Άγριες Μέλισσες: Η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό! «Βόμβα» οι εξελίξεις 12/12!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό! «Βόμβα» οι εξελίξεις 12/12!

«Βόμβα» είναι οι εξελίξεις της Πέμπτης 12/12 στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45

Η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό κι όλοι αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σταμίρη και στα σπίτια των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις. Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως κι ο Κωνσταντής συμμετείχε στην δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται. Όταν αποκαλύπτεται πως ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό, χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα στη ζωή των Σεβαστών και των υπόλοιπων μοιάζουν να γυρνούν στον παλιό τους ρυθμό. Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης κι ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση, να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Παράλληλα όμως η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδερφές στο στόχαστρό της. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά να φτάσει στον πραγματικό ένοχο;

Σε λίγες ημέρες ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην σειρά και θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

«Άγριες Μέλισσες»: Η «Πηνελόπη Σεβαστού» αποκαλύπτει - Αυτό είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η γλυκιά «Πηνελόπη Σεβαστού» από την κορυφαία σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η Μαρία Πετέβη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά και σε όλα όσα προβλέπει να γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

«Το ιδανικό τέλος για την Πηνελόπη είναι να μάθει την αλήθεια για να καταρρίψει όλα αυτά που είχε στο μυαλό της για τους γονείς της και για τι σημαίνει ζωή γενικά και το ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι και το τι σημαίνει αγάπη. Έχει μάθει με λάθος τρόπο την αγάπη. Πρέπει να φύγει, ή με τον Μελέτη, ή να πάει με την πλευρά των τριών αδερφών. Αν καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια με τους γονείς της θα χάσει τον κόσμο», είπε η Μαρία Πετεβή.

Μη χάσετε επίσης το απίστευτο spoiler που σας έχουμε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη και τις ερωτικές σκηνές: «Ναι, όλες οι σκηνές είναι ωραίες. Δεν σου λέω τίποτα.

Συζητούσαμε καιρό για το πρώτο φιλί και όταν έφτασε η σκηνή είχαμε κάνει και μια πρόβα πριν που μιλούσαμε και λέγαμε και πώς πρέπει να συμβεί. Θέλαμε να υπάρξει αντίσταση μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο και για τους δύο» ήταν τα λόγια της.