Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις "βόμβα" στα επεισόδια της εβδομάδας (2-6/12)! Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις
TV24 01.12.2019 14:55

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από τα επεισόδια της εβδομάδας (2-6/12) της σειράς του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια!

Αναλυτικά τι θα δούμε...

Θυμηθείτε τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 56

Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια, ενώ η εξήγηση του Αργύρη δεν πείθει ούτε την Μαρίνα, ούτε τον Μιχάλη. Η Μαρίνα υποψιάζεται τον Αργύρη, ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως η Κάτια δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Μάρθα, γιατί δεν την εμπιστεύεται. Η Μαρίνα τα χάνει. Ο Φώτης, θέλοντας να παρευρίσκεται στη συνάντηση των δύο γυναικών, το σκάει από την αποθήκη του μπαρ και συλλαμβάνεται. Ο Νίκος φαίνεται να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τελειώνει με την Κάτια, η οποία περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του. Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να σκοτώσει την Κάτια. Στο μεταξύ η Ιωάννα ανησυχεί για τις καθημερινές επαφές του Μιχάλη με τη Μαρίνα και μετά από μια συζήτηση με την Έλλη, ζητάει από τον Μιχάλη να κόψει κάθε επαφή με την Μαρίνα.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 57

Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου, αλλά είναι αποφασισμένη να αντέξει τα πάντα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Μαρίνα, αλλά κι ο Αργύρης. Η Μαρίνα, για να βρει τα χρήματα της εγγύησης και να βγάλει τον Φώτη απ’ τη φυλακή, ζητάει τη βοήθεια του Χατζή, παίρνοντας το ρίσκο για το τι αντάλλαγμα μπορεί να ζητήσει. Ο Φώτης υποψιάζεται πια σοβαρά την Μάρθα, όπως και ο Μιχάλης που μαθαίνει κάτι ακόμη που ενισχύει τις υποψίες του. Η Μάρθα αρχίζει να φοβάται πως τα εκδικητικά σχέδιά της μπορεί να αποκαλυφθούν και να φτάσουν στην Μαρίνα.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 58

Η Κάτια συνειδητοποιεί το μέγεθος της παράνοιας του Νίκου και εγκλωβισμένη στο σπίτι του περνάει δύσκολες ώρες. Η Έλλη δηλώνει στον Δημήτρη ότι είναι ζευγάρι με το Χατζή, κάνοντάς τον έξαλλο. Η Μάρθα νιώθει να στενεύει ο κλοιός γύρω της, καταλαβαίνοντας ότι αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη. Ο Χατζής δίνει στη Μαρίνα χρήματα για την εγγύηση του Φώτη και περιμένει αντάλλαγμα από εκείνη. Ο Μιχάλης υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Χατζή, την Έλλη και τη Μαρίνα. Ο Φώτης βγαίνει από η φυλακή και ζητάει τη βοήθεια του Αντρέα για να ξεκαθαρίσει το θέμα με το Νίκο. Θα πάει στο σπίτι του Νίκου, όπου θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση…


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 59

Ο Φώτης φτάνει στο σπίτι του Νίκου με σκοπό να πάρει μαζί του την Κάτια, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακολουθήσει. Ο Αντρέας, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αποφασίζει να πει ψέματα στη Ρένα για να βοηθήσει τον Φώτη που εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και τον Αργύρη. Οι δυο τους, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να γλιτώσουν την Κάτια, θα ανακαλύψουν με έκπληξη, την ύποπτη διασύνδεση που έχει ο Νίκος με τη Μάρθα.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 60

Η Μαρίνα σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις που της κάνουν οι τρεις άντρες για την Μάρθα και το ρόλο που έχει παίξει στην εξαφάνιση της Κάτιας, αρνείται να δει την πραγματικότητα και θεωρεί πως την κατηγορούν άδικα και πως πρόκειται για παρεξήγηση που θα λυθεί. Ωστόσο μέσα της έχει αρχίσει να αμφιβάλλει. Ο Κωστής, έχοντας δει αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου, προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ, αλλά εκείνη δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και βάζει τέλος στη σχέση τους. Η Σοφία, νιώθει απόλυτα υπεύθυνη που της πήραν το παιδί και δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα μεγαλώσει κοντά της… Αυτή της η απόγνωση τη φέρνει στο να αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Η Κάτια ζει στιγμές τρόμου με τον Νίκο που την έχει οδηγήσει σε μια απόμακρη και απομονωμένη περιοχή και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να την σκοτώσει.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Η Μαρίνα ανακαλύπτει την προδοσία της Μάρθας!

