Τάσος Δούσης: Ταξιδεύει με τις «Εικόνες» στην ονειρική Βιρμανία, στον πιο ανεξερεύνητο προορισμό της Ασίας! (Βίντεο)

Μην χάσετε το εντυπωσιακό επεισόδιο!

Τάσος Δούσης: Ταξιδεύει με τις «Εικόνες» στην ονειρική Βιρμανία, στον πιο ανεξερεύνητο προορισμό της Ασίας! (Βίντεο)

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στην ονειρική Βιρμανία, στον πιο ανεξερεύνητο προορισμό της Ασίας! Τι θα δούμε το Σάββατο 7/12 στις 20:00 στο OPEN;

Αυτή τη φορά ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει μέσα από τις «Εικόνες» στην ονειρική Βιρμανία, σ’ έναν ανεξερεύνητο προορισμό της Ασίας. Μην χάσετε το επεισόδιο και την ευκαιρία να ανακαλύψετε την αυθεντική ομορφιά του τόπου και την ασιατική κουλτούρα, σε έναν ιδιαίτερο προορισμό.

Μία χώρα με πλούσια φυσική ομορφιά, εξαιρετικά φιλικούς ανθρώπους, με παγόδες και μοναστήρια που σκορπίζουν φως και πνευματικότητα.

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Swedagon Pagoda, κάνουν τον γύρο της πόλης μέσα από ένα τρένο, ενώ πηγαίνουν και στην 26η οδό, στην αγορά όπου τα αυτοκίνητα περνάνε πάνω από τα προϊόντα. 48 ώρες στο Ναύπλιο: Ανεπανάληπτες «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση! Δείτε πρώτοι την εντυπωσιακή εκπομπή! (Βίντεο)

Δοκιμάζουν γεύσεις μοναδικές, παρακολουθούν τοπικούς χορούς σε πλωτό παλάτι, ‘συναντούν’ τον ξαπλωμένο Βούδα – ένα τεράστιο άγαλμα από χρυσάφι!

Η αποστολή στη Βιρμανία συνεχίζεται με το νησί Νταλά, τη Sule Pagoda στο κέντρο της Γιανγκόν, τον εντυπωσιακό κρεμαστό βράχο Golden.

Το Σάββατο 7/12 στις 20:00 συντονιζόμαστε στο «OpenTV» και «ταξιδεύουμε» από τον καναπέ μας μέχρι τη Βιρμανία.

Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο:

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης στο Μπαλί! Μην χάσετε το δεύτερο μέρος! (Βίντεο)

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» αυτό το Σάββατο (30/11) συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στο Μπαλί και το OpenTv!

Μην χάσετε το δεύτερο μέρος από αυτήν την μαγευτική πόλη που μόνο ο Τάσος Δούσης ξέρει να σας ξεναγήσει ιδανικά!

Στη δεύτερη εκπομπή για το Μπαλί, το βασίλειο των χαμογελαστών ανθρώπων, εξερευνεί το Ουμπούτ, το ομορφότερο κομμάτι του νησιού, ενώ βιώνει στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας στο καταφύγιο ηρεμίας Alila.

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τα περίφημα ρυζοχώραφα και μένουν αποσβολωμένοι από το θέαμα, τόσο από τη γη όσο και από αέρος, κάνοντας κούνια πάνω από έναν γκρεμό.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται στην επιβλητική παραλία των 5* ξενοδοχείων Νούσα Ντούα, όπου η ομάδα απολαμβάνει τα πρωινά ξυπνήματα παίζοντας με τα κύματα και ζει την εμπειρία του αλεξίπτωτου θαλάσσης.

48 ώρες στο Ναύπλιο: Ανεπανάληπτες «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση! Δείτε πρώτοι την εντυπωσιακή εκπομπή! (Βίντεο)

Φυσικά η αποστολή στο Μπαλί δεν θα μπορούσε θα ολοκληρωθεί εάν ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του δεν έβλεπαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του κόπι λούακ, του ακριβότερου καφέ στον κόσμο.

Σειρά για το ρεπορτάζ έχει η λίμνη Μπρατάν, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στο Μπαλί και ο επιβλητικός βασιλικός ναός του Ταμάν Αγιούν.

Το οδοιπορικό ολοκληρώνεται στη διάσημη παραλία της Κούτα απολαμβάνοντας το πιο χαρακτηριστικό ηλιοβασίλεμα του Μπαλί.

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN!

Δείτε το βίντεο: