Άγριες Μέλισσες: Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler! Θα γίνεις χαμός στην σειρά!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Άγριες Μέλισσες: Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler! Θα γίνεις χαμός στην σειρά!

Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler για την σειρά, «Άγριες Μέλισσες»! Θα γίνει χαμός!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον Μελέτη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και σήμερα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό!

Ο τηλεοπτικός Μελέτης τόνισε: «Ηρεμεί ο Μελέτης μόνο όταν βλέπει την Πηνελόπη γι’ αυτό της ζήτησε και να του μάθει γαλλικά.»!

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Μα και εσύ στραγγάλισες τον Γιάννο, μαχαίρωσες τον Μιλτιάδη, θα αποδοθεί τελικά δικαιοσύνη;»!

Στη φόρα όλα! Ο άγριος καυγάς ηθοποιών από τις "Άγριες Μέλισσες"! Μπροστά στις κάμερες δείχνουν ευτυχισμένοι...

Ο Μελέτης της είπε: «Θα το θέσω αλλιώς… Αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Σα Γιώργος θα σου πω «μακάρι», σα Μελέτης δεν νομίζω κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα αργήσει πολύ…».

Μάλιστα, όταν η Φαίη τον ρώτησε: «Αν σου πάρουν την Πηνελόπη τι θα κάνεις;», υπογράμμισε: «Χαμός»!

Δείτε το σχετικό βίντεο και δείτε κι άλλα spoiler «φωτιά»!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και... Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από το σημερινό επεισόδιο (3/12) της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες»! Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με την Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ένα μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;