Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Οι ιστορίες τους θα σας συγκινήσουν!

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη απόψε στα «Μεσάνυχτα»! Θα αποκαλύψουν τα πάντα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Droulias Brothers
Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους. Με καταγωγή από την Κρήτη και τη Μύκονο και με «όπλα» τους τις μαντινάδες, το νταούλι και τη λύρα κατάφεραν να βρεθούν στις Αθηναϊκές πίστες. Τα δύο αδέρφια συναντούν την Ελεονώρα Μελέτη και μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να τα καταφέρουν, για την ευκαιρία που έχασαν να πάνε στη Eurovision, ενώ δηλώνουν έτοιμοι να το προσπαθήσουν φέτος. Τι λένε για την εμπειρία τους σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης; Επίσης, ο Ηλίας μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν έχασε την πρώην κοπέλα του σε τροχαίο.

Θυμηθείτε πώς τα πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στα νούμερα τηλεθέασης!

Πέτρος Λαγούτης
Αμέσως μετά ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τον βελούδινο χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη και ανακοινώνει την απόφασή τους να πάρουν και διαζύγιο. Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους; Ο ηθοποιός μιλά επίσης για τον εθισμό του στον τζόγο και την βοήθεια που ζήτησε. Γιατί νιώθει ότι ξαναζεί; Μας διηγείται ένα απίστευτο περιστατικό όταν ήρθε τετ α τετ με τον ληστή του αυτοκινήτου του.

Τζένη Διαγούπη
Στο πλατό αμέσως μετά έρχεται η Τζένη Διαγούπη. Σε μια απολαυστική συνέντευξη μιλά για όσα την ενοχλούν στην κοινωνία. Πώς μαζί με τον Νίκο Μουτσινά κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της ανεργίας και γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους; Επίσης η ηθοποιός αναφέρεται στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός παιδιού και μιλάει για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε για τα κιλά της.

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της στα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη απόψε στα «Μεσάνυχτα»! Θα αποκαλύψουν τα πάντα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Απόψε, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχονται την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Η βουλευτής που έχει γίνει αμέτρητες φορές επίκεντρο σχολιασμού εξαιτίας του χιούμορ της και των ευρηματικών της λόγων, εξηγεί τι είναι οι «κουραμπιέδες των Πρεσπών», τα «ζαρζαβατικά του Γιακουμάτου», αλλά και γιατί βρίσκει χαριτωμένο τον Αλέξη Τσίπρα.

Αποκαλύπτει, στην Ελεονώρα Μελέτη, άγνωστες πτυχές για την προσωπική της ζωή, όπως το παρασκήνιο γνωριμίας της με τον σύζυγο της, ενώ εξομολογείται πως έκανε οικογενειακό συμβούλιο με τον άνδρα της και τα παιδιά της προκειμένου να πάρουν την άδεια τους να αποκτήσουν τρίτο παιδί.

Αναφέρεται στο μεγαλύτερο «ριφιφί» όλων των εποχών. Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

Μεσάνυχτα - Χαράλαμπος Κοτσώνης
Αμέσως μετά έρχεται στην παρέα μας ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Ο παίκτης που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού με την ατάκα «εν κουλί» μιλά με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια για την περίοδο εκφοβισμού που έζησε, ενώ σπούδαζε μαγειρική. Γιατί οι συμφοιτητές του τον έστειλαν δύο φορές στο νοσοκομείο για νοσηλεία και μία φορά για χειρουργείο; Ο Χάμπος περιγράφει πως έβαλε τέλος στο μπούλινγκ και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που υφίστανται εκφοβισμό και δεν μιλάνε.

Μεσάνυχτα - Λυδία Νούσια
Τέλος, στην εκπομπή έρχεται η Λυδία Νούσια, το κορίτσι που κατέγραψε με το κινητό της την επίθεση που δέχτηκε με σκοπό να της κλέψουν το αυτοκίνητο.

Εξομολογείται στην Ελεονώρα Μελέτη όλα όσα έζησε αυτά τα λίγα λεπτά που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δράστη, αλλά και πως έχει επηρεάσει το περιστατικό αυτό τη ζωή της.

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.