Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει στον Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις!

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει στον Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις!

Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο “The 2Night Show” τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται στον ρόλο του “Δούκα Σεβαστού”, που υποδύεται στην καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, καθώς και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται.

Επίσης, αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ μιλάει για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του και τον γιο της, που αισθάνεται σαν δικό του.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Έλλη Κοκκίνου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τη ζωή της, για τον μονάκριβο γιο της, για συνεργασίες που την έκαναν να «μπουχτίσει», καθώς και για τη σχέση της με τα Social Media.

Τέλος, θα περάσει κι από τις «Μύγες» και το σίγουρο είναι πως θα δείτε το πιο «Sex -y» καμαρίνι που έχει γίνει ποτέ.

Εντωμεταξύ δείτε πως η σειρά «έχασε» έδαφος και τι συνέβη

«Άγριες Μέλισσες»: Η «Πηνελόπη Σεβαστού» αποκαλύπτει - Αυτό είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η γλυκιά «Πηνελόπη Σεβαστού» από την κορυφαία σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η Μαρία Πετέβη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά και σε όλα όσα προβλέπει να γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

«Το ιδανικό τέλος για την Πηνελόπη είναι να μάθει την αλήθεια για να καταρρίψει όλα αυτά που είχε στο μυαλό της για τους γονείς της και για τι σημαίνει ζωή γενικά και το ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι και το τι σημαίνει αγάπη. Έχει μάθει με λάθος τρόπο την αγάπη. Πρέπει να φύγει, ή με τον Μελέτη, ή να πάει με την πλευρά των τριών αδερφών. Αν καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια με τους γονείς της θα χάσει τον κόσμο», είπε η Μαρία Πετεβή.

Μη χάσετε επίσης το απίστευτο spoiler που σας έχουμε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη και τις ερωτικές σκηνές: «Ναι, όλες οι σκηνές είναι ωραίες. Δεν σου λέω τίποτα.

Συζητούσαμε καιρό για το πρώτο φιλί και όταν έφτασε η σκηνή είχαμε κάνει και μια πρόβα πριν που μιλούσαμε και λέγαμε και πώς πρέπει να συμβεί. Θέλαμε να υπάρξει αντίσταση μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο και για τους δύο» ήταν τα λόγια της.