Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια και ο Αργύρης βγάζουν από τη μέση το Νίκο! Οι εξελίξεις της εβδομάδας (9-13/12)!

Χαμός στα επόμενα επεισόδια!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια και ο Αργύρης βγάζουν από τη μέση το Νίκο! Οι εξελίξεις της εβδομάδας (9-13/12)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας (9-13/12) για τη σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Η Κάτια δέχεται την πρόταση που της έκανε ο Αργύρης και βγάζουν από τη μέση το Νίκο!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε το αποκλειστικό "βόμβα" που σας έχουμε για την Κάτια η οποία αργοπεθαίνει!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 61

Η Σοφία, μετά την αποτυχημένη απόπειρά της να πάρει το μωρό της απ’ τον Δημήτρη, έχει καταπέσει σε μεγάλη απελπισία. Ο Φώτης κατηγορεί ευθέως την Μάρθα για τα κρυφά της σχέδια εναντίον του και απαιτεί απ’ αυτήν να ομολογήσει στην αστυνομία. Την ίδια στιγμή, η Κάτια αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Αργύρη να βγάλουν τον Νίκο απ’ τη μέση, προκειμένου να μην κινδυνεύσει απ’ τις απειλές του η Μαρίνα αλλά και οι ίδιοι. Θα είναι όμως σε θέση κι οι δυο τους, να ολοκληρώσουν μια τέτοια άγρια απόφαση;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 62

Ο Χατζής, στην προσπάθειά του να κερδίσει τη Μαρίνα, κάνει μια κίνηση που πιστεύει ότι θα την φέρει κοντά του. Η Κάτια, για να προστατέψει τη Μαρίνα από το Νίκο, επιστρέφει με τη θέλησή της στο σπίτι του και βρίσκεται πάλι σε κίνδυνο. Η Μάρθα συμμαχεί πάλι με το Νίκο εναντίον της Κάτιας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 63

Ο Φώτης αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως ο Νίκος ήταν ερωτευμένος από παιδί με την Κάτια κι ότι την κρατάει με τη βία στο σπίτι του κι αυτή αποφασίζει να επέμβει για να τη βοηθήσει. H Μάρθα μαθαίνει πως η Μαρίνα πηγαίνει να βρει την Κάτια και ειδοποιεί τον Νίκο... 0 Κωστής αναγκάζεται να ζητήσει από την Κλειώ να χωρίσουν, λόγω της επιθετικής στάσης της απέναντι στον Φώτη. Η Μαρίνα, με την βοήθεια του Φώτη και του Μιχάλη, φτάνει στο σπίτι του Νίκου για να ελευθερώσουν την Κάτια. Εκεί θ’ ανακαλύψουν στοιχεία που θα ενώσουν το παζλ της απαγωγής της Κάτιας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 64

Η Κάτια προσεύχεται να βγει σώα από τον εφιάλτη που ζει με το Νίκο και να καταφέρει να δει την κόρη της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Φώτης, με τη βοήθεια του Μιχάλη, κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τα ίχνη της και να την απελευθερώσουν. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Κλειώ, αλλά και τον Κωστή, για την επικινδυνότητα του Νίκου, ενώ αρνείται να δεχτεί τις υποψίες του Φώτη για τον μυστηριώδη ρόλο της Μάρθας στην υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας, στενεύουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Φώτη που πέρα από την κατηγορία για τον φόνο της γυναίκας του Νίκου, αντιμετωπίζει τώρα και τις υποψίες για την τωρινή εξαφάνιση του Νίκου με την Κάτια…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 65

Η Μαρίνα αρνείται να δεχτεί ότι η Μάρθα έχει παίξει διπλό παιχνίδι σε βάρος της. Ωστόσο η αμφιβολία φωλιάζει μέσα της και με έμμεσο τρόπο προσπαθεί να καταλάβει αν όντως η Μάρθα έχει ανακατευτεί στην εξαφάνιση της Κάτιας ή αν πρόκειται για παρεξήγηση. Ο Κωστής προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ για την ενοχή του πατέρα της. Η Σοφία θεωρεί πως δίκαια ο Δημήτρης της πήρε το παιδί και ο φόβος πως θα της αφαιρεθεί οριστικά από το δικαστήριο η επιμέλειά του, την οδηγεί στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Έλλη θέλει οπωσδήποτε να εκδικηθεί τον Χατζή για το παιχνίδι που της έπαιξε και μαζί με τον Δημήτρη σκέφτονται πώς μπορούν να τον πετάξουν από την εταιρία. Η Κάτια περνάει και πάλι ώρες τρόμου στα χέρια του Νίκου που την έχει οδηγήσει σε μια ερημιά και η όλη συμπεριφορά του δείχνει πως είναι αποφασισμένος να την σκοτώσει. Η Κλειώ ενημερώνεται σοκαρισμένη από τον αστυνόμο πως η γυναίκα που ήταν με τον πατέρα της δε λέγεται Ελένη, όπως της είχε πει, αλλά Κάτια Μακρή.

Αποκλειστικό: "Θέλουμε ένα παιδί! Μακάρι να έρθει!" - Η αποκάλυψη ηθοποιού από το "Γυναίκα χωρίς Όνομα"!

Αποκλειστικό υλικό μόνο το Youweekly.gr! Η ηθοποιός της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" αποκάλυψε για πρώτη φορά - "Θέλουμε ένα παιδί! Μακάρι να έρθει!"

Μοιραία γυναίκα με λαμπερό βλέμμα, ίσως αυτή που όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αντρών θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μπορεί να καλύπτει με όμορφο τρόπο τη sexy εκδοχή της, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι παρ' όλες τις προσπάθειές της αυτές δεν περνάει απαρατήρητη. Η πρωταγωνίστρια «Ρένα» στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1 καίει καρδιές, η δική της όμως ανήκει στον έναν και μοναδικό σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες μέλισσες» Λευτέρη Χαρίτο, τον επί 10 χρόνια σύντροφό της...

Γυναίκα χωρίς όνομα Μαρκέλλα Γιαννάτου

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου! Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Δεν έχει ξεκολλήσει από τα θρανία εδώ και πολλά χρόνια, εκτός από το περπάτημα λατρεύει το διάβασμα...

Φουλ καλλιεργημένη, τελείωσε δραματική και σπούδασε φιλοσοφία στη Ρώμη, ενώ είναι πτυχιούχος υποκριτικής, σκηνοθεσίας και παραγωγής. Φέτος κάνει επίσης μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό στις πολιτισμικές και κινηματογραφικές σπουδές.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU


Μεγάλωσες στην Κέρκυρα... Kουβαλάς την τρέλα των νησιωτών;

Για την τρέλα μας ας μιλήσουν οι άλλοι, εγώ απλώς θα σου πω ότι μεγάλωσα στο ωραιότερο νησί του κόσμου. Τελείωσα το Λύκειο στην Κέρκυρα και βίωσα όλα τα καλά της περιφέρειας, όπου μπορούσα να κυκλοφορήσω μόνη μου στον δρόμο, χωρίς να με κυνηγούν οι γονείς μου συνέχεια από πίσω, ήμουν με τους φίλους μου και τις παρέες μου στις αλάνες και στις παραλίες...

Πέρασες ωραία παιδικά χρόνια;

Πάρα πολύ ανέμελα, με μια μικρή λεπτομέρεια: Επειδή οι γονείς μου ήταν γιατροί, η μαμά μου παιδίατρος και ο μπαμπάς μου γυναικολόγος, έλειπαν απρόοπτα αρκετά συχνά, εκεί δηλαδή που είχαμε κανονισμένο κάτι, έπρεπε μερικές φορές ένας από τους δύο ή και οι δύο να φύγουν (γέλια).

Εσύ πώς και δεν ασχολήθηκες με την ιατρική;

Είχα την τύχη να μη με πιέσουν καθόλου. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα στην εφηβεία που το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, αλλά ευτυχώς οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι με αυτό, οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Όταν τους ανακοίνωσες ότι θα γίνεις ηθοποιός, σου είπαν «κάνε αυτό που θέλεις» ή σε συμβούλεψαν να έχεις και ένα πτυχίο;

Όχι, το άγχος τους ήταν ότι ως παιδί, ενώ είχα πολλές δραστηριότητες, δεν είχα ασχοληθεί με το θέατρο. Επειδή έκανα πολλά χρόνια χορό, ο μπαμπάς μου έλεγε να συνεχίσω τις σπουδές μου στον χορό και μετά να πάω στη δραματική. Δεν είχε καταλάβει αν ήθελα πραγματικά να γίνω ηθοποιός ή ήταν κάτι που μου μπήκε στο μυαλό ξαφνικά.

Είσαι 10 χρόνια μαζί με έναν γνωστό σκηνοθέτη, τον Λευτέρη Χαρίτο, και ζείτε μαζί. Τον γάμο δεν τον σκέφτεσαι;

Ούτε καν... Είμαι υπεύθυνη απέναντι στη σχέση μου και στον εαυτό μου, δεν καταλαβαίνω γιατί εάν περνάω καλά πρέπει να υπογράψω ένα χαρτί. Θεωρώ ότι πρέπει να παντρεύεσαι μόνο εάν προκύψει κάποια ακραία συνθήκη υγείας και πρέπει να υπογράψει ο ένας για τον άλλον, αλλιώς όχι. Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ενώνονται και οι ομοφυλόφιλοι, αλλιώς όχι.

Παιδί θέλεις να αποκτήσεις;

Είναι κάτι που θέλουμε και μακάρι να έρθει, αν και ο σύντροφός μου....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