Mega επιστροφή! Η "θρυλική" σειρά του καναλιού κάνει comeback!

Παίζει κούκλος ηθοποιός!

Mega επιστροφή! Η

Η "θρυλική" σειρά του Mega κάνει μεγάλη επιστροφή! Το δυνατό comeback που άφησε τους πάντες άφωνους!

Η σειρά που ενώ αγαπήθηκε από το κοινό "κόπηκε" ακαριαία!

Mega: Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η ημερομηνία επιστροφής του καναλιού!

Τα δικαιώματα των σειρών του αποκτήθηκαν από την Alter Ego και αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιο από τα σίριαλ του καναλιού να αναβιώσει στη νέα συχνότητα.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Μπουζιώτη για το enikos.gr το πρώτο σίριαλ του Mega που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον τρίτο του κύκλο θα είναι το θρυλικό «Κάτω Παρτάλι».

Mega επιστροφή

Η τελευταία ίσως τεράστια κωμική επιτυχία του Mega πριν σταματήσει να παράγει μυθοπλασία, σταμάτησε το 2013, την τελευταία χρονιά του Πέτρου Μπούτου στο μεγάλο κανάλι. Ο ίδιος επιστρέφει στο νέο Mega και στόχος του είναι η επιστροφή της σειράς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ρεπορτάζ.

Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να εξοφληθούν οι συντελεστές, αφού τους οφείλονται χρήματα από τον δεύτερο κύκλο, όμως αν γίνει αυτό η σειρά θα είναι προτεραιότητα του νέου καναλιού με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο του 2020.

Με την προϋπόθεση ότι θα γίνει η εξόφληση των χρεών, όλο το καστ θα είναι στα σχέδια να επιστρέψει και φυσικά η σειρά θα φέρει την υπογραφή του μετρ των κωμωδιών, του Θοδωρή Πετρόπουλου.

Πηγή: dailymedia.gr

Mega: Ραγδαίες εξελίξεις με το κανάλι! Πότε επιστρέφει;

Ραγδαίες εξελίξεις με το κανάλι που έγραψε ιστορία, το Mega! Πότε επιστρέφει;

Την επιστροφή του MEGA στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 20 Νοεμβρίου ανακοίνωσαν πρώην εργαζόμενοι του σταθμού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι πρώην εργαζόμενοι ανήρτησαν ένα βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube σχετικό με την επιστροφή του Mega, το οποίο συνόδευσαν με μία ανακοίνωση.

Αποκλειστικό: Δύσκολα τα πράγματα για την κορυφαία γυναίκα του MEGA!

Οι πρώην εργαζόμενοι του MEGA αναφέρονται στο άνοιγμα του καναλιού το 1989, δηλαδή 30 χρόνια πριν, καθώς και στο μαύρο που «έπεσε» το 2018, ενώ δηλώνουν πως πρόκειται να εκπέμψει ξανά.

Όπως δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους, το Mega θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσω της εταιρείας ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίον πωλήθηκε το όνομα και η ταινιοθήκη του καναλιού την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως, σύμφωνα με πηγές, το ONE CHANNEL δεν θα εκπέμψει ως ONE, αλλά ως Mega Channel στις 20 Νοεμβρίου. Φυσικά, μένει να δούμε αν οι πληροφορίες που μεταφέρουν θα επιβεβαιωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους στο Youtube:

«Ήταν 20 Νοέμβρη 1989, όταν βγήκε στον αέρα το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας. Το MEGA CHANNEL. Ακολούθησε η επιτυχία.

Η ποιότητα, η ψυχαγωγία, η πρωτοπορία στην ελληνική τηλεόραση.

Το 2012 άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και από το 2016 οι εργαζόμενοι άρχισαν να μένουν απλήρωτοι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είχε ξεκάθαρη θέση. Ήθελε να χτυπήσει την διαπλοκή που επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως "διαφημηστήριο" και εντέλει τα κατάφερε το 2018 που ουσιαστικά εξαφάνισε το τηλεοπτικό σήμα του MEGA από την DIGEA και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Το κανάλι ουσιαστικά, δεν έβαλε ποτέ λουκέτο, χάρη στους εργαζόμενους και στην πλούσια ταινιοθήκη του, που μέχρι και αυτή τη στιγμή κάνει live μετάδοση μέσω ίντερνετ.

1η Νοέμβρη ήταν προγραμματισμένος ο διαγωνισμός για την πώληση του ονόματος του MEGA και της ταινιοθήκης του (Γενικό αρχείο, σειρές, τρέιλερ και άλλα) την οποία αγόρασε έναντι 33.999.999 ευρώ η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ALTER EGO με σκοπό να ενισχύσει το κανάλι του, ONE CHANNEL, το οποίο σύμφωνα με πηγές, δεν θα βγει ποτέ ως ONE, αλλά στις 20 Νοέμβρη θα εκπέμψει κατευθείαν ως MEGA CHANNEL, όπου είναι και τα γενέθλια του!».

To βίντεο των εργαζομένων του Mega

Πηγή: protothema.gr