Αποκλειστικά «φωτιά» στο Tv Σίριαλ που θα σας συγκλονίσουν!

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

Αποκλειστικά «φωτιά» στο Tv Σίριαλ που θα σας συγκλονίσουν!

Αποκλειστικά «φωτιά» έχει στο Tv Σίριαλ που θα σας συγκλονίσουν, για τις αγαπημένες σειρές των καναλιών.

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας κάθε Πέμπτη μόνο με 1 ευρώ.

Tv Σίριαλ αποκλειστικά

Άγριες Μέλισσες: Spoiler! Μεγάλη ανατροπή με Ουρανία και Κυριάκο!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler γιατις «Άγριες Μέλισσες»! Γίνεται μεγάλη ανατροπή με την Ουρανία και τον Κυριάκο.

Μία νέα εξέλιξη έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει έρωτα με την Δρόσω! Σκηνές πάθους...

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική «Ουρανία», Αμαλία Καβάλη, μίλησε στο περιοδικό “TV έθνος” και έκανε μία ζουμερή αποκάλυψη για τη σειρά.

Πώς ήρθε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;

Με κάλεσαν στο κάστινγκ, τους άρεσα φαντάζομαι και με πήραν.

Πώς θα εξελιχθεί προσεχώς ο ρόλος της Ουρανίας; Τι θα γίνει με τον Κυριάκο; Έρχεται και ο γάμος του Νικηφόρου και της Ασημίνας…

Η Ουρανία είναι καλόπιστη, ευδιάθετη και σοβαρή επαγγελματίας. Το γεγονός πως είναι ορφανή την αναγκάζει, παρά τον δυναμισμό της, να είναι διπλωμάτισσα. Ναι μεν επωφελήθηκε από το χωριό, αλλά το φοβάται κιόλας. Στο χωριό κάποια στιγμή το κουτσομπολιό σταματά να είναι χαλαρή κουβέντα και γίνεται στίγμα. Γι’ αυτό προσπαθεί να προστατεύσει την Ασημίνα. Έχει λανθάνουσα μητρική σχέση μαζί της.

Τον γάμο τον περιμένουμε. Θα δούμε πότε και υπό ποιες συνθήκες θα γίνει. Η Ουρανία με τον Κυριάκο είναι ερωτευμένη. Αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Της μεταφέρει ιστορίες από έναν άλλο κόσμο εκτός χωριού, αυτό τη γοητεύει. Υπάρχει κάτι ισχυρό μεταξύ τους που δεν θα το δουν ποτέ οι άλλοι στο χωριό. Θα δούμε αν η Ουρανία έχει δίκιο που τον εμπιστεύεται…

Είσαι χαρούμενη με τη συμμετοχή σου στις Μέλισσες και την αποδοχή που έχει η σειρά από το κοινό;

Όχι μόνο χαρούμενη, ευγνώμων. Τρέφω βαθύ σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους τους συντελεστές όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και τον χαρακτήρα τους. Όλοι βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η σειρά είναι πρωτότυπη μυθοπλασία και ο κόσμος διψούσε για μια καλή ιστορία. Είναι σειρά εποχής και παρακολουθούμε τα γεγονότα από απόσταση ασφαλείας.

Όμως στη σειρά θίγονται θέματά της που αφορούν και τη σύγχρονη κοινωνία. Για παράδειγμα η ιστορία του Γιάννου, που θίγει το θέμα της ψυχικής νόσου. Πώς συμβιώναμε με αυτή τότε και πώς σήμερα… Χαίρομαι που το κοινό επιβραβεύει τη σειρά με αυτή την υψηλή τηλεθέαση.

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Ο Δούκας χαροπαλεύει! Η Ασημίνα τον σώζει και αρραβωνιάζεται τον Νικηφόρο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Δούκας χαροπαλεύει. Η Ασημίνα τον σώζει και αρραβωνιάζεται τον Νικηφόρο.

Μεγάλη ανατροπή θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς, αφού μετά από ένα περιστατικό ο Δούκας θα αλλάξει άρδην τις σκέψεις του και θα δεχτεί να γίνει ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο! Ομως είναι όπως φαίνονται τα πράγματα ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω; Το TV24 σας έχει καρέ-καρέ όλο το ρεπορτάζ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά μας κάνει spoiler με μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία!

