Γυναίκα χωρίς όνομα: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Η Κάτια και η Μαρίνα συναντιούνται ξανά!

Αποκλειστικό «φωτιά»!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Η Κάτια και η Μαρίνα συναντιούνται ξανά!

Η στιγμή που όλου περιμέναμε στην επιτυχημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον ΑΝΤ1 πλησιάζει! Η Κάτια και η Μαρίνα συναντιούνται ξανά!

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Μάρθα, αφού η αλήθεια κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Φώτης εξακολουθεί να κρύβεται από την αστυνομία, ενώ η στιγμή που η Κάτια και η Μαρίνα θα συναντηθούν ξανά δεν θα αργήσει.

Κάτια και Μαρίνα λίγο πριν τη μεγάλη συνάντηση

Ο Μιχάλης ζητάει από τη Μαρίνα να βρεθούν το βράδυ στην εταιρεία, χωρίς να της πει τον πραγματικό λόγο. Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει αν πίσω από την κίνησή του αυτή κρύβεται κάτι ερωτικό. Για τον ίδιο λόγο ανησυχεί και η Ιωάννα. Γι’ αυτό και μετά από προτροπή της Ελλης αποφασίζει να τον διεκδικήσει. Η βραδινή συνάντηση της Κάτιας με τη Μαρίνα στην εταιρεία γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Το σχέδιο εκδίκησης του Δημήτρη

Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Νίκο στο χωριό και από την πρώτη επαφή μαζί του αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Μάρθα το πληροφορείται και νιώθει να σφίγγει ο κλοιός γύρω της. Εν τω μεταξύ η Ελλη λέει στον Αρη πως κοιμήθηκε με τον Χατζή και του ζητάει να φύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα ο Αργύρης προειδοποιεί την Κάτια να μην εμπιστεύεται τη Μάρθα, ενώ η Ιωάννα φοβάται πως ο Μιχάλης μπορεί να μετάνιωσε για τον γάμο. Ο Δημήτρης, έχοντας στο μυαλό του ένα σχέδιο για να εκδικηθεί τη Σοφία που τον απάτησε με τον Αρη, δεν της λέει πως ξέρει την αλήθεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Μάρθα ευχαριστεί τον Νίκο που δεν είπε τίποτα στη Μαρίνα για τον δικό της ρόλο στην εξαφάνιση της Κάτιας, κι εκείνος της ζητάει ένα πολύ σκληρό αντάλλαγμα…

Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι της Μάρθας

Ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη, αυτός κρύβεται στο μπαρ του Γιώργου και του Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στη Μαρίνα και φόβο στον Γιώργο. Την ίδια στιγμή η Κάτια, με τη βοήθεια του Αργύρη, προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια από το παρελθόν της. Η Κλειώ επισκέπτεται τον αστυνόμο και τον πιέζει να παρακολουθήσουν τη Μαρίνα, πεπεισμένη πως αυτή θα τους οδηγήσει στην κρυψώνα του Φώτη. Η Σοφία, πάλι, σοκάρεται όταν παραλαμβάνει αγωγή διαζυγίου και ένα αίτημα για την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού τους από τον Δημήτρη. Η αστυνομία κάνει ξαφνική έρευνα στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει ένα στοιχείο που θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ο Αργύρης εντοπίζει τη Μαρίνα

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως ο Φώτης δεν είναι δολοφόνος. Ωστόσο, τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν πληθαίνουν συνεχώς και -μαζί με τα σκοτεινά σχέδια της Μάρθας- δηλητηριάζουν την πίστη της Μαρίνας στην αθωότητά του. Ο Αργύρης καταφέρνει να εντοπίσει μέσω του Μιχάλη τη Μαρίνα και η Κάτια ελπίζει πως επιτέλους είναι πολύ κοντά στο να συναντήσει την κόρη της. Ο Μιχάλης, θέλοντας να βοηθήσει τη Μαρίνα, δέχεται μια συνάντηση που τον φέρει μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη.

Η Κάτια μαθαίνει ποια είναι

Η Σοφία νιώθει απόρριψη από όλους, ενώ η κατάσταση θα χειροτερέψει όταν κινδυνέψει εξαιτίας της το μωρό της. Η Κάτια μαθαίνει από τον Μιχάλη ποια είναι και ζει περιμένοντας με αγωνία τη στιγμή που θα δει τη Μαρίνα. Νιώθει πως είναι πια κοντά, αφού ο Μιχάλης κανονίζει να συναντηθούν κρυφά. Η σχέση της Ελλης με τον Χατζή προχωράει, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη, ενώ ο Νίκος συνεχίζει να υφαίνει την πλεκτάνη του για να παγιδέψει τον Φώτη.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη