Elif: Ο Σελίμ είναι πλέον ελεύθερος και πηγαίνει... Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Ο Σελίμ είναι πλέον ελεύθερος και πηγαίνει... Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (3/12) της ξένης σειράς του Star, «Elif»! Ο Σελίμ είναι πλέον ελεύθερος και πηγαίνει στο κτήμα. Η Μελέκ και η Αλιγιέ συζητούν για το σπίτι και το δάνειο...

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

Τρίτη 3/12

Επεισόδιο 472

Ο Σελίμ είναι πλέον ελεύθερος και πηγαίνει στο κτήμα. Η Μελέκ και η Αλιγιέ συζητούν για το σπίτι και το δάνειο. Η Ζεϊνεπ τις ακούει και νιώθει απαίσια. Καταλαβαίνει πως αυτό ήταν το μυστικό, που της έκρυβαν. Εκείνη την ώρα μπαίνει στο σπίτι ο Σελίμ και όλοι μένουν άφωνοι. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο νεκροτομείο για να ταυτοποιήσει αν το πτώμα, που βρέθηκε ανήκει στην Τουλάι. Όμως ευτυχώς για τον Βεϊσέλ δεν είναι. Την ίδια ώρα η Τουλάι επιστρέφει στο σπίτι της φίλης της με τη βοήθειά της. Ο Γιουσούφ θυμάται τις στιγμές, που έχει περάσει με τη Μελέκ και την Ελίφ. Είναι φανερό, πως του αρέσει πολύ η Μελέκ. Η ξαφνική επιστροφή του Σελίμ αναβάλει την κουβέντα της Μελέκ με τον Ουμίτ. Ο φίλος δικηγόρος του Ουμίτ έχει συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τον Ουμίτ και του τις δίνει. Ο Γιουσούφ τον ευχαριστεί και όταν τον αποχαιρετάει του εύχεται καλή επιτυχία στο δικαστήριο. Η Μελέκ τους ακούει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βρίσκουν έτοιμο πρωινό. Η Τουλάι έχει επιστρέψει και η χαρά όλων είναι μεγάλη…

Θυμηθείτε τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο!

Elif - Αποκλειστικό: Η Γόντζα πλούσια εκδικείται την Αρζού - «Θα πληρώσει για όλα»!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif, την Τούρκικη σειρά του STAR. Η Γόντζα πλούσια εκδικείται την Αρζού. «Θα πληρώσει για όλα», λέει και σχεδιάζει την εκδίκηση.

Η Μελέκ προειδοποιεί τον Σελίμ για τον Ουμίτ, αλλά εκείνος του έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Η Αρζού με τον Ουμίτ σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους, ενώ η Γκοντζά παίρνει μια σημαντική πληροφορία που θα την κάνει ξανά ισχυρή! Η Τουλάι επιστρέφει ξανά στον άντρα της και ο Γιουσούφ βοηθάει κρυφά τη Μελέκ.

