Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και... Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και... Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από το σημερινό επεισόδιο (3/12) της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες»! Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με την Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ένα μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Άγριες Μέλισσες: Σοκ! Ο Μιλτιάδης ζητάει την Βιολέτα σε γάμο! Δέχεται ή όχι;

Σοκ προκαλεί το αποκλειστικό που έπεσε στα χέρια μου στη νέα αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες»! Ο Μιλτιάδης ζητάει την Βιολέτα σε γάμο! Δέχεται ή όχι;

Σ' έναν μεγάλο έρωτα καταλήγει η συμπάθεια του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, οι οποίοι μετά το τραγικό περιστατικό εκείνης με τον Κωνσταντή στον στάβλο, όχι μόνο έρχονται πιο κοντά, αλλά αποφασίζουν και να παντρευτούν!

Η Βιολέτα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αγριες μέλισσες» είχε δείξει πως είναι μια γυναίκα διαφορετική από τις άλλες του χωριού! Η ίδια είχε καταλήξει στο Διαφάνι ύστερα από έναν γάμο που είχε κάνει, αλλά τελικά ο άντρας της την εγκατέλειψε κι εκείνη έμεινε στο χωριό όπου διατηρεί το καφενείο. Είναι ανοιχτόμυαλη και περισσότερο... σέξι απ' ό,τι αρμόζει το Διαφάνι και αυτό την κάνει πολλές φορές στόχο των άλλων γυναικών! Μπορεί να ζούσε έναν παράνομο έρωτα με τον Κωνσταντή, αλλά ο Μιλτιάδης δεν είχε κρύψει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπό της, ενώ της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού. Εκείνη όμως είχε μάτια μόνο για τον Κωνσταντή, ο οποίος της έταζε έρωτα προκειμένου να την εκδικηθεί για όλες τις φορές που εκείνη δεν πήρε το μέρος του, αλλά και για τη διπλωματική σχέση που είχε με τον Γιάννο και την οικογένειά του.

Άγριες Μέλισσες - Αποκλειστικό: «Θα σας καταστρέψω»! Η Μυρσίνη επιτίθεται σε Ελένη και Θωμά!

Μετά το περιστατικό στον στάβλο, όπου εκείνος της πήρε τα ρούχα και την άφησε με τα εσώρουχα να τριγυρίζει στο χωριό, η σχέση τους άλλαξε άρδην! Η Βιολέτα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά ο Μιλτιάδης ήταν εκεί για να τη σώσει: «Μην το κάνεις! Αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτόν τον άτιμο», της λέει και συνεχίζει: «Είμαι εγώ εδώ μαζί σου, στο πλευρό σου! Δεν είσαι μόνη σου, μπορείς να στηριχτείς πάνω μου». Η Βιολέτα συγκινείται από τα λόγια του, αλλά και από την αγάπη που της δείχνει και από εκείνο το βράδυ οι δυο τους έρχονται πιο κοντά! Καθημερινά δένονται και ο ένας στηρίζει τον άλλον, κόντρα στα όσα κουτσομπολεύει το χωριό: «Ο,τι κι αν κάνουμε, το χωριό πάντα θα έχει κάτι να πει», λένε και οι δύο. Η Ελένη, η οποία επίσης έχει έρθει πιο κοντά με τη Βιολέτα, στηρίζει τη σχέση τους, ενώ ο Λάμπρος έχει ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Ωστόσο θέλει να βλέπει τον πατέρα του να χαμογελάει και να είναι ξανά ευτυχισμένος. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να παντρευτεί τη Βιολέτα και έτσι της κάνει πρόταση γάμου! Εκείνη δέχεται και οι δυο τους ξεκινούν τις απαραίτητες προετοιμασίες... Ομως τα πράγματα δεν θα μείνουν τόσο ήρεμα όπως τώρα δείχνουν...

Η αντίδραση του Κωνσταντή

Μπορεί ο Κωνσταντής να φέρθηκε με πρόστυχο τρόπο στη Βιολέτα, ωστόσο ξέρει πως είναι η μοναδική που τον νοιάστηκε πραγματικά! Ο γάμος της με τον Μιλτιάδη θα τον τρελάνει και θα προσπαθήσει να τη διεκδικήσει, όχι μόνο γιατί κατάλαβε το λάθος του, αλλά και εγωιστικά, επειδή πλέον εκείνη θα είναι με τον θείο του, που είναι και εχθρός της οικογένειάς του. Οπως πάντα θα τα βάλει με τον Μιλτιάδη, τον οποίο μαζί με τον Μελέτη θα απειλήσει για ακόμη μία φορά! Ωστόσο τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας θα προσπαθήσει να εμποδίσει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν της... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!!