Σπίτι Είναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (18/11) - Η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι Είναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (18/11) - Η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι!

Οι τρομερές εξελίξεις από το σημερινό (18/11) επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Σπίτι Είναι» είναι εδώ. Η μέρα που η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι και τα μικρότερα παιδιά του Σωτήρη πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους!

Αναλυτικά το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 – 18/11/19
Η μέρα που η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι και τα μικρότερα παιδιά του Σωτήρη πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους, έρχεται, και η Ράνια παραδόξως δυσκολεύεται πολύ να τα αποχωριστεί, μέχρι που δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Από εκεί και πέρα η στάση της αλλάζει ριζικά και ανυπομονεί να μείνει μόνη της. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν πολύ πιο περίπλοκα από ότι η Ράνια πιστεύει γιατί η Αθηνά που είναι εκεί μαζί με το Νικήτα για να πάρουν τα παιδιά αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και «ακούει» ότι η Ράνια θέλει να ετοιμαστεί γιατί περιμένει κάποιον στο σπίτι της. Ποιος όμως είναι αυτός ο άγνωστος άντρας για τον οποίο η Ράνια θέλει να είναι κούκλα και μέχρι που θα φτάσει η Αθηνά για να μάθει;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

«Σπίτι Είναι...»: Ο "Σωτήρης" αποκαλύπτει τα "μυστικά" της ζωής του!

Ο "Σωτήρης" αποκαλύπτει τα "μυστικά" της ζωής του ρόλου του στην σειρά «Σπίτι Είναι...» μέσα σε μια συνέντευξη του.

Υψηλών αξιώσεων ηθοποιός, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης έχει διαγράψει σημαντική πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Φέτος, παρόλο που είχε πρόταση για τις «Αγριες μέλισσες», επέλεξε να επιστρέψει τηλεοπτικά με την κωμική σειρά του ALPHA, καθώς δεν μπόρεσε να πει όχι στον... Σωτήρη, τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Σπίτι Eίναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (12/11) - Ο έφηβος γιος και η μικρή κόρη του Σωτήρη έχουν πια βολευτεί...

Εχετε πει πολλά «όχι» στην τηλεόραση. Ποιο ήταν το έναυσμα για να ενδώσετε σε αυτή τη σειρά;
«Το διάστημα που είπα τα περισσότερα “όχι” ήταν από το 1994 μέχρι το 2005. Τότε ήμουν σε μια διαφορετική πορεία. Με ενδιέφερε το θέατρο και ήμουν αρκετά καλοβαλμένος οικονομικά, γιατί έκανα πολλά σπικάζ στη διαφήμιση. Είχα τη δυνατότητα να αρνούμαι. Δεν είχα λόγο να δουλέψω σε παραγωγές που δεν με ενδιέφεραν ουσιαστικά. Ωστόσο αυτό ήταν και μια παγίδα, γιατί δεν έκανα και πράγματα. Μετά ήρθαν οι σειρές “10”, “Το νησί”, “Μείνε δίπλα μου” και τώρα το “Σπίτι είναι...”. Είπα το “ναι” σε αυτή τη δουλειά, γιατί έχει όλα τα εφόδια να είναι μια ωραία και ευχάριστη συνεργασία παρά το γεγονός ότι κουραζόμαστε πολύ. Με τον σκηνοθέτη μας τον Αντρέα Μορφονιό, την Εβελίνα Παπούλια και όλο το καστ που παίζουμε παρέα, χαίρομαι να είμαι μαζί τους. Και όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες είναι επαγγελματίες και ξέρουν να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για έναν ηθοποιό».

Σπίτι Είναι Σωτήρης

Εσείς πώς θα συνεχίζατε τη φράση «Σπίτι είναι...»;
«Είναι τόσο πολλά πράγματα. Σπίτι είναι εκεί που είναι η οικογένειά σου και οι άνθρωποι που αγαπάς και νιώθεις ασφάλεια. Σπίτι είναι μια ζεστή αγκαλιά. Πάντα ήμουν σπιτόγατος».

