Έλα στη θέση μου: Ο Μένιος εκβιάζει και πάλι τη Μαρίνα! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (6/12)!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Έλα στη θέση μου: Ο Μένιος εκβιάζει και πάλι τη Μαρίνα! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (6/12)!

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου»! Ο Μένιος δε διστάζει και εκβιάζει και πάλι τη Μαρίνα!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε τις αποκαλύψεις που έκανε η «Βάνα» για την αγαπημένη σειρά!

Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 60

Η Βάνα κι ο Φώτης μετακομίζουν στο σπίτι του Βλάση στην αυλή. Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες, τα εγκαίνια της Biosofo γίνονται στην αποθήκη. Σήφης και Ζαχαρίας ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα εταιρεία. Κι ενώ ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη, η σχέση της Ρενάτας και του Μάρκου περνάει σε πιο ζεστή φάση. Πώς περνάει η Σύλβια στην έπαυλη χωρίς τη Βάνα; Πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα στο νέο εκβιασμό του Μένιου;

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό! Ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη και η Ρενάτα σοκάρεται από το παρελθόν του Μάρκου!

Σούπερ αποκλειστικό για το Έλα στη θέση μου! Ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη και η Ρενάτα σοκάρεται από το παρελθόν του Μάρκου!

Η Φαίη μετακομίζει στην έπαυλη και έρχονται τα πάνω κάτω, ο Βλάσης προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τη Μαρίνα, ο Αχιλλέας ζηλεύει τη Ρενάτα και η Σύλβια υποφέρει χωρίς τη Βάνα!

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (2/12)!

Η Βάνα και ο Φώτης μετακομίζουν στο σπίτι του Βλάση στην αυλή. «Μια χαρά θα είμαστε», της λέει εκείνος και όλοι τους καλοδέχονται. Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες, τα εγκαίνια της Biosofo γίνονται στην αποθήκη. Σήφης και Ζαχαρίας ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα εταιρεία και είναι χαρούμενοι γι' αυτό. Και ενώ ο Δαμιανός σχεδιάζει περιχαρής τον γάμο του με τη Φαίη, η σχέση της Ρενάτας και του Μάρκου περνάει σε πιο ζεστή φάση. Η Σύλβια με τη σειρά της υποφέρει χωρίς τη Βάνα στην έπαυλη και ο Μένιος όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά συνεχίζει να ενοχλεί τη Μαρίνα, που αυτή τη φορά θα αντιδράσει.

Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για να πάρει τη μυστική φόρμουλα του Μάρκου και δεν θα σταματήσει πουθενά, αν δεν καταφέρει αυτό που έχει βάλει σκοπό. Την ίδια ώρα ο Βλάσης προειδοποιεί τον Μένιο να μην ενοχλεί τη Μαρίνα. «Μείνε μακριά της, αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου», του λέει, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει. Παράλληλα ο Μάρκος και η Ρενάτα μιλούν επιτέλους ανοιχτά για τα ψέματα που έχουν πει στο παρελθόν. Οσο για τον Αχιλλέα, ψάχνει τη Ρενάτα και η ζήλια του φουντώνει ξανά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βρίσκει στην τσάντα της γυναίκας του ένα... μυστηριώδες αντικείμενο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η μεγάλη μέρα της άφιξης της Φαίης στην έπαυλη έρχεται και οι νέοι της συγκάτοικοι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη.

Η Σύλβια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Η άφιξη της Φαίης στην έπαυλη φέρνει πιο κοντά την αναχώρηση της Βάνας, που αναλαμβάνει να εμποδίσει η Σύλβια πιέζοντας το Δαμιανό. «Σου το λέω, αν φύγει η Βάνα, θα φύγω κι εγώ. Κάνε κάτι για να μείνει. Δεν ήρθαν τα άγρια για να διώξουν τα ήμερα», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ, η σχέση του Βλάση και της Μαρίνας είναι ψυχρή. «Σου υπόσχομαι ότι δεν θα μπλεχτώ άλλη φορά στη ζωή σου και στις υποθέσεις σου», της λέει και ο πάγος λιώνει ανάμεσά τους. Στη συνέχεια τη βοηθά με το πάρτι στο εργαστήρι. Ομως στο πάρτι θα εμφανιστεί ξανά ο εκβιαστής Μένιος. Ο Μάρκος, πάλι, προσλαμβάνει τον Σήφη ως υπάλληλο της Biosofo και ανακοινώνει στον Αχιλλέα, στη Φαίη και τη Ρενάτα το όνομα που θέλει για διευθύνοντα σύμβουλο, ενώ η Ζωγραφιά αναλαμβάνει να δώσει μια ψεύτικη πληροφορία στον Μίμη.


Ο Μένιος συνεχίζει τους εκβιασμούς

Ο Βλάσης μαθαίνει από τον Θοδωρή με τι εκβιάζει ο Μένιος τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα η Φαίη μαθαίνει με τη σειρά της από τη Βάνα πώς τη βλέπει πραγματικά. Η Σύλβια πάλι αγχώνεται με την προοπτική να φύγει η Βάνα από την έπαυλη. «Δεν θα το αντέξω. Τι θα κάνω χωρίς τη Βάνα; Και να έχω και τη Φαίη εδώ μέσα», μονολογεί. Ρενάτα και Αχιλλέας τσακώνονται για μία ακόμη φορά με αφορμή το ενδεχόμενο να αναλάβει η Ρενάτα διευθύνουσα σύμβουλος στην Biosofo. Παράλληλα ο Μένιος συνεχίζει να εκβιάζει τη Μαρίνα, ενώ η Βάνα και ο Φώτης σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία. Και μέσα σε όλα αυτά, η συγκατοίκηση Φαίης - Δαμιανού... μόλις άρχισε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TiViΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!