Elif: Ο Ουμίτ είναι μπερδεμένος με τη Μελέκ! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα (6/12)!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Elif: Ο Ουμίτ είναι μπερδεμένος με τη Μελέκ! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα (6/12)!

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε σήμερα (6/12), στο επεισόδιο της σειράς του Star, «Elif». Ο Ουμίτ συνεχίζει να είναι μπερδεμένος με αυτά που έμαθε από τη Μελέκ.

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό για το οποίο σας ενημερώσαμε, σχετικά με τη φυλάκιση της Αρζού!

Παρασκευή 5/12

Επεισόδιο 475

Η Μελέκ προειδοποιεί τον Σελίμ σχετικά με τον Ουμίτ αλλά εκείνος θεωρεί πως όλα είναι καλά. Η Μελέκ ψάχνει την απόδειξη για να τη δείξει στον Σελίμ αλλά δεν τη βρίσκει. Στη συνέχεια του μιλάει για τον μυστηριώδη δικηγόρο, που τη βοηθάει. Ο Σελίμ είναι μπερδεμένος από τις πληροφορίες που λαμβάνει και αποφασίζει να πάει στην τράπεζα και να μιλήσει με τον διευθυντή. Η Γκόντζα συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως πλέον δεν χρειάζεται να κάνουν βρώμικες δουλειές. Είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας και όλα θα πάνε καλά. Πηγαίνουν στην εταιρία, που ανήκει στην Γκόντζα και εκείνη συστήνει τον Ερκούτ ως το δεξί της χέρι. Ο Γιουσούφ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα στο οποίο ένας άντρας του λέει «έχει κάτι που μας ανήκει και αν δεν το δώσει πίσω θα υποφέρεις τις συνέπειες». Στη συνέχεια λαμβάνει και ένα σημείωμα που γράφει «ο χρόνος στο τελειώνει και το ίδιο και η υπομονή μας». Η Φεριντέ αρχίζει να δουλεύει κοντά στη Μελέκ. Η Μπαχριγιέ χάνει το τηλέφωνο της και κατηγορεί τη Φεριντέ. Ζητάει από όλες τις εργάτριες να αδειάσουν τις τσάντες τους για να τις ελέγξει. Γρήγορα όμως αποδεικνύεται πως η Μπαχριγιέ είχε χάσει το τηλέφωνο της στο λεωφορείο και ένας άντρας την αναζητά για να της το επιστρέψει. Ο Ουμίτ και ο Σελίμ συναντούν κάποιους σημαντικούς επιχειρηματίες. Ο Σελίμ αισθάνεται μπερδεμένος και αναρωτιέται αν έχει δίκιο η Μελέκ σχετικά με τον Ουμίτ. Όμως η συνάντηση φαίνεται να έχει μια πολύ θετική εξέλιξη με την επέμβαση του Ουμίτ και ο Σελίμ ηρεμεί…

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτές είναι οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif, την Τούρκικη σειρά του STAR. Αυτές είναι οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε της τρίτης σεζόν!

Τι μας περιμένει;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Αρζού παντρεύεται

Η Αρζού με τη βοήθεια του Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια και να αγοράσει το κτήμα των Εμιρόγλου εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση και αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. Ο Σελίμ γίνεται έξω φρενών και ξεκινάει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι. Η Αρζού συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους, αφού αποφασίζει να κάνει τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ. Τότε η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια, όταν της λέει πως θα μείνει μια ζωή μόνη της σ’ ένα μεγάλο σπίτι! Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ.

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Καρέ - καρέ ο γάμος της χρονιάς!

Η Αρζού χάνει το μωρό

Η Γκοντζά προσποιείται πως έχει αμνησία και ξεκινάει να δουλεύει ξανά στο κτήμα στο πλευρό της Αρζού. Ενα πρωί η Αρζού λιποθυμάει και η Γκοντζά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός της λέει πως είναι έγκυος. Οταν το ανακοινώνει στον Ουμίτ, εκείνος δεν τη πιστεύει, ενώ η Γκοντζά προσπαθεί να βγάλει τρελή την Αρζού, λέγοντας πως ποτέ δεν πήγαν στο νοσοκομείο. Παράλληλα αρχίζει να δίνει διάφορα χάπια στην Αρζού που θα της προκαλέσουν αποβολή. Εκείνη δεν αργεί να καταλάβει το σχέδιο της Γκοντζά και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της προκειμένου να σώσει το μωρό της. Ομως το κακό έχει ήδη γίνει και η Αρζού χάνει το μωρό!