Ολα θα ξεκινήσουν, όταν στη διάρκεια του κυνηγιού ο Δούκας με τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα για τον επικείμενο γάμο του νεαρού με την Ασημίνα, αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Νικηφόρος σοκάρεται όταν βλέπει τον πατέρα του. «Πατέρα, κρατήσου! Πάω να φέρω βοήθεια», του λέει. Στον δρόμο ο νεαρός συναντάει την Ασημίνα, η οποία τον βλέπει σ' αυτή την κατάσταση και ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει! Ο Νικηφόρος τρέχει στο χωριό να ζητήσει βοήθεια. Οταν επιστρέφει στο σημείο, βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Ολοι τρομοκρατούνται έτσι όπως τον βλέπουν και η Μυρσίνη δίνει εντολή να φέρουν τον γιατρό από τη Λάρισα. Παράλληλα και η Ρίζω φτάνει εκεί για να προσφέρει τις όποιες γνώσεις της. Δίπλα στον Δούκα στέκεται ο Νικηφόρος, αλλά και η Ασημίνα, που αγωνιούν πραγματικά να πάνε όλα καλά! «Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Φύγε από το σπίτι μας», λέει η Μυρσίνη και ο Νικηφόρος αντιδράει! Ωστόσο η κοπέλα λέει: «Καλύτερα να πηγαίνω». Φεύγοντας εκείνη, την ακολουθεί ο Νικηφόρος. Ο Δούκας αρχίζει να συνέρχεται, ενώ ο πυρετός του πέφτει. Ο γιατρός τον εξετάζει και τους λέει πως σε μερικές μέρες θα είναι καλά, ενώ ξεκαθαρίζει πως οι πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν ήταν και εκείνες που του έσωσαν τη ζωή! «Τρόμαξα ότι θα σε χάσω», του λέει η Μυρσίνη και συνεχίζει: «Κοίτα που και μία φορά έπιασαν τα κόλπα της Ρίζως». Ομως ο Δούκας λέει σε όλους: «Η Ασημίνα ήταν η πρώτη που με βοήθησε». Ολοι παγώνουν και η Μυρσίνη λέει ειρωνικά: «Από πού κι ως πού; Πώς βρέθηκε αυτή εκεί;». Ο ισχυρός άντρας της εξηγεί όλα όσα έγιναν.

Η μεγάλη απόφαση!

Ο Δούκας έχει πια γίνει καλά και συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Κάποια στιγμή, η Αγορίτσα πηγαίνει στο γραφείο του και του λέει: «Δούκα μου, χαίρομαι που έγινες καλά! Αν δεν ήταν αυτό το κορίτσι, σήμερα δεν θα ήσουν εδώ... Να το θυμάσαι». Τα λόγια της τον βάζουν σε σκέψεις και έτσι παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού. Ετσι ανακοινώνει στη Μυρσίνη: «Αποφάσισα να δεχτώ τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας». Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη: «Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω! Δούκα, καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που μου λες; Θα με βρεις απέναντί σου! Σου έσωσε τη ζωή, αλλά σκότωσαν τον γιο μας!». Τότε ο Δούκας ξεσπάει και της λέει πως είναι ο μόνος τρόπος να πάρει τις Σταμίραινες με το μέρος τους και να αποκτήσουν επιτέλους τα χωράφια! Το ίδιο κιόλας βράδυ, ο Δούκας πάει στο σπίτι των κοριτσιών. «Θέλω να μιλήσουμε για κάτι σοβαρό», λέει ο Δούκας και συνεχίζει: «Οπως ξέρετε, πριν από μερικές μέρες κινδύνευσε η ζωή μου και θα πέθαινα, αν δεν ήταν εκεί η Ασημίνα να με σώσει. Υπήρξα άδικος μαζί τους και κατάλαβα πόσο πολύ αγαπιούνται και έτσι αποφάσισα να δώσω την ευχή μου για να γίνει αυτός ο γάμος. Ελένη, ζητάω το χέρι της αδελφής σου για τον γιο μου». Η Ελένη δέχεται και ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χαίρονται όταν το ακούν αυτό και ξεκινούν τις προετοιμασίες τους. Οι επίσημοι αρραβώνες τους είναι πλέον γεγονός και όλοι δείχνουν ευχαριστημένοι, εκτός φυσικά από τη Μυρσίνη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!