Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αστέρια στην Άμμο: Όλες οι εξελίξεις "βόμβα" αυτής της εβδομάδας (25-29/11)! Η Ασπασία αρνείται να γυρίσει σπίτι!

Τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αστέρια στην Άμμο: Όλες οι εξελίξεις
TV24 23.11.2019 17:20

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" αυτής της εβδομάδας (25-29/11), της σειράς του Alpha, «Αστέρια στην Άμμο». Η Αλεξία αρνείται να γυρίσει σπίτι!

Δείτε αναλυτικά...

Θυμηθείτε τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 53

Η Ασπασία αρνείται να γυρίσει στο σπίτι, παρά την επιμονή του γιού της. Την ίδια στιγμή η Αλεξία νιώθει πως ο Μάξιμος και η γιαγιά της δεν την εμπιστεύονται, καθώς αρνούνται να της αποκαλύψουν πού βρίσκεται η Ασπασία. Για το ίδιο θέμα αλλά για διαφορετικούς λόγους συγκρούονται άσχημα Νικηφόρος και Μάξιμος. Ο Αλέξανδρος θεωρεί πως η Κλαίρη κινείται βάση σχεδίου και προειδοποιεί την Μαριάννα και τον Λουκά. Πιστεύει πως στόχος της είναι να αποκτήσει το οινοποιείο της Μαριάννας και δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει και την κόρη της προκειμένου να τα καταφέρει. Στο μεταξύ οι προσπάθειες του Λουκά να βρει τη Νίκη θα αποβούν άκαρπες.


Τρίτη 26 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 54

Ο Ίωνας βρίσκεται στην Αθήνα ψάχνοντας να βρει τη Λαϊλά. Ο Μάξιμος μετά από έντονες πιέσεις της Άννας αναγκάζεται να της αποκαλύψει το μέρος όπου κρύβεται η Ασπασία. Ο Ιάκωβος προσπαθεί να γνωρίσει τη μικρή του κόρη και θέλοντας να κερδίσει κι άλλο χρόνο μαζί της, της προτείνει επαγγελματική συνεργασία. Στο μεταξύ η Αλεξία παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τον Αλέξανδρο, που διαχειρίζεται την περιουσία της οικογένειάς της, για να μάθει επακριβώς την οικονομική της κατάσταση. Κάτι που φυσικά μαθαίνει αμέσως η Δέσποινα.


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 55

Ο Ίωνας βρίσκει τη Λαϊλά απελπισμένη και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Αλεξία αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της εστίασης και προτείνει στον Αντρέα, να συνεταιριστούν. Εκείνος το δέχεται με μεγάλη χαρά, όταν μαθαίνει όμως πως η Αλεξία δεν το έχει συζητήσει με τον Μάξιμο απογοητεύεται καθώς θεωρεί πως θα αποτρέψει τα σχέδιά τους. Ο Ιάκωβος προσπαθεί να «γλυκάνει την καρδιά» της Νίκης και να την πείσει πως η εκδίκηση δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Η Νίκη όμως είναι αμετάπειστη, εκνευρίζεται αρκετά με τον Ιάκωβο και αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να πάει στη Ρόδο.


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 56

Η Δέσποινα καλεί εσπευσμένα στη Ρόδο τον Αλέξανδρο. Είναι πεπεισμένη πως ο Νικηφόρος βρίσκεται πολύ κοντά στο βασικό του στόχο, την περιουσία της Αλεξίας. Την ίδια ώρα ο Μάξιμος βλέπει τον αρραβώνα τους ως μονόδρομο για να λυθούν όλα τα οικονομικά τους προβλήματα, ενώ η Αλεξία έξαλλη από τη διαρκή ανάμιξη της γιαγιάς της στα προσωπικά της, αποφασίζει να εγκαταλείψει το αρχοντικό. Παράλληλα, ο Νικηφόρος είναι απασχολημένος με τη λύση του γρίφου της Αριάδνης, που δείχνει να μην είναι τελικά το πρόσωπο που τους παρουσιάστηκε. Στο μεταξύ η Νίκη ξεκινά το «ταξίδι της εκδίκησης» αλλά όχι και τους καλύτερους οιωνούς.


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 57

Η Νίκη μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Βέρα μαθαίνει ένα δυσάρεστο νέο σε σχέση με τη μικρή Αγάπη και καταρρέει. Η Αλεξία ανακοινώνει στον Μάξιμο την απόφασή της να αρραβωνιαστούν άμεσα. Ο Αλέξανδρος προειδοποιεί τον Νικηφόρο πως είναι αποφασισμένος να προστατέψει την Αλεξία και την περιουσία της. Απαντώντας στην απειλή, ο Νικηφόρος τον κατηγορεί ευθέως για κακοδιαχείριση και παράνομο πλουτισμό από την τεράστια περιουσία της οικογένειας Στεργίου. Την ίδια ώρα ο Ιάκωβος επιστρέφει στη Ρόδο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Αστέρια στην Άμμο: Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (22/11)! Η Αλεξία ζητά βοήθεια...

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από το σημερινό επεισόδιο (22/11) της σειράς του Alpha, «Αστέρια στην άμμο»! Η Αλεξία ζητά βοήθεια...

Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα...

Θυμηθείτε πρώτα τι είδαμε χτες!

22/11/19 – Επεισόδιο 52
Ο Μάξιμος υπενθυμίζει στην Αλεξία πως θα χρειαστούν ένα εκατομμύριο ευρώ για να αγοράσουν τον ανεμόμυλο και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η Αλεξία επειδή δε γνωρίζει την περιουσία που κληρονομεί, κάνει μια συζήτηση με την γιαγιά της η οποία όμως δεν της δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ο Ιάκωβος προσκαλεί την Νίκη να μείνει μαζί του, εκείνη όμως επιλέγει να πάει στο σπίτι του Λουκά αλλά φτάνοντας εκεί μια έκπληξη την περιμένει. Η Αριάδνη καταστρώνοντας το σχέδιό της, κλείνει ραντεβού με τον Νικηφόρο ενώ την ίδια στιγμή η Δέσποινα αποφασίζει να βοηθήσει τον Μάξιμο και τον πηγαίνει στο μοναστήρι όπου είναι κρυμμένη η Ασπασία…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αστέρια στην Άμμο: Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (19/11) - Η Άννα κρύβεται στο κότερο!

Αστέρια στην Άμμο: Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (20/11) - Ο Μάξιμος ανησυχεί για την Αλεξία!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά στο YouWeekly.gr

Share