Η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ λέει ψέματα και δεν ξέρει πώς βρέθηκε η απόδειξη στην τσέπη της που αποδεικνύει το ψέμα. Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πως ο Γιουσούφ είναι αυτός που για άλλη μια φορά προστάτεψε τη Μελέκ, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ο Ουμίτ και η Αρζού μιλάνε για το πόσο κακοί είναι και οι δύο και κοροϊδεύουν την οικογένεια Εμιρόγλου. Πιστεύουν πως ακολουθούν τα σωστά βήματα για να πάρουν εκδίκηση. Στο μεταξύ, η Μελέκ πηγαίνει στην τράπεζα και δείχνει τις δύο αποδείξεις ζητώντας να μάθει ποια είναι έγκυρη.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Ο διευθυντής της τράπεζας της δείχνει την αληθινή και βέβαια δεν είναι αυτή που ο Ουμίτ παρουσίασε. Παράλληλα, της αναφέρει πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λύθηκε από έναν δικηγόρο με το όνομα Ερντέμ Κόλογλου, αλλά εκείνη δεν γνωρίζει κανέναν με αυτό το όνομα. Λίγο πριν, ο Γιουσούφ είχε πάει εκεί, μίλησε με τον διευθυντή και πλήρωσε την πρώτη δόση του δανείου. Η Αρζού περνάει στην επόμενη φάση του σχεδίου της: «Τώρα μένει να βγάλουμε τον Σελίμ από τη φυλακή για να δει την πτώση της οικογένειάς του! Δεν θέλω να το χάσει αυτό». Η Μελέκ συνδέει διάφορα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ο Ουμίτ κρύβεται πίσω από όσα συνέβησαν στην οικογένεια. Ο Γιουσούφ τηλεφωνεί σε έναν φίλο του και του ζητάει να κάνει μια έρευνα για τον Ουμίτ. Την ίδια ώρα, η Γκοντζά ενημερώνεται για τον θάνατο του Σερντάρ και νιώθει απελπισία: «Πρώτα τα παιδί μου και μετά ο άντρας μου! Γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά;». Η Ζεϊνέπ είναι αναστατωμένη επειδή η Αλιγέ δεν της λέει τι συμβαίνει. Και η Αλιγέ όμως νιώθει άσχημα, γι’ αυτό προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Σελίμ μαθαίνει πως αποφυλακίζεται…

Ο Σελίμ έξαλλος με την υποθήκη

Η Μελέκ και η Αλιγέ συζητούν για το σπίτι και το δάνειο. Η Ζεϊνεπ τις ακούει και νιώθει απαίσια. Καταλαβαίνει πως αυτό ήταν το μυστικό που της έκρυβαν: «Βάλατε υποθήκη το σπίτι; Αυτό ήταν το μυστικό που δεν μου λέγατε; Πώς είναι δυνατόν να κάνατε κάτι τέτοιο και να μου το κρύβετε;», ρωτάει εκείνη και ο Σελίμ μπαίνει στο σπίτι και όλοι πέφτουν στην αγκαλιά του και τον υποδέχονται. Ο Γιουσούφ θυμάται τις στιγμές που έχει περάσει με τη Μελέκ και την Ελίφ και είναι φανερό πια πως του αρέσει πολύ η Μελέκ. Η ξαφνική επιστροφή του Σελίμ αναβάλει την κουβέντα της Μελέκ με τον Ουμίτ. Ο φίλος δικηγόρος του Γιουσούφ έχει συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τον Ουμίτ και του τις δίνει. Ο Γιουσούφ τον ευχαριστεί και όταν τον αποχαιρετάει του εύχεται καλή επιτυχία στο δικαστήριο. Η Μελέκ τους ακούει. Ο Ερκούτ επισκέπτεται την Γκοντζά για να τη στηρίξει και συζητούν για τα προβλήματά τους και τη μοναξιά που νιώθουν. Εκείνος της λέει πως μπορούν να συνεργαστούν και να πάρουν πίσω τα χρήματα και την καλή ζωή που είχαν. «Πώς θα γίνει αυτό;», τον ρωτάει και εκείνος υποστηρίζει: «Μόνο με παράνομους τρόπους! Θα πάρουμε ό,τι μας πήρε η Αρζού». Η Γκοντζά διαφωνεί: «Δεν θα το κάνω αυτό, Ερκούτ! Δεν θα γίνω σαν την Αρζού τόσο κακιά! Δεν μπορώ να κάνω ό,τι κάνει αυτή». Ο Ερκούτ επιμένει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αλλά δυσκολεύεται να την εμπιστευθεί. Η Μπαχριγιέ δεν μπορεί να συνηθίσει να είναι μια απλή εργάτρια και προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Η Μελέκ την προειδοποιεί για τη συμπεριφορά της. Η Μπαχριγιέ απειλεί όλες τις συναδέλφους της γιατί εκείνη ξέρει κάτι που εκείνες αγνοούν. Αν αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει θα απολυθούν όλες εκτός από εκείνη. Στο σχολείο η δασκάλα αναθέτει στην Ελίφ και τις φίλες της μια εργασία. Η κάθε μία πρέπει να πάρει μια συνέντευξη από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος. Η μικρή σχεδιάζει να πάρει συνέντευξη από τον Γιουσούφ. Ο Μουράτ βλέπει τη Μελέκ και της λέει για τη μέρα που ο Γιουσούφ βοήθησε τον Βεϊσέλ και πως τον απέτρεψε από το να γίνει δολοφόνος. Μετά και από αυτή την πληροφορία η Μελέκ υποψιάζεται πως ο Γιουσούφ κρύβεται πίσω από τη βοήθεια που λαμβάνει. Ο Ουμίτ λέει στον Σελίμ για το δάνειο από την τράπεζα και την υποθήκη του σπιτιού και εκείνος γίνεται έξαλλος: «Δεν το πιστεύω! Πώς μπόρεσες να επιτρέψεις να συμβεί αυτό; Σου είχα εμπιστοσύνη», του φωνάζει και μετά ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του. Ο Ουμίτ είναι χαρούμενος γιατί είναι μάρτυρας της πτώσης της οικογένειας Εμιρόγλου, ενώ συμβουλεύει τον Σελίμ πως αν και οι δόσεις είναι υψηλές, έχει φίλους που μπορούν να τους κερδίσουν χρόνο για την αποπληρωμή.

