8 Λέξεις: «Βόμβα»! Η Νόνα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό!

Σούπερ αποκλειστικό!

8 Λέξεις: «Βόμβα»! Η Νόνα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η Νόνα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό!

Ο Οδυσσέας με τον Μιχαήλ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό συναντιούνται και αναγκάζονται να μιλήσουν για ένα θέμα που αφορά και τους δύο.

Για την εξαφάνιση του πατέρα τους, καθώς όσα θα ακούσουν από το στόμα της νόνας θα τους συνταράξουν και θα τους βάλουν από την ίδια πλευρά, σύμμαχους στην αναζήτηση της αλήθειας.

Η Γκρέις ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα, αλλά όχι πριν ολοκληρώσει αυτό που θέλει. Ετσι, μετά από σχέδιο καταφέρνει να μπει στο πατρικό της Ναυσικάς και να πάρει επιτέλους αυτό που ήθελε τόσο καιρό.

Αφού τελειώνει την αποστολή της και λίγο πριν πάει στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Νέα Υόρκη, αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό... Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας βρίσκει ένα αντικείμενο στο πατρικό του που του εξάπτει την περιέργεια. Σε ποιον ανήκει, πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, είναι οι σκέψεις του, που δεν αργεί να τις βάλει σε τάξη. Ο Οδυσσέας είναι πλέον σίγουρος ότι η Γκρέις είχε πρόσβαση στο πατρικό τους, ότι σίγουρα μπήκε στο σπίτι, αλλά τι ήθελε; Τι πήρε; Και τι είναι αυτό που άφησε φεύγοντας; 8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (14/11) - Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο!

Με πολλά ερωτηματικά ο Οδυσσέας αρχίζει να ψάχνει την αλήθεια για τη μυστηριώδη επίσκεψη της Γκρέις στην Κέρκυρα, μέχρι που ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να αλλάξει τα πάντα. Η Νόνα μετά από χρόνια σιωπής αποφασίζει να μιλήσει. Ετσι καλεί τον Μιχαήλ, τον Οδυσσέα και τη Ναυσικά: «Θέλω να έρθετε εδώ και οι τρεις μαζί. Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμα και θέλω να σας δω, να σας μιλήσω». Αμέσως και οι τρεις πηγαίνουν στο σπίτι της και εκείνη πλέον είναι έτοιμη να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό και να τους πει όσα συνέβησαν εκείνη την Πρωτοχρονιά που εξαφανίστηκε ο Μάρκος.

Η Νόνα αρχίζει την ιστορία από παλιά

Η Νόνα αρχίζει την ιστορία από παλιά και φτάνει στη συγκεκριμένη μέρα όπου ο Μάρκος μυστηριωδώς εξαφανίζεται από το σπίτι και από προσώπου γης. Οι φοβερές αποκαλύψεις της νόνας, όπως είναι φυσικό, συγκλονίζουν τον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ και ανατρέπουν όσα ήξεραν τόσα χρόνια για την εξαφάνιση του πατέρα τους. Οσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς πριν δέκα χρόνια φέρνουν μπροστά τους μια καινούρια πραγματικότητα και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του Μάρκου Καλλέργη ανοιχτά: «Δηλαδή, μπορεί να μην πέθανε; Μπορεί να έχει σκηνοθετήσει όλο αυτό και να ζει κάπου ίσως και πολύ κοντά μας», λένε.

Αμέσως μετά τα δυο αδέλφια, και ειδικά ο Οδυσσέας, καλούνται να χειριστούν διαφορετικά αυτή την περίεργη υπόθεση, προκειμένου να μάθουν αν ζει ο πατέρας τους: «Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ' αυτήν την ιστορία. Πρέπει να μάθουμε πού είναι ο πατέρας μας, αν ζει πού είναι, γιατί δεν έχει δώσει τόσα χρόνια ένα σημάδι ζωής». Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας κάνει άλλη μια προσπάθεια να μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του. Αυτά που τους είπε η νόνα πιστεύει ότι είναι ένα μέρος της όλης αλήθειας και πηγαίνει για άλλη μία φορά στο σπίτι της, όπου την πιέζει να του εξομολογηθεί τα πάντα. «Ξέρω ότι δεν μας είπες όλη την αλήθεια. Ισως να μην ήθελες να πεις άλλα μπροστά σε όλους και ειδικά μπροστά στη Ναυσικά. Εγω όμως θέλω να τα μάθω όλα, με κάθε λεπτομέρεια», της λέει και η νόνα τρομάζει με την αποφασιστικότητα του Οδυσσέα!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Πηγή: TV24