Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (28/11) - Η Μάνια συναντά τον Μάνο και ζητά εξηγήσεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (28/11) - Η Μάνια συναντά τον Μάνο και ζητά εξηγήσεις!

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά», σήμερα (28/11). Η Μάνια συναντά τον Μάνο και ζητά εξηγήσεις. Ο Μάνος προσβεβλημένος την βεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την Άννα! Η Ιλεάνα πάει στο σπίτι της Δέσποινας και του Βασίλη για να...

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 10

Η Μάνια συναντά τον Μάνο και ζητά εξηγήσεις. Ο Μάνος προσβεβλημένος την βεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την Άννα. Η Ιλεάνα πάει στο σπίτι της Δέσποινας και του Βασίλη για να της κάνει μασάζ. Ο Βασίλης επιστρέφει σπίτι και την βλέπει εκεί έντρομος. Η Αθηνά, ερωτευμένη, γνωρίζει τον Δημήτρη στον αδελφό της. Ο Μάνος τηλεφωνεί στην Ηρώ και πάει στα Κύθηρα. Δεν ξέρει όμως, πως εκεί θα συναντήσει την Άννα και τον Αντρέα που έχουν πάει για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Τι είδαμε την προηγούμενη βδομάδα;

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει στα καινούρια επεισόδια το «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη σειρά που λατρέψαμε και επέστρεψε στην τηλεόραση με νέα επεισόδια μετά από 20 περίπου χρόνια. Απόφαση "βόμβα": Αυτά είναι τα προγράμματα που θα αλλάξουν ώρα για να μην... κοπούν!

«Σε γενικές γραμμές η επιτυχία είναι προτιμότερη από την αποτυχία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αποτυχία, μιλάμε για μία κρίση του κοινού στο δεύτερο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να το κρίνει κανείς και να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει κανείς την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και εδώ πιστεύω πως έγινε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.