Η Ελίφ θύμα απαγωγής

Η Λεϊλά (θα τη δούμε σε επόμενα επεισόδια), που είναι πρώην του Γιουσούφ και κρυφά ερωτευμένη μαζί του, βλέποντας πως εκείνος θέλει τη Μελέκ αποφασίζει να τον κάνει να την αγαπήσει ξανά απάγοντας την Ελίφ! Το σχέδιό της είναι να κάνει πως ψάχνει τη μικρή και δήθεν να την εντοπίσει εκείνη πρώτη για να κερδίσει τον θαυμασμό του. Ωστόσο το σχέδιό της δεν πηγαίνει όπως το είχε αρχικά κανονίσει και η μικρή καταλήγει τελικά στην πόρτα της Αρζού, η οποία ήδη γνωρίζει για την εξαφάνισή της. Οταν λοιπόν τη βρίσκει στην πόρτα της, την αρπάζει και τη δένει στο υπόγειο. Η Ελίφ καταφέρει να ξεφύγει και πάει στο παιδικό δωμάτιο, όπου σκεπάζεται με μια κουβέρτα της Τουγκτσέ. Η Αρζού τη κοιτάζει σαστισμένη και μέσα στην τρέλα της πιστεύει πως η Ελίφ είναι η κόρη της.

Η δολοφονία της Γκοντζά

Η Μελέκ με την αστυνομία στήνουν παγίδα στην Αρζού και έτσι επιβεβαιώνουν πως εκείνη έχει την Ελίφ. Ωστόσο η αδίστακτη γυναίκα καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει, ενώ η μικρή επιστρέφει στη μητέρα της και ομολογεί την ενοχή της Αρζού. Στην προσπάθειά της να γλιτώσει τη φυλακή, η Αρζού το σκάει και η αστυνομία την ακολουθεί, μέχρι που το αυτοκίνητό ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό, όπου τυλίγεται στις φλόγες. Ομως η αλήθεια είναι πως η Αρζού ζει και εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ και του εξηγεί την αλήθεια, ότι δηλαδή στο αυτοκίνητο δεν ήταν η ίδια, αλλά η Γκοντζά, την οποία είχε φροντίσει να ντύσει με τα ρούχα και τα κοσμήματα της για να βγει το δικό της DNA.

Η Ασουμάν εξαφανίζεται

Ο Ερκούτ που έχει γίνει πια ισχυρός, αποφασίζει να εκδικηθεί την Ασουμάν για την προδοσία της! Ετσι βάζει να την απάγουν και να τη βασανίσουν, ενώ δίνει εντολή να τη σκοτώσουν. Εκείνη καταφέρνει να ξεφύγει και ζητάει βοήθεια από την Γκοντζά, η οποία της το αρνείται, αλλά της δίνει κάποια χρήματα. Η Ασουμάν δεν έχει πια τίποτα και αποφασίζει να φύγει σε άλλη πόλη για να σωθεί και να κάνει μια νέα αρχή! Πρώτα όμως πάει να αποχαιρετήσει την Ιντζί...

Ο Σελίμ έχει καρκίνο

Ο Σελίμ καταφέρνει να βρει νέα δουλειά σε μια εταιρεία, όπου μάλιστα αναλαμβάνει και καλή θέση με καλά χρήματα. Ωστόσο συχνά έχει πονοκεφάλους και ένα πρωί λιποθυμάει έξω από την εταιρεία και οι συνεργάτες του σπεύδουν να τον συνεφέρουν. Ο Σελίμ πάει στον γιατρό και εκεί του ανακοινώνουν πως έχει όγκο στο κεφάλι. Εκείνος σοκάρεται και δεν λέει σε κανέναν τίποτα, μέχρι που τυχαία οι Εμιρόγλου μαθαίνουν την αλήθεια και συγκλονίζονται. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να βρει έναν καλό γιατρό στην Αμερική και έτσι μαζί με την Αλιγέ φεύγουν για τις ΗΠΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TiViΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1€