Elif: Αποκλειστικό βόμβα! Σκοτώνουν τον Σερντάρ - Η Γκοντζά χάνει το μωρό!


Η Γκοντζά ξανά πλούσια και ισχυρή!

Τα κορίτσια στο εργαστήριο ραπτικής έχουν βαρεθεί να ακούνε τα παράπονα της Μπαχριγιέ και ζητάνε από τον Τζεβαχίρ να την απολύσει, αλλά εκείνος αρνείται. Τα κορίτσια αρχίζουν να πιστεύουν πως όντως η Μπαχριγιέ ξέρει κάτι που μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Δύο από τις εργάτριες παραιτούνται και τα πράγματα δυσκολεύουν για τη Μελέκ. Η Αρζού έχοντας στο πλευρό της την Ασουμάν ως υπηρέτρια, τηλεφωνεί στην Γκοντζά και την κοροϊδεύει: «Πήρα να σε ρωτήσω πώς τα πας τώρα με τη φτωχή ζωή σου; Κρίμα από τα πλούτη να καταλήξεις άπορη και άστεγη! Α, σε αυτό το σημείο να σου πω και συλλυπητήρια που έχασες τον άντρα σου, πολύ λυπήθηκα», την ειρωνεύεται η Αρζού και η Γκοντζά γίνεται έξαλλη: «Πώς τολμάς και με παίρνεις τηλέφωνο!». Η Αρζού επιμένει: «Ντροπή να μου μιλάς έτσι και πήρα να σου κάνω μια προσφορά. Οταν γεννήσεις το παιδί σου μπορείς μετά να έρθεις να δουλέψεις για μένα, έχω χώρο στο υπόγειο για να μπορείς να κοιμάσαι». Η Γκοντζά νιώθει απαίσια, της κλείνει το τηλέφωνο και αποφασίζει να δεχθεί την προσφορά του Ερκούτ για να κάνουν μαζί βρόμικες δουλειές. Ετσι συμφωνούν πως αν θέλουν να νικήσουν την αδίστακτη γυναίκα θα πρέπει να το κάνουν με τον τρόπο της Αρζού. Σύντομα όμως, η Γκοντζά ενημερώνεται από τον δικηγόρο της ότι κληρονομεί την εταιρεία που είχε ιδρύσει κρυφά ο Σερντάρ. Ετσι εκείνη βρίσκεται ξανά με λεφτά και δύναμη στα χέρια της. «Κληρονόμησα την εταιρεία και τα λεφτά του Σερντάρ! Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε παράνομες δουλειές, θα εκδικηθούμε την Αρζού στα ίσα», του λέει και ο Ερκούτ ενθουσιάζεται. Μαζί πηγαίνουν στην εταιρεία της και εκείνη συστήνει τον Ερκούτ ως το δεξί της χέρι. «Θα την κάνουμε να πληρώσει για όλα», υπόσχονται και οι δύο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ!