Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Καταιγιστικές οι σημερινές (12/12) εξελίξεις! Στο παρελθόν η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό και...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Καταιγιστικές οι σημερινές (12/12) εξελίξεις! Στο παρελθόν η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό και...
TV24 12.12.2019 10:20

Οι σημερινές (12/12) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Έρωτας Μετά», του Alpha είναι καταιγιστικές! Στο παρελθόν η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό και υπάρχει πολλή ένταση μεταξύ τους.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 45

Στο παρελθόν η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό και υπάρχει πολλή ένταση μεταξύ τους μιλώντας για την παλιά ιστορία της Άννας στο χωριό, που θέλουν να ξεχάσουν και οι δύο, αλλά οι καινούριες αποκαλύψεις στο παρόν δεν τους αφήνουν. Ο Δημήτρης επισκέπτεται κι αυτός τον Αποστόλη και θα κάνει σ’ αυτόν τις ίδιες αποκαλύψεις που έκανε και στην Άννα. Η Άννα και ο Κωνσταντίνος υπό τη σκιά των νέων εξελίξεων θα περάσουν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους. Στο παρόν ο Γεράσιμος και η φίλη του η Λίζα θα στήσουν μυστικά ένα κόλπο για να μάθουν την αλήθεια για τον Σωκράτη.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη έδωσε όλο το παρασκήνιο για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Δείτε το εδώ!

Έρωτας Μετά: «Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Δούκα» - Έσκασε «βόμβα»!

«Βόμβα» έσκασε για την σειρά «Έρωτας Μετά» που παρακολουθούμε μέσα από τον Alpha tv. Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Δούκα.

Τον συναντάμε σ’ ένα επιτυχημένο σίριαλ και σε δύο παραστάσεις στο θέατρο! Ως ηθοποιό αλλά και ως σκηνοθέτη! Ο λόγος για τον γοητευτικό και ταλαντούχο Δημοσθένη Φίλιππα, που μας μιλάει για την επιτυχημένη σειρά, την παράσταση που παίζει αλλά και εκείνη που σκηνοθετεί.

Σας βρίσκουμε στη σειρά του APHA «Ερωτας μετά». Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Ηλία Δούκα. Πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις;
«Ο Σωκράτης εισβάλλει όντως ξαφνικά στην ζωή του Ηλία Δούκα και η γνωριμία τους θα επηρεάσει δραστικά τη ζωή του καθώς και αρκετών άλλων χαρακτήρων της σειράς. θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Σωκράτης λειτουργεί σαν καταλύτης… επιταχύνει τις εξελίξεις και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή τους με έξυπνο και απόλυτα οργανωμένο τρόπο, προσπαθώντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα του».

Δεν είναι «βόμβα» μόνο οι αποκαλύψεις που γίνονται. Αν δεν έχετε δει τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, χάνετε. Διαβάστε τα εδώ.

Έρωτας Μετά spoiler

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας Μετά: Ένα νέο θα ταράξει την Άννα! Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (9-12/12)!

Βάσω Λασκαράκη: «Πάγωσε» η Άννα από το Έρωτας μετά με την αποκάλυψη! «Είμαι ο γιος σου»!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share