Elif: Ο Σελίμ,επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση του Ουμίτ! Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 13/12!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Ο Σελίμ,επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση του Ουμίτ!  Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 13/12!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα στην τούρκικη δραματική σειρά του STAR «Elif». Ο Σελίμ,επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση του Ουμίτ!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα:

Παρασκευή 13/12

Επεισόδιο 480

Ο Σελίμ,επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση του Ουμίτ. Η Ασουμάν μιλάει με την Αρζού και την κατηγορεί ότι είναι άκαρδη. Η Αρζού είναι σε δίλημμα. Καίει το γράμμα, που της είχε γράψει ο Σερντάρ. Ο Γιουσούφ μαθαίνει πολλά για τον Ουμίτ και θέλει να τα μοιραστεί με τη Μελέκ αλλά δεν ξέρει πως να τα μιλήσει. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να δείξει στη Μελέκ το αληθινό πρόσωπο του Ουμίτ. Η Μπαχριγιέ κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του Τζεβαχίρ. Η Γκόντζα θέλει να ζήσει σε ένα νέο μέρος και δεν της αρέσει αυτό που μένει τώρα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ο Ουμίτ δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Εκείνη την ώρα έρχεται και η Αρζού…

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο αναλυτικά, σε περίπτωση που δεν το προλάβατε ή θέλετε να φρεσκάρετε την μνήμη σας.

Elif - Αποκλειστικά η εξέλιξη! «Θα πεθάνω μακριά σου»! Ο Ουμίτ απειλεί να αυτοκτονήσει!

Ο Ουμίτ απειλεί να αυτοκτονήσει στην Elif! «Θα πεθάνω μακριά σου» της λέει και έχουμε αποκλειστικά την εξέλιξη! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star;

Η Αρζού συνεχίζει να διώχνει τον Ουμίτ και εκείνος φτάνει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να την πείσει πως την αγαπάει στα αλήθεια. Παράλληλα ο Γιουσούφ προειδοποιεί τη Μελέκ για τον Ουμίτ, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Η Αρζού βάζει να απαγάγουν την Ελίφ, αλλά οι απαγωγείς αρπάζουν την Ιντζί!

Η Αρζού βλέπει στο δωμάτιο του Ουμίτ τον Σελίμ με τη Μελέκ και αποχωρεί χωρίς να τη δουν. Στη συνέχεια τους ακολουθεί στην καφετέρια του νοσοκομείου και τους ακούει να λένε πως νιώθουν άσχημα, επειδή είχαν υποψιαστεί τον Ουμίτ. Η Αρζού πάει στο δωμάτιο του Ουμίτ και τον κατηγορεί πως είναι με το μέρος της οικογένειας Εμιρόγλου:

Elif  αποκλειστικά

«Πώς σε εμπιστεύτηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Σου άνοιξα την καρδιά μου και εσύ με πρόδωσες, όμως δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ ξανά! Μείνε μακριά μου». Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως η κατάσταση της υγείας του Ουμίτ βελτιώνεται και όλοι χαίρονται. Η Αρζού κουράζεται από την αδιακρισία της Ασουμάν και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας του να έρθει και να την πάρει μαζί του. Η Γκοντζά δεν θέλει να πάει ο Ερκούτ να πάρει την Ασουμάν. Ο Ερκούτ συμφωνεί, αλλά όταν φεύγει η Γκοντζά πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να πάρει τη γυναίκα του: «Προχώρα να φύγουμε», της λέει και την τραβάει, αλλά εκείνη αρνείται: «Δεν κατάλαβα γιατί;

Elif  εξέλιξη

Πού θα ζήσουμε; Πώς θα τα βγάζουμε πέρα; Πού ήσουν όταν σου ζητούσα βοήθεια; Εδώ έχω και στέγη και χρήματα! Δεν πάω πουθενά μαζί σου, τέλος». Η Τουλάι αρρωσταίνει και ο Βεϊσέλ τη φροντίζει, αλλά εκείνη του ζητάει να πάει στη δουλειά. Η ναυτία που νιώθει η Τουλάι σε συνδυασμό μ' ένα κουτί με μωρουδιακά που βρήκε ο Μουράτ, τον κάνουν να πιστεύει πως εκείνη είναι έγκυος. Η Ελίφ κατασκευάζει ένα ρομπότ και η Μπερίλ ζηλεύει για άλλη μία φορά. Να σας θυμίσουμε και τις εξελίξεις στην σειρά για σήμερα...

Ο Ουμίτ θέλει να φύγει από το νοσοκομείο, αλλά η νοσοκόμα δεν του το επιτρέπει και έτσι εκείνος το σκάει. Στο μεταξύ, ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει. Κάθονται σε μια καφετέρια και της λέει πως ο Ουμίτ είναι ένας απατεώνας, που μάλιστα είχε κάνει φυλακή στο παρελθόν. Η Μελέκ σοκάρεται, αλλά παράλληλα θυμώνει: «Θα ήθελα να μην ανακατευτείς ξανά σε οικογενειακά μου ζητήματα! Δεν σε αφορούν». Ο Ουμίτ τους κρυφακούει και θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Γιουσούφ. Περιμένει να πέσει η νύχτα και πηγαίνει στο βιβλιοπωλεί,ο όπου απειλεί με μαχαίρι τον Γιουσούφ, ο οποίος αντιστρέφει την κατάσταση! «Μπορώ να σε στείλω ξανά στη φυλακή, γι' αυτό μείνε μακριά από τη Μελέκ και την οικογένειά της», του λέει ο Γιουσούφ και ο Ουμίτ φεύγει. Αργότερα, εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και της λέει όλη την αλήθεια, εκείνη όμως συμπεριφέρεται σαν να μην είναι εκεί. Οταν εκείνος επιμένει, η Αρζού τον πετάει έξω από το σπίτι της: «Μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ! Φύγε από το σπίτι μου».

Elif Ουμίτ

Ο Σελίμ ενημερώνεται από το νοσοκομείο πως ο Ουμίτ το έσκασε και πηγαίνει από εκεί για να μιλήσει στον διευθυντή και μετά στο σπίτι του Ουμίτ. Ο Σελίμ τον ρωτάει γιατί έφυγε από το νοσοκομείο και ο Ουμίτ δικαιολογείται με ένα ψέμα. Η Μελέκ κατευθύνεται στη δουλειά της όταν τη σταματάει ο Γιουσούφ και της λέει τι συνέβη την προηγούμενη νύχτα. Η Μελέκ είναι πολύ μπερδεμένη. Μιλάει με τον Σελίμ και εκείνος της λέει πως ο Ουμίτ την προηγούμενη μέρα είχε πάει στον τάφο της μητέρας του… Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TV Σίριαλ που κυκλοφορεί!