Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Κάτια και Αργύρης σχεδιάζουν την δολοφονία του Νίκου!

Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις για την σειρά!

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Κάτια και Αργύρης σχεδιάζουν την δολοφονία του Νίκου!
TV24 28.11.2019 14:08

«Βόμβα» είναι οι εξελίξεις στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ΑΝΤ1. Κάτια και Αργύρης σχεδιάζουν την δολοφονία του Νίκου μετά τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του.

Ο φόβος έχει φωλιάσει για τα καλά στην ψυχή της Κάτιας, που νιώθει ότι δεν θα ξεφύγει ποτέ από τον Νίκο. Τότε ο Αργύρης της προτείνει κάτι που ούτε η ίδια δεν περίμενε να ακούσει από εκείνον.

Η Κάτια φοβάται για τη ζωή της καθώς ο Νίκος δεν σταματά να την ψάχνει και να την καταδιώκει. Μπορεί να του ξέφυγε για μια ακόμη φορά, αλλά γνωρίζει ότι θα βρίσκεται πάντα στο κατόπι της. Ο Αργύρης είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά. Οταν εκείνος βλέπει πως ο κλοιός στενεύει γύρω τους, της κάνει μια παράτολμη πρόταση αφού δεν βλέπει να υπάρχει άλλη διέξοδος για να γλιτώσουν. «Πρέπει να τον βγάλουμε από τη μέση. Ή εμείς ή εκείνος. Πλέον δεν υπάρχει άλλη λύση. Τώρα δεν κινδυνεύουμε μόνο εμείς», της λέει. Εκείνη σοκάρεται. Πώς μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο; «Να τον σκοτώσουμε;», σχεδόν ψιθυρίζει. Αργότερα η γυναίκα σκέφτεται τα λόγια του και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δεχτεί την πρόταση του Αργύρη να τελειώνουν μια και καλή με τον βασανιστή της ώστε να μην κινδυνεύσει από τις απειλές του η Μαρίνα αλλά και οι ίδιοι.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Ομως η Κάτια αλλάζει γνώμη και για να προστατέψει την κόρη της κάνει κάτι που ξέρει ότι μπορεί να είναι η θανατική της καταδίκη.

Επιστρέφει με τη θέλησή της στο σπίτι του και βρίσκεται πάλι σε κίνδυνο. Η Μάρθα τότε βρίσκει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ολοκληρώσει το σχέδιό της. Συμμαχεί πάλι με τον Νίκο εναντίον της Κάτιας. Ο Φώτης, με τη σειρά του, αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως ο Νίκος ήταν ερωτευμένος από παιδί με την Κάτια και ότι την κρατάει με τη βία στο σπίτι του κι αυτή αποφασίζει να επέμβει για να τη βοηθήσει. H Μάρθα μαθαίνει πως η Μαρίνα πηγαίνει να βρει την Κάτια. «Ερχονται στο σπίτι. Πάρ’ την από εκεί και κάνε αυτό που έπρεπε να έχεις κάνει από την αρχή», προειδοποιεί τον Νίκο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TVΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!!1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σκηνές φρίκης! Ο Νίκος θέλει να «τελειώνει» με την Κάτια!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτός είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του Νίκου!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share