Η Ράνια και ο Σωτήρης εκ πρώτης φαίνονται ένα αταίριαστο ζευγάρι.
«Το βασικό είναι ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι και το γεγονός αυτό καλύπτει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Ο Σωτήρης έχει κάνει μια πορεία ζωής με δυο γάμους από τους οποίους έχει παιδιά κι έχει αυτήν την ικανοποίηση. Η Ράνια είναι ένας άνθρωπος με πολλή αγάπη μέσα της και παρόλο που, απ' ό,τι φαίνεται από τα βιώματά της, δεν την έχει εισπράξει, μπορεί να τη δώσει απλόχερα. Ακόμη και στα εμπόδια που προκύπτουν, οι αντοχές της είναι μεγαλύτερες από μιας άλλης γυναίκας που θα είχε ανάλογη πορεία με τον Σωτήρη. Εχουν πολλά κοινά αυτοί οι δύο, αλλά δεν τα έχουν ακόμα ανακαλύψει».

Οι δύο πρώην σύζυγοι του Σωτήρη είναι πολύ διαφορετικές.
«Η Ελένη είναι φίλη πια μαζί του. Είναι από αυτές τις σχέσεις που οδηγούν στην οικειότητα. Εχουν ένα μεγάλο παιδί κι εκεί είναι το σημείο συνάντησής τους. Η Αθηνά έχει μια μικρή κόρη κι έναν γιο έφηβο που παλεύει να ενταχθεί κάπου και με έναν πατέρα που τον κατηγορεί για τον χωρισμό, γιατί δεν έχει την πλήρη εικόνα του τι έχει συμβεί. Η Αθηνά κάνει κύκλους και αυτό γιατί βλέπει τον Σωτήρη ευτυχισμένο κι επιθυμεί να τον ξανακατακτήσει. Κι έχει ένα δυνατό επιχείρημα να τον κάνει να επιστρέψει: τα δυο παιδιά τους».

Εχετε σκεφτεί πώς θα αντιδρούσατε στη θέση του ήρωά σας;
«Αυτό που προσπαθώ να κάνω ούτως ή άλλως, με σεβασμό στο πρόσωπο αυτών που γράφουν τα σενάρια είτε είναι για σινεμά είτε για τηλεόραση, είναι να βάλω ένα δικό μου στοιχείο και όχι να παίξω κάτι έξω από μένα. Μέσα από αυτό που είμαι, κάνω κάποιες επιλογές και προσθήκες σε σχέση με αυτό που με ενδιαφέρει να παρουσιάσω στο ευρύ κοινό. Είναι μια ζύμωση που γίνεται καθημερινά διαβάζοντας το σενάριο και σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη. Ετσι γεννιούνται ιδέες».

Στον ρόλο του Σωτήρη πού έχετε δώσει βαρύτητα;
«Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο κομμάτι της σχέσης με τα παιδιά του. Δεν τον αντιμετωπίζω ως έναν ήρωα γραμμένο στο χαρτί. Αυτό που προσπαθώ είναι να περάσω μια σύγχρονη εικόνα ενός πατέρα που παλεύει για τα παιδιά του, που προσπαθεί να γίνει κατανοητός, αλλά και να καταλάβει τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω του, και όχι εκείνου του κλασικού κωμικού προτύπου των τηλεοπτικών σειρών που μπορεί να λέει πράγματα που εγώ στη θέση του δεν θα μπορούσα να πω».

Είχατε πει «το σινεμά είναι η αγάπη μου, το θέατρο είναι η τέχνη μου και η τηλεόραση η επιβίωσή μου». Ισχύει ακόμη;
«Η αλήθεια στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, υπάρχουν επιλογές, αλλά δεν είμαι σε θέση να κάνω τόσο μεγάλους διαχωρισμούς. Κάνω πράγματα που να με ενδιαφέρουν και το βασικότερο ζητούμενο είναι να επιβιώνω και να στηρίζω την οικογένειά μου και να αντεπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής μου. Αλλά δεν γίνομαι και σκλάβος της δουλειάς μου. Φέτος δεν κάνω θέατρο, γιατί θέλω να έχω ανάσες για μένα, το παιδί μου και τη γυναίκα μου. Το ευτυχές συμβάν είναι η συνάντησή μου με τον Αντρέα Μορφονιό. Εχουμε βρει σημείο επαφής, είναι ένας ευφυής άνθρωπος που ξέρει καλά τη δουλειά του και σου αφήνει πολλά περιθώρια. Ελεγα το προηγούμενο διάστημα να μου έρθει καμιά κωμωδία, καμιά ταινία, να περάσω καλά και να βγάλω και κανένα φράγκο και μου “έσκασε” το “Σπίτι είναι...”. Μου είχαν προτείνει να παίξω και στις “Αγριες μέλισσες”, αλλά ήρθε ο ρόλος του Σωτήρη και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ηρθε αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω».


ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