Αποκλειστικό για την σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Μαρίνα ανακαλύπτει την προδοσία της Μάρθας και σας έχουμε το ρεπορτάζ!

Την ώρα που η ζωή της Κάτιας κινδυνεύει θανάσιμα από τον Νίκο που έχει χάσει πλέον κάθε έλεγχο, η Μαρίνα μαθαίνει τα πάντα για τον ρόλο της Μάρθας στην εξαφάνιση της Κάτιας.

Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια, ενώ η εξήγηση που της δίνει ο Αργύρης δεν πείθει ούτε την ίδια ούτε τον Μιχάλη. Η κοπέλα υποψιάζεται τον Αργύρη, ενώ ο Μιχάλης της αποκαλύπτει: «Η Κάτια δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Μάρθα γι’ αυτή τη συνάντηση, γιατί δεν την εμπιστεύεται». Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα: «Τι είναι αυτά που λες; Γιατί να σκέφτεται κάτι τέτοιο; Σίγουρα κάποια παρεξήγηση έχει γίνει. Τα κενά μνήμης που έχει την έχουν μπερδέψει», του αποκρίνεται.

-Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Την ίδια ώρα ο Φώτης, θέλοντας να παρευρίσκεται στη συνάντηση των δύο γυναικών, το σκάει από την αποθήκη του μπαρ και συλλαμβάνεται. Ο Νίκος, που έχει καταφέρει να πάρει και πάλι την Κάτια, φαίνεται να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τη σκοτώσει. Η γυναίκα περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του. Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να τελειώνει μαζί της.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Η Κάτια σε κλοιό θανάτου! Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα!

Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου, αλλά είναι αποφασισμένη να αντέξει τα πάντα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Μαρίνα, αλλά και ο Αργύρης. Ο Φώτης υποψιάζεται πια σοβαρά τη Μάρθα, όπως και ο Μιχάλης. Η Μάρθα αρχίζει να φοβάται πως τα εκδικητικά σχέδιά της μπορεί να αποκαλυφθούν και να φτάσουν στη Μαρίνα. «Πρέπει να βγει μια και καλή από τη μέση η Κάτια», σκέφτεται και καταλαβαίνει ότι πλέον αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη.

Η μεγάλη σύγκρουση

Η Μαρίνα βγάζει τον Φώτη από τη φυλακή με εγγύηση αφού έχει πάρει χρήματα από τον Χατζή... φυσικά με αντάλλαγμα. Ο Φώτης, ελεύθερος πια, πάει στο σπίτι του Νίκου με σκοπό να πάρει την Κάτια, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακολουθήσει. Ο Αντρέας, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αποφασίζει να πει ψέματα στη Ρένα για να βοηθήσει τον Φώτη. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και τον Αργύρη. Οι δυο τους, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να γλιτώσουν την Κάτια, θα ανακαλύψουν με έκπληξη την ύποπτη διασύνδεση που έχει ο Νίκος με τη Μάρθα.

Φώτης, Αργύρης και Αντρέας πηγαίνουν στη Μαρίνα και της λένε τα πάντα. «Η Μάρθα τα είχε σχεδιάσει όλα από την αρχή μαζί με τον Νίκο. Τόσο καιρό ήξερε πού είναι η Κάτια», της λένε. «Αποκλείεται. Τι είναι αυτά που λέτε; Η Μάρθα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Ξέρει πόσο υπέφερα όλο αυτόν τον καιρό. Σίγουρα κάτι άλλο έχει συμβεί», τους λέει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις.

Όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σκηνές φρίκης! Ο Νίκος θέλει να «τελειώνει» με την Κάτια!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτός είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του Νίκου!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share