Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός αποκαλύπτει!

Τι θα γίνει με την αγαπημένη ηρωίδα;

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός αποκαλύπτει!

Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός που την υποδύεται μας αποκαλύπτει τα πάντα! Τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες;

Η πρωταγωνίστρια του Ant1 Μαρία Κίτσου μίλησε στο TV Έθνος και αποκάλυψε τι θα γίνει με την ηρωίδα που υποδύεται!

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή! Οι απειλές και ο εκβιασμός!

Η σκηνή που σε δυσκόλεψε μέχρι σήμερα περισσότερο ποια ήταν;

Οι πιο φαντεζί σκηνές -φόνοι, καβγάδες κ.λπ.- έχουν τη δυσκολία τους, αλλά έχουν και την αβάντα τους. Για μένα οι συναισθηματικές, οι πιο εσωτερικές στιγμές είναι πιο δύσκολες.

Άρα με τον Λάμπρο…

Η σκηνή με τα χαστούκια με τον Λάμπρο ήταν μεγάλη πρόκληση. Και πολύ συγκινητική στιγμή. Ξέσπασε η Ελένη για πρώτη φορά. Ήταν η σκηνή που με δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο.

Η Ελένη θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο; Και πώς θα αντιδράσει;

Θα το μάθει και θα το μάθει αρκετά γρήγορα, αμέσως μόλις το μάθει ο Λάμπρος. Η σειρά είναι γρήγορη. Θα είναι τεράστιο χτύπημα και για τους δύο. Θα είναι τραγικό.

Με τον Κυπραίο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του Θωμά. Και είναι καλό. Ο Θωμάς είναι περίεργος και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Ο Θωμάς έχει ειλικρινή αισθήματα για την Ελένη. Πήγε στο Διαφάνι αρχικά με άλλες προθέσεις, αλλά η ζωή του τα έφερε αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να ερωτευτεί την Ελένη. Έχει μάθει να επιβιώνει αλλιώς. Και όλη αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς.

Τι άλλο μπορούμε να πούμε για τα προσεχώς;

Στις «Αγριες Μέλισσες» δεν θα μας προλαβαίνουν τα γεγονότα. Υπάρχουν σκηνές που λέω «πο-πο, θα γίνει αυτό το πράγμα, θα τρελαθώ». Έρχεται χιονοστιβάδα εξελίξεων. Ακούω που χαρακτηρίζουν τη σειρά σαπουνόπερα. Η ζωή είναι η μεγαλύτερη σαπουνόπερα. Στα χωριά συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το θέμα, λοιπόν, είναι πώς διαχειρίζεσαι καλλιτεχνικά τις ιστορίες για να μη γίνουν σαπουνόπερα. Οι «Άγριες Μέλισσες» δεν είναι σαπουνόπερα.

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η «Θεοδοσία» πρόδωσε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια! (Βίντεο)

Ένα spoiler «έσκασε» για την σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Η «Θεοδοσία» πρόδωσε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδι!

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 μας έχει καθηλώσει και κάθε νέο που γίνεται γνωστό για τα παρακάτω επεισόδια προκαλεί σάλο!

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» δε δίστασε να δείξει on air τη βέρα του… γάμου της με τον Λάμπρο, την οποία είχε ξεχάσει να βγάλει από το χέρι της. Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς δηλώνει! "Ναι φιλοξενώ άστεγο στο σπίτι μου"!

Στη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έγιναν αποκαλύψεις για την εξέλιξη της σειράς, καθώς όπως όλα δείχνουν στα επόμενα επεισόδια η Θεοδοσία θα μείνει έγκυος από τον Λάμπρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: