8 λέξεις: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ανδρέα Γεωργίου! Συνεχίζεται και του χρόνου η σειρά;

Ποιο το μέλλον των ηθοποιών;

8 λέξεις: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ανδρέα Γεωργίου! Συνεχίζεται και του χρόνου η σειρά;

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ανδρέα Γεωργίου και την σειρά του ΣΚΑΙ "8 λέξεις"! Συνεχίζεται και του χρόνου η σειρά ή όχι;

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, για την σειρά που δίνει ικανοποιητικά νούμερα στον σταθμό!

8 Λέξεις - Αποκλειστικό: Χαρμόσυνα νέα! Μιχάηλ και Ρωξάνη παντρεύονται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv Έθνους, υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία και την επόμενη σεζόν, καθώς τα στελέχη του σταθμού είναι ικανοποιημένα από την τηλεθέαση, ενώ την ίδια στιγμή, η φωτογραφία που ανέβασε ο Αντρέας Γεωργίου στο Ιnstagram προκάλεσε μεγάλα ερωτήματα για τις εξελίξεις στη σειρά.

Τι θα συμβεί στην οικογένεια Καλλέργη; Αναμένεται να δούμε σύντομα στους δέκτες μας!

8 λέξεις: Αποκλειστικό! Η Ηλιάνα χωρίζει Έρση και Οδυσσέα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις 8 λέξεις! Η Ηλιάνα χωρίζει Έρση και Οδυσσέα και έχουμε τις εξελίξεις!

Ενώ η ζωή όλων προχωράει, η Ηλιάνα βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο. Οταν αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι τα έχει χάσει όλα, θέλει τη ζωή της πίσω. Μα πιο πολύ απ’ όλα την καίει ότι έχασε τον Οδυσσέα, τον οποίο θέλει να διεκδικήσει ξανά...

Η Ηλιάνα δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Την ώρα που είναι απελπισμένη στην ψυχιατρική κλινική, ο Ακης της ανακοινώνει πως έχασε την επιμέλεια του παιδιού: «Βγήκε η απόφαση του εισαγγελέα. Ο Μιχαήλ πλέον θα έχει την επιμέλεια την Αριάδνης», της λέει και η Ηλιάνα κλαίει ασταμάτητα.

-Από την Μαρία Μεταξητινού

Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας και η Ερση περνάνε την καλύτερη φάση της σχέσης τους, δείχνουν να είναι ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να ζήσουν ευτυχισμένοι. Ωστόσο η σχέση του δεν είναι και ούτε θέλουν να την κρατήσουν κρυφή, με αποτέλεσμα η Ηλιάνα να δει τις αναρτήσεις του Οδυσσέα στο ίντερνετ που είναι αγκαλιά μαζί με την Ερση. Η κοπέλα δεν μπορεί αν πιστέψει ότι εκτός από την κόρη της έχασε και τον Οδυσσέα και την πιάνει νευρική κρίση!

8 Λέξεις - Αποκλειστικό: Χαρμόσυνα νέα! Μιχάηλ και Ρωξάνη παντρεύονται!

Στο μεταξύ η Σμαράγδα, γεμάτη τύψεις, επισκέπτεται στην κλινική την Ηλιάνα, αγωνιώντας για το πώς θα τη δεχτεί, ενώ ο Ακης ανακοινώνει στον Δημήτρη κάτι που βάζει την Ηλιάνα σε χειρότερη ακόμη θέση: «Δημήτρη, το σκέφτηκα πολύ καλά, θα σου μεταφέρω όλες τις μετοχές της Ηλιάνας, γιατί εκείνη δεν είναι πια σε θέση να τις διαχειριστεί», του ανακοινώνει και παρά τις αντιρρήσεις του, ο Ακης μεταφέρει τις μετοχές της.

Τα χτυπήματα στην Ηλιάνα όμως δεν έχουν τελειωμό, καθώς και ο Μιχαήλ, αφού πρώτα δημοσιοποιεί την σχέση του με τη Ρωξάνη και την ύπαρξη του γιου τους, στη συνέχεια της κάνει πρόταση γάμου. Ολα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους, μέχρι και η σχέση των δύο αδελφών που εξαιτίας της Ηλιάνας είχαν διαταραχθεί, καθώς ο Οδυσσέας αποφασίζει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον Μιχαήλ. Ετσι κάνουν μια συζήτηση οι δυο τους που θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Ταυτόχρονα, όμως, θα τους δείξει ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν η Ηλιάνα δεν είναι πια το εμπόδιο ανάμεσά τους.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική και αγκαλιάζει επιτέλους την Αριάδνη, πάντα με τους περιορισμούς που της θέτει ο Μιχαήλ. Η γυναίκα περνάει τη μέρα μαζί με την Αριάδνη και η διάθεσή της αλλάζει προς το καλύτερο. Ωστόσο αυτό που την καίει είναι ο Οδυσσέας. Αποφασίζει λοιπόν να τον πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει ανοιχτά μαζί του. Ομως την ώρα που η Ηλιάνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσεά, τυχαίνει να είναι μπροστά η Ερση. Ο Οδυσσέας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη μια θέλει να της μιλήσει, από την άλλη όμως φοβάται μήπως η Ερση το παρεξηγήσει και φύγει ξανά.

Όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!