Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη με τη Μάρθα! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (6/12)!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη με τη Μάρθα! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (6/12)!

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα στη σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Μαρίνα είναι ακόμα σοκαρισμένη με αυτά που έμαθε για τη Μάρθα!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό για το Νίκο που πυροβολεί την κόρη του!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 60

Η Μαρίνα σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις που της κάνουν οι τρεις άντρες για την Μάρθα και το ρόλο που έχει παίξει στην εξαφάνιση της Κάτιας, αρνείται να δει την πραγματικότητα και θεωρεί πως την κατηγορούν άδικα και πως πρόκειται για παρεξήγηση που θα λυθεί. Ωστόσο μέσα της έχει αρχίσει να αμφιβάλλει. Ο Κωστής, έχοντας δει αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου, προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ, αλλά εκείνη δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και βάζει τέλος στη σχέση τους. Η Σοφία, νιώθει απόλυτα υπεύθυνη που της πήραν το παιδί και δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα μεγαλώσει κοντά της… Αυτή της η απόγνωση τη φέρνει στο να αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Η Κάτια ζει στιγμές τρόμου με τον Νίκο που την έχει οδηγήσει σε μια απόμακρη και απομονωμένη περιοχή και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να την σκοτώσει.

Αποκλειστικό: "Θέλουμε ένα παιδί! Μακάρι να έρθει!" - Η αποκάλυψη ηθοποιού από το "Γυναίκα χωρίς Όνομα"!

Αποκλειστικό υλικό μόνο το Youweekly.gr! Η ηθοποιός της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" αποκάλυψε για πρώτη φορά - "Θέλουμε ένα παιδί! Μακάρι να έρθει!"

Μοιραία γυναίκα με λαμπερό βλέμμα, ίσως αυτή που όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αντρών θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μπορεί να καλύπτει με όμορφο τρόπο τη sexy εκδοχή της, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι παρ' όλες τις προσπάθειές της αυτές δεν περνάει απαρατήρητη. Η πρωταγωνίστρια «Ρένα» στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1 καίει καρδιές, η δική της όμως ανήκει στον έναν και μοναδικό σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες μέλισσες» Λευτέρη Χαρίτο, τον επί 10 χρόνια σύντροφό της...

Γυναίκα χωρίς όνομα Μαρκέλλα Γιαννάτου

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου! Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Δεν έχει ξεκολλήσει από τα θρανία εδώ και πολλά χρόνια, εκτός από το περπάτημα λατρεύει το διάβασμα...

Φουλ καλλιεργημένη, τελείωσε δραματική και σπούδασε φιλοσοφία στη Ρώμη, ενώ είναι πτυχιούχος υποκριτικής, σκηνοθεσίας και παραγωγής. Φέτος κάνει επίσης μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό στις πολιτισμικές και κινηματογραφικές σπουδές.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU


Μεγάλωσες στην Κέρκυρα... Kουβαλάς την τρέλα των νησιωτών;

Για την τρέλα μας ας μιλήσουν οι άλλοι, εγώ απλώς θα σου πω ότι μεγάλωσα στο ωραιότερο νησί του κόσμου. Τελείωσα το Λύκειο στην Κέρκυρα και βίωσα όλα τα καλά της περιφέρειας, όπου μπορούσα να κυκλοφορήσω μόνη μου στον δρόμο, χωρίς να με κυνηγούν οι γονείς μου συνέχεια από πίσω, ήμουν με τους φίλους μου και τις παρέες μου στις αλάνες και στις παραλίες...

Πέρασες ωραία παιδικά χρόνια;

Πάρα πολύ ανέμελα, με μια μικρή λεπτομέρεια: Επειδή οι γονείς μου ήταν γιατροί, η μαμά μου παιδίατρος και ο μπαμπάς μου γυναικολόγος, έλειπαν απρόοπτα αρκετά συχνά, εκεί δηλαδή που είχαμε κανονισμένο κάτι, έπρεπε μερικές φορές ένας από τους δύο ή και οι δύο να φύγουν (γέλια).

Εσύ πώς και δεν ασχολήθηκες με την ιατρική;

Είχα την τύχη να μη με πιέσουν καθόλου. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα στην εφηβεία που το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, αλλά ευτυχώς οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι με αυτό, οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Όταν τους ανακοίνωσες ότι θα γίνεις ηθοποιός, σου είπαν «κάνε αυτό που θέλεις» ή σε συμβούλεψαν να έχεις και ένα πτυχίο;

Όχι, το άγχος τους ήταν ότι ως παιδί, ενώ είχα πολλές δραστηριότητες, δεν είχα ασχοληθεί με το θέατρο. Επειδή έκανα πολλά χρόνια χορό, ο μπαμπάς μου έλεγε να συνεχίσω τις σπουδές μου στον χορό και μετά να πάω στη δραματική. Δεν είχε καταλάβει αν ήθελα πραγματικά να γίνω ηθοποιός ή ήταν κάτι που μου μπήκε στο μυαλό ξαφνικά.

Είσαι 10 χρόνια μαζί με έναν γνωστό σκηνοθέτη, τον Λευτέρη Χαρίτο, και ζείτε μαζί. Τον γάμο δεν τον σκέφτεσαι;

Ούτε καν... Είμαι υπεύθυνη απέναντι στη σχέση μου και στον εαυτό μου, δεν καταλαβαίνω γιατί εάν περνάω καλά πρέπει να υπογράψω ένα χαρτί. Θεωρώ ότι πρέπει να παντρεύεσαι μόνο εάν προκύψει κάποια ακραία συνθήκη υγείας και πρέπει να υπογράψει ο ένας για τον άλλον, αλλιώς όχι. Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ενώνονται και οι ομοφυλόφιλοι, αλλιώς όχι.

Παιδί θέλεις να αποκτήσεις;

Είναι κάτι που θέλουμε και μακάρι να έρθει, αν και ο σύντροφός μου....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