Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Η Βάνα εκμυστηρεύεται στον Φώτη το σκηνικό που είδε με την Ρενάτα και τον Μάρκο! Εξελίξεις "φωτιά" στα επεισόδια της εβδομάδας (16-20/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Η Βάνα εκμυστηρεύεται στον Φώτη το σκηνικό που είδε με την Ρενάτα και τον Μάρκο! Εξελίξεις
TV24 14.12.2019 15:57

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "φωτιά" από τα επεισόδια της εβδομάδας (16-20/12) της σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου»! Η Βάνα εκμυστηρεύεται στον Φώτη το σκηνικό που είδε με την Ρενάτα και τον Μάρκο!

Δείτε αναλυτικά...

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 66

Η Βάνα εκμυστηρεύεται στον Φώτη το σκηνικό που είδε με την Ρενάτα και τον Μάρκο ενώ η Φαίη αποφασίζει για χάρη του Δαμιανού να ζητήσει από τον Φώτη να γυρίσουν με τη Βάνα πίσω στην έπαυλη. Το σημείωμα που άφησε ο Μάρκος στη Ρενάτα έχει σαν αποτέλεσμα να φτάσει στα άκρα η σχέση της με τον Αχιλλέα, ενώ η Ρενάτα λέει το πολυπόθητο ναι στην επαγγελματική πρόταση που της έχει κάνει ο Μάρκος. Τι θα συμβεί όταν ο Αχιλλέας γυρίσει στο σπίτι και δει την Ρενάτα στην αγκαλιά του Βλάση; Θα καταφέρει ο Βλάσης να βγάλει άκρη με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Μαρίνας; Και τέλος, ποιες εξηγήσεις θα δώσει η Ρενάτα στον Φώτη σε σχέση με την επίσκεψη της στο σπίτι του Μάρκου;


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 67

Ο Θοδωρής ομολογεί στο Λεωνίδα το ψέμα που είπε στη Μαρίνα και όλοι καταλαβαίνουν γιατί έχει αλλάξει η συμπεριφορά της προς το Βλάση. Η Βάνα και ο Φώτης επιστρέφουν στην έπαυλη και μαζί τους επιστρέφει το κέφι της Σύλβιας. Ο Δαμιανός και η Φαίη ανακοινώνουν την απόφαση τους να παντρευτούν και ξεκινούν οι προετοιμασίες. Ο Αχιλλέας με τη ζήλια του σπρώχνει τη Ρενάτα να πάρει μια απόφαση που δεν θα του αρέσει καθόλου γιατί θα την φέρει πιο κοντά στο Μάρκο. Η Ζωγραφιά βλέπει στην κάμερα τη Φαίη να μιλάει υποτιμητικά για το γάμο με το Δαμιανό και να ενδιαφέρεται μόνο για τις μετοχές. Θα δείξει το υλικό στο Δαμιανό;


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 68

Η Μαρίνα ετοιμάζεται για δυναμική αντεπίθεση, καθώς ο Μένιος αφήνει να διαρρεύσουν νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο ίντερνετ. Η Ρενάτα αναλαμβάνει διευθύνουσα σύμβουλος στη Biosofo κάνοντας έξαλλο τον Αχιλλέα. Η Ζωγραφιά καταλαβαίνει πως η Φαίη θέλει να εκμεταλλευτεί το Δαμιανό με το γάμο τους. Θα το αποκαλύψει όμως στο Δαμιανό; Τι θα γίνει όταν η Φαίη μάθει για την κρυφή σχέση της Ρενάτας με το Μάρκο και δοκιμάσει να την εκβιάσει;


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 69

Λεωνίδας και Φλωρέτα γίνονται μεσάζοντες, προκειμένου να υπάρξει ανακωχή ανάμεσα στη Ρενάτα και τον Αχιλλέα. Η Σύλβια συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο του Δαμιανού ενώ η Ζωγραφιά ζει το μεγάλο της δίλημμα. Να αποκαλύψει στον «ευτυχισμένο» Δαμιανό ότι κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα της Φαίης; Ένα «ατύχημα» θα προκαλέσει αναστάτωση στο Χημείο και τη δυσαρέσκεια του Μάρκου. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης στη σύλληψη της Μαρίνας από την αστυνομία; Θα υποκύψει η Ρενάτα στον εκβιασμό της Φαίης;


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 70

Η Φαίη εκβιάζει τη Ρενάτα ότι θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα το μυστικό της με τον Μάρκο. Ενώ όλοι ετοιμάζονται για το γάμο, ένα