«Αστέρια στην Άμμο»: «Η Νίκη και η Αλεξία θα έχουν πιο κοντά» - Έχουμε spoiler για την σειρά!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

«Αστέρια στην Άμμο»: «Η Νίκη και η Αλεξία θα έχουν πιο κοντά» - Έχουμε spoiler για την σειρά!

Έχουμε spoiler για την σειρά «Αστέρια στην Άμμο». «Η Νίκη και η Αλεξία θα έχουν πιο κοντά», αποκάλυψε πρωταγωνίστρια.

Από την αρχή της σεζόν η Λυδία Σγουράκη είναι αντιμέτωπη με τη Νίκη. Την ηρωίδα της στον Alpha, που έχει βαλθεί να καταστρέψει τους γύρω της. Η ηθοποιός μιλά και για τις δυο αλλά κυρίως για το μέλλον αυτών των κοριτσιών.

Αστέρια στην Άμμο: Οι "καταιγιστικές" εξελίξεις της εβδομάδας (11-15/11)

Πώς σου φαίνεται όλο αυτό το ταξίδι που έχεις ξεκινήσει;
«Εχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και ως σειρά αλλά και από άποψη υποκριτικής. Είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινή σειρά. Στο θέατρο χτίζεις κάτι μέσα στις πρόβες και φτάνεις σε ένα αποτέλεσμα στην παράσταση. Στην τηλεόραση ψάχνεις έναν χαρακτήρα και κάθε μέρα προσθέτεις και άλλα πράγματα, δηλαδή εξελίσσεται συνεχώς. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων στον Κούλλη Νικολάου και στον Αντρέα Γεωργίου».

Πέρασες από κάστινγκ;
«Ναι. Αρχικά στο μυαλό μου είχα να είμαι σε μια δουλειά. Οταν όμως πέρασα από αυτή τη διαδικασία και τους γνώρισα, συνειδητοποίησα πως θα ήταν μεγάλη η χαρά μου, αν δούλευα μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να χαίρεσαι. Τα πράγματα έγιναν αρκετά γρήγορα. Με προσέγγισε ο Κούλλης Νικολάου, μέσα σε λίγες ημέρες ήρθα στην Κύπρο ενώ μου είχε στείλει και τα σενάρια. Δεν μου είχε πει για ποιον ρόλο με σκεφτόταν, αλλά από μέσα μου ευχόμουν να είναι για τον ρόλο της Νίκης. Για μένα είναι ένα βήμα που θα με πάει παραπέρα. Στη αρχή δυσκολευόμουν να συντονιστώ, καθώς είναι πολλές οι ώρες, μπορεί και δώδεκα, και τα γυρίσματα είναι μπρος πίσω στην πλοκή, όμως όλο αυτό με εξελίσσει».

Αστέρια στην Άμμο Λυδία Σγουράκη

Η Νίκη είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι, ωστόσο είναι κοντά σου;
«Την καταλαβαίνω πολύ σε ό,τι περνάει, αλλά έχουμε πολλές διαφορές. Εκείνη 19 εγώ 26, εκείνη μεγάλωσε σε μια οικογένεια με δυο γυναίκες που μισούν τους άντρες, ενώ εγώ σε μια οικογένεια όπου οι γονείς μου αγαπιούνται βαθιά. Είναι ένας χαρακτήρας που πάσχει, είναι σκληρά αυτά που περνάει. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ έναν άντρα-πρότυπο για τη ζωή της. Θα ήθελα να μπορώ να συμβουλεύσω τη Νίκη, αλλά θα την έβλεπα σαν παιδί μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί της».

Δείχνει τον πραγματικό της εαυτό ή θα φερθεί ακόμα πιο σκληρά στο μέλλον;
«Είναι πολύ ευαίσθητη και για τους δικούς της ανθρώπους μπορεί να γίνει σκληρή. Θα φερθεί σκληρά στην πορεία, αλλά δεν είναι επιλογή της αυτό. Είναι της μαμάς της. Παρ' όλα αυτά ζορίζεται».

Τον Λουκά τον έχει ερωτευτεί πραγματικά;
«Θεωρώ πως δεν τον έχει ερωτευτεί, αλλά τον αγαπάει. Είναι η πρώτη φορά που ένας άντρας της προσφέρει και τη φροντίζει. Είναι εύθραυστη η σχέση τους. Ακόμα και σεναριακά δεν τον έχει ερωτευτεί, αλλά τη νοιάζει ο Λουκάς».

Στο βιβλίο μένει με τον Λουκά...
«Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο σενάριό μας, όμως θεωρώ ότι η Νίκη πρέπει να ψαχτεί παραπάνω στη ζωή της, πριν καταλήξει κάπου. Αυτό το πιστεύω και εγώ ως άνθρωπος. Θεωρώ ωστόσο πολύ καλή επιλογή για τη Νίκη τον Λουκά. Νομίζω πως θα έχουν μια παύση μεταξύ τους και έπειτα θα ξαναβρεθούν. Οπως λένε, άλλωστε, τον μεγάλο έρωτα δεν τον παντρεύεσαι, παντρεύεσαι εκείνον που αγαπάς».

Τελικά τον Ιάκωβο θα τον εκδικηθεί;
«Δεν το γνωρίζω, αλλά όντως έχει πολύ θυμό!».

Μήπως τελικά επικρατήσει η λογική;
«Ως Λυδία, θεωρώ πως θα την τουμπάρουν. Είναι μικρή και είναι δύσκολο να είναι τόσο εκδικητική. Κάποια στιγμή θα αποτινάξει το βάρος της μαμάς και της γιαγιάς της. Ηδη το ότι έχει φύγει από το χωριό της είναι μεγάλο πράγμα για εκείνη».

Και με την Αλεξία τι θα γίνει, θα καταφέρουν να έρθουν πραγματικά κοντά;
«Φήμες λένε πως θα έρθουν κοντά».

Με τους Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά;
«Εννοείται! Με αυτό το κλίμα και με αυτές τις συνθήκες; Εννοείται. Τώρα ξεκίνησε η συνεργασία μας και ελπίζω να συνεχιστεί. Είναι δύσκολο σε αυτόν τον χώρο να βρεις αυτό το κλίμα και τη ζεστασιά που προσφέρουν στους συνεργάτες τους».

Αλλες προτάσεις έχεις;
«Χτύπησε το τηλέφωνό μου αλλά, επειδή είμαι στην Κύπρο, δεν έχω τον χρόνο. Επικεντρώνομαι σε αυτό και ελπίζω σε νέες προτάσεις. Προς το παρόν θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό και να το κάνω καλά. Δεν θέλω να είμαι απλώς διεκπεραιωτική στη δουλειά μου».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