Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Προσοχή, ακολουθεί μέγα spoiler!

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Η γνωστή ηθοποιός τη φετινή σεζόν την παρακολουθούμε μέσα από τη νέα δραματική σειρά του AlphaTv στον ρόλο της Άννας Μακρίδη!

Η σειρά έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και είναι λογικό αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη!

Στη σειρά η Άννα διατηρεί παράνομο δεσμό με τον καλύτερο φίλο του άντρα της, τον Κωνσταντίνος. Μια σχέση, που όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης την οδήγησε στο θάνατο.

Κι ενώ όλοι όσοι το παρακολουθούν μανιωδώς είχε μείνει σε εκείνη τη σκηνή, όπως είδαμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου δεν ισχύει.

Γεγονός μάλιστα που επιβεβαίωσε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories τις δυο backstage φωτογραφίες, oι οποίες πραγματικά σοκάρουν.

Δείτε τις εικόνες:

Βάσω Λασκαράκη ηθοποιός spoiler

Άννα Μακρίδη Έρωτας Μετά Alpha

Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!

Spoiler για το Έρωτας Μετά του Alpha tv και τον ρόλο της Βάσως Λασκαράκη! Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη και σας έχουμε τις εξελίξεις!

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά με έχει συναρπάσει! Την παρακολουθώ μετά μανίας και για να καταλάβετε την εμμονή μου, προκειμένου να μάθω τι έχει γίνει έκατσα και είδα και την ισπανική version!

Η σειρά Έρωτας Μετά, βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar». Επομένως, τα spoiler που σας μεταφέρω αφορούν τις εξελίξεις που έχουν προβληθεί στην ισπανική σειρά, η οποία όμως «αντιγράφεται» ακριβώς στο μέχρι τώρα σενάριο του Έρωτας Μετά.

Έρωτας Μετά: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Χρήστος θρηνεί την νεκρή Άννα!

Αν και ο Δημήτρης πάει στην κηδεία της Άννας και προκαλεί εντυπώσεις σχετικά με το κατά πόσο είναι ένοχος για τον θάνατό της και το ατύχημα του Κωνσταντίνου Δούκα, υπάρχει μια απρόβλεπτη τροπή για την υπόθεση!

Ο ίδιος, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από την αστυνομία, στην οποίο ομολογεί ότι είναι το παιδί της! Αυτό που σας λέω είναι 100% τσεκαρισμένο!

Και εδώ ακολουθεί spoiler για το οποίο κρατάω μια επιφύλαξη: Ο Δημήτρης, είναι ο καρπός βιασμού της Άννας ή από τον αδερφό της, η από τον πατέρα της, ο οποίος έχει δολοφονηθεί! Έτσι λοιπόν η ίδια, τον δίνει για υιοθεσία! Μόλις μάθω περισσότερα, θα επανέλθω! Μέχρι τότε, υπομονή.....