X-Factor Highlights: Τα νεύρα του Μάστορα, η ασθένεια και η αποχώρηση!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

X-Factor Highlights: Τα νεύρα του Μάστορα, η ασθένεια και η αποχώρηση!

Όλα τα Highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor είναι εδώ! Τα νεύρα του Χρήστου Μάστορα, η ασθένεια του παίκτη και η αποχώρηση...

Το X-Factor του Open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και συζητήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο!

X-Factor: Ο παίκτης που κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε για μία ακόμη βδομάδα, φαντασμαγορική εμφάνιση στο live του δημοφιλούς τταγουδιστικού show.

Όπως είναι λογικό στα live μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν το περίμενε κανείς γιατί δεν ήταν τεχνικό.

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Δρόσης είχε ένα πρόβλημα και δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει μέχρι να γίνει καλά.

Ωστόσο, μετά από δυο διαγωνιζόμενους ανέβηκε στην σκηνή. Μάλιστα, άκουσε τα καλύτερα.

Ο Χρήστος Μάστορας έδωσε μια συμβουλή σχετικά με την επιλογή των τραγουδιών στους διαγωνιζόμενους στην οποία έσπευσε να απαντήσει ο μέντορας τους.

«Σας είπε ο Χρήστος, σας δίνω μια συμβουλή, ε;» ανέφερε προς τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του ο Γιώργος Θεοφάνους, συμπληρώνοντας προς τον Χρήστο Μάστορα: «Στα παιδιά εννοείς ή σε μένα;» και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Η Δέσποινα Βανδή είχε κι αυτή με τη σειρά της έναν έντονο διάλογο με τους κριτές σχετικά με μία αυστηρή κριτική τους.

Τελευταίοι πάνω στην σκηνή έμειναν ο Χρήστος Μάστορας με τον Γιάννη Τεργιάκη και ο Μιχάλης Τσαυσόπουλος με την Ζωή Μισέλ Μπακίρη.

Οι δυο παίκτης διαγωνίστηκαν μεταξύ τους με ένα τραγούδι της επιλογής τους και μετά από την ισοψηφία των κριτών ο χρυσός φάκελος έδειξε την έξοδο στον Γιάννη Τεργιάκη

X-factor: Παίκτης τα... άκουσε από τους κριτές - «Ήσουν δύο χρονών, αλλά..»!

Παίκτης τα... άκουσε από τους κριτές σήμερα στο X-factor για τα... ξεχασμένα τραγούδια από τα παλιά. «Ήσουν δύο χρονών», του είπαν.

Με το τραγούδι «Ακατάλληλη σκηνή» έκανε την εμφάνισή του στο έκτο live ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα.

Στο βίντεο του ο παίκτης χαρακτήρισε ξεχασμένο το συγκεκριμένο τραγούδι με αποτέλεσμα οι κριτές να του απαντήσουν

Χ-factor: Η παρατήρηση της Βανδή στους κριτές - «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows»!

“Άκουσα Γιάννη μου στο βίντεο πως έλεγε για αυτό το τραγούδι ότι φοβήθηκες ότι είναι λίγο ξεχασμένο. Ίσως επειδή ήσουν δύο χρονών, αλλά ήσουν και την Κυριακή στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και είδες αυτά τα τραγούδια πως τα τραγουδούσε ο κόσμος. Το έζησες αυτό. Τα τραγούδια, αγάπη μου, δεν ξεχνιούνται. Τα τραγούδια, όταν είναι ωραία, κλασικοποιούνται” σχολίασε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Με την σειρά του, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσθεσε: “Όσον αφορά το κομμάτι του ξεχασμένου τραγουδιού με κάλυψε η Μελίνα και εμένα και όλους τους συναδέλφους μου. Δεν υπάρχουν ξεχασμένα τραγούδια, υπάρχουν καλά και κακά τραγούδια. Τα κακά ας τα αφήσουμε πίσω και ας μένουν στην ιστορία τα καλά”.