. Είναι σειρά εποχής και παρακολουθούμε τα γεγονότα από απόσταση ασφαλείας.

Όμως στη σειρά θίγονται θέματά της που αφορούν και τη σύγχρονη κοινωνία. Για παράδειγμα η ιστορία του Γιάννου, που θίγει το θέμα της ψυχικής νόσου. Πώς συμβιώναμε με αυτή τότε και πώς σήμερα… Χαίρομαι που το κοινό επιβραβεύει τη σειρά με αυτή την υψηλή τηλεθέαση.