Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σχέση της με τον Κυπραίο! (Βίντεο)

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σχέση της με τον Κυπραίο! (Βίντεο)

Ένα spoiler μόλις ήρθε για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα η Μυρσίνη αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σχέση της με τον Κυπραίο!

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 αποκάλυψε πως για τον ρόλο της Μυρσίνης ετοίμασε με βάση το ζώδιο τους.

Για την σειρά είπε:

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονο μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω. Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις».

Τα Spoiler για την σειρά που μας έχει καθηλώσεις πέφτουν «βροχή» και όπως σας είπαμε το μυστικό των Σεβαστών θα μαθευτεί και τότε η Ασημίνα θα καταρρεύσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άγριες Μέλισσες: Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler! Θα γίνεις χαμός στην σειρά!

Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler για την σειρά, «Άγριες Μέλισσες»! Θα γίνει χαμός!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον Μελέτη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και σήμερα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό!

Ο τηλεοπτικός Μελέτης τόνισε: «Ηρεμεί ο Μελέτης μόνο όταν βλέπει την Πηνελόπη γι’ αυτό της ζήτησε και να του μάθει γαλλικά.»!

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Μα και εσύ στραγγάλισες τον Γιάννο, μαχαίρωσες τον Μιλτιάδη, θα αποδοθεί τελικά δικαιοσύνη;»!

Στη φόρα όλα! Ο άγριος καυγάς ηθοποιών από τις "Άγριες Μέλισσες"! Μπροστά στις κάμερες δείχνουν ευτυχισμένοι...

Ο Μελέτης της είπε: «Θα το θέσω αλλιώς… Αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Σα Γιώργος θα σου πω «μακάρι», σα Μελέτης δεν νομίζω κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα αργήσει πολύ…».

Μάλιστα, όταν η Φαίη τον ρώτησε: «Αν σου πάρουν την Πηνελόπη τι θα κάνεις;», υπογράμμισε: «Χαμός»!

Δείτε το σχετικό βίντεο και δείτε κι άλλα spoiler «φωτιά»!