Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς (12/12) - Ο Αντρέας, έξω φρενών με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς (12/12) - Ο Αντρέας, έξω φρενών με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να...

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά», σήμερα (12/12) στο τελευταίο επεισόδιο. Ο Αντρέας, έξω φρενών και υποψιασμένος με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να φύγουν από το νησί.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Πέμπτη 12/12

Ο Αντρέας, έξω φρενών και υποψιασμένος με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να φύγουν από το νησί. Η Μαρίνα επανέρχεται στην Αθηνά διατεθειμένη να χωρίσει για να μην τη χάσει. Ο Φοίβος λέει στη μητέρα του πως τα χρήματα που της ζήτησε ήταν για την αγορά ενός μουσικού οργάνου που καταστράφηκε και την καλεί σ ένα μουσικό live που συμμετέχει, παίζοντας κι αυτός πιάνο. Ο Μάνος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο Μιχάλης τού υπόσχεται πως θα μπει μέτοχος στη νέα του προσπάθεια. Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μιχάλη να την συνοδεύσει στη συναυλία χωρίς να του αποκαλύψει τη συμμετοχή του Φοίβου. Προσκαλεί, μάλιστα, και όλους τους φίλους στην εκδήλωση…

Δείτε τις φωτογραφίες από τα backstage της σειράς, με τους ηθοποιούς να πίνουν και να διασκεδάζουν λίγο πριν γυρίσουν τα επεισόδια!

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει στα καινούρια επεισόδια το «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη σειρά που λατρέψαμε και επέστρεψε στην τηλεόραση με νέα επεισόδια μετά από 20 περίπου χρόνια. Απόφαση "βόμβα": Αυτά είναι τα προγράμματα που θα αλλάξουν ώρα για να μην... κοπούν!

«Σε γενικές γραμμές η επιτυχία είναι προτιμότερη από την αποτυχία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αποτυχία, μιλάμε για μία κρίση του κοινού στο δεύτερο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να το κρίνει κανείς και να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει κανείς την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και εδώ πιστεύω πως έγινε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.