Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Μαριάντζελα, η μητέρα του Άγγελου, έρχεται ξαφνικά στην Αθήνα! Όλες οι σημερινές 12/12 εξελίξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Μαριάντζελα, η μητέρα του Άγγελου, έρχεται ξαφνικά στην Αθήνα! Όλες οι σημερινές 12/12 εξελίξεις!

Σας έχουμε όλες τις σημερινές 12/12 εξελίξεις στην κωμική σειρά του ALPHA TV, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η Μαριάντζελα, η μητέρα του Άγγελου, έρχεται ξαφνικά στην Αθήνα!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε:

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 22

Η Μαριάντζελα, η μητέρα του Άγγελου, έρχεται ξαφνικά στην Αθήνα να τους κάνει έκπληξη. Όμως, όπως υποψιάζεται η Βέλη, κάτι κρύβει… Ο Ηλίας μαθαίνει ότι παίρνει μετάθεση και τον στέλνουν στις Σέρρες. Η Καίτη είναι σίγουρη ότι κάποιος ντόπιος επιχειρηματίας έχει βάλει το χεράκι του. Ο Μηνάς έχει την αναχρονιστική ιδέα, να προικίσουν την Αντιγόνη. Η Βούλα γίνεται έξαλλη μεν, αλλά το αντιμετωπίζει με χιούμορ… Η Σοφία τα βάζει με την Ξένια γιατί την έβγαλε από την τάξη και της πήρε και το κινητό. Ο Μπάμπης υπερασπίζεται την Ξένια, μετά όμως…

Ας θυμηθούμε ωστόσο και τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο σε περίπτωση που το χάσατε ή ξεχάσατε τι έγινε.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα! Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα, που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Μην Αρχίζει την Μουρμούρα». Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Τι και αν στα επεισόδια τους βλέπουμε να είναι πολύ αγαπημένοι, πίσω από τις κάμερες φαίνεται πως είναι στα... «μαχαίρια».

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Σύμφωνα με το «Πρωινό» ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις όταν οι κάμερες σβήνουν, δεν ανταλλάζουν κουβέντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται απλά και μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μετά δεν μιλάνε καθόλου μεταξύ τους.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Μηνάς Βούλα

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα: Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή - «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα»!

Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή της σειράς "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα". «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα» αποκάλυψε ο ίδιος.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε, ο Τάσος Κωστής και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Με αφορμή την δήλωση της Βαλέριας Κουρούπη για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ», ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως θα βρισκόταν με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι ωστόσο, που δεν έγινε ποτέ.

«Εγώ δυο σίριαλ έχασα έτσι. Είχαμε κλείσει, θα αρχίζαμε γύρισμα για την Μουρμούρα. Πριν ξεκινήσει να γίνει, είχα κάνει δοκιμαστικό και ήμασταν έτοιμοι. Περιμέναμε να μας ειδοποιήσουν για να αρχίσουμε τα γυρίσματα. Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα. Παγώνει η δουλειά για δύο χρόνια, τρία. Όταν ξαναξεκίνησε απλά άλλαξαν όλοι. Εγώ ήμουν έτοιμος τότε να βρίσκομαι στη Μουρμούρα» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής.

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα ηθοποιός