Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 15/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσετε!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 15/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 15/11! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Τι θα δούμε σήμερα...

πρόγραμμα τηλεόρασης παρασκευή
πρόγραμμα τηλεόρασης ταινίες
πρόγραμμα τηλεόρασης σειρές
πρόγραμμα τηλεόρασης εκπομπές
πρόγραμμα τηλεόρασης 15 Νοέμβρη

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλα μυστικά μένουν καλά κρυμμένα! Κανείς δεν είναι αθώος και όταν αποκαλυφθούν θα πέσει το... σκοτάδι!

Μεγάλα μυστικά μένουν καλά κρυμμένα στις «Αγριες μέλισσες» .Κανείς δεν είναι αθώος και όταν αποκαλυφθούν θα πέσει το... σκοτάδι.

Ο "Μελέτης", κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης, μας αποκαλύπτει όλα μυστικά για τιςπου προβάλλονται στον ΑΝΤ1.

«Δούλευα σα ντελιβεράς στο σουβλατζίδικο του πατέρα μου» - Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Γιατί θα αλλάξει στάση απέναντι στο αφεντικό του; Πώς θα αποτρέψει να σκάσει «ωρολογιακή βόμβα» στο σπίτι των Σεβαστών;

Εχω τελικά την αίσθηση πως είναι η μόνη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που ακόμα και οι αρνητικοί ρόλοι είναι αγαπητοί.
«Για όλα “φταίει” το σενάριο που είναι τόσο σωστά δομημένο. Ο καθένας έχει τον δικό του χώρο και ποιοτικό χρόνο για να δείξει τον χαρακτήρα του, ενώ ακόμα και οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες έχουν επιλεγεί σωστά για αυτό που πρέπει να κάνουν. Ολο αυτό δίνει την ευκαιρία στον καθένα μας να ασχοληθεί πραγματικά με το κομμάτι του και να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό».

Τι θα δούμε στο σημερινό 14/11 επεισόδιο;

Εχετε συνειδητοποιήσει πόσο εθισμένος είναι ο κόσμος με αυτό;
«Είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό για εμάς. Εγώ είμαι ήρεμος σχετικά με αυτό, γιατί το περίμενα. Από την πρώτη ανάγνωση που κάναμε το καλοκαίρι, αντιληφθήκαμε πως κάτι όμορφο θα συμβεί. Πρώτα απ' όλα, ήταν σαν να ακούγαμε θεατρικό κείμενο. Εβγαινε κάτι που δεν πιστεύαμε πως δεν θα βρει ανταπόκριση. Και με τη σωστή καθοδήγηση των σκηνοθετών μας, έγινε πιο εύκολο για εμάς. Αγαπάμε αυτή τη σειρά. Είναι από τις λίγες δουλειές που όλοι οι ηθοποιοί βάζουμε τα ρούχα του ρόλου μας με το που θα φτάσουμε στο γύρισμα. Γιατί αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Ειδικά εμείς οι μικρότεροι ηθοποιοί μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτή τη δουλειά και το εξαιρετικό της καστ».

Ο δικός σας ρόλος γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση. Κάπου διάβασα πως σας αποκαλούν «ο ρουφιάνος της καρδιάς μας».
«Πολύ μεγάλη ευτυχία όλο αυτό. Αυτό που ήθελε να πετύχει η σεναριογράφος μας Μελίνα Τσαμπάνη, αλλά και ο σκηνοθέτης μας Λευτέρης Χαρίτος, ήταν να κάνουμε έναν ήρωα που να είναι σχεδόν ενοχλητικός. Κάπως έτσι ήταν τότε».

 Άγριες Μέλισσες Μελέτης ΑΝΤ1

Ποιος είναι ο Μελέτης και πώς βρέθηκε στο σπίτι του Δούκα;
«Είναι ένα παραπαίδι που έχει από κοντά ο Δούκας για να του κάνει όλες τις δουλειές. Ενα πιστό σκυλί, που τον βοηθάει και στις σκοτεινές του δουλειές. Είναι το μάτι και το αυτί του Δούκα, ίσως και ο λόγος του μερικές φορές. Γίνεται υπερβολικός, αλλά εκείνη την εποχή οι άνθρωποι που είχαν τρομερή ανάγκη πίστευαν πως έκαναν το σωστό».

Τι θα σταθεί αφορμή για να έρθουν σε ρήξη αυτοί οι δυο άντρες;
«Γίνεται κάτι που αλλάζει ίσως τη στάση του απέναντι στο αφεντικό του, όμως σε ρήξη δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν. Τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο που έχουμε γυρίσει».