Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα! Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (10/12)!

Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα! Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (10/12)!

Συνταρακτικές είναι και σήμερα (10/12) οι εξελίξεις στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1! Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει το Λάμπρο να μη χαλάσει το γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου. Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια;

Δείτε επίσης πως τα πήγε εχθές στα νούμερα τηλεθέασης εδώ!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες! Δεν τα γνωρίζει κανείς...

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν. Μία ηθοποιός της σειράς ωστόσο το παίρνει απόφαση και αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται και εμείς δεν μπορούμε να δούμε πίσω από τις κάμερες! Είναι τρομερά περιστατικά και δεν τα γνωρίζει κανείς.

Η γνωστή ηθοποιός έχει συγκινήσει με το ρόλο της στην επιτυχημένη παραγωγή του Ant1, και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε τόσο στο κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της όσο και στα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Ο λόγος για την Μαρία Πετεβή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο “TV Έθνος”.

Να σας θυμίσουμε πως μόλις χτες βγήκε στη "φόρα" η είδηση για το χωρισμό μιας από τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το ρόλο σας στις Άγριες Μέλισσες;

Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στο δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είμαι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει.

Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη;

Συνέχεια με ρωτάνε, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ο κόσμος είναι αδηφάγος, θέλει να μάθει. Εγώ απαντάω πιο διπλωματικά, αλλά οι τηλεθεατές έχουν αγωνία εάν η Πηνελόπη θα αντιδράσει σε όλη αυτή την καταπίεση και αν θα έχει κάποια συνέχεια ο έρωτάς της με τον Μελέτη.

Πώς είναι οι τηλεοπτικοί γονείς σας και τα αδέλφια σας εκτός γυρισμάτων;

Εκτός κάμερας καμία σχέση. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, βρισκόμαστε κάθε Παρασκευή, βγαίνουμε όλοι μαζί και περνάμε πολύ ωραία.

Θυμάστε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που σας έκανε να γελάσετε;

Ναι, και ήταν πολύ αστείο. Κάναμε σκηνή με τον Μελέτη στον στάβλο και έπρεπε να χαϊδεύουμε και να προσέχουμε ένα άλογο, μιλώντας παράλληλα. Κάνοντας πρόβα για τη σκηνή, το άλογο αρχίζει να γλείφει τον Μελέτη πάρα πολύ, μανιωδώς. Εκεί πεθάναμε στα γέλια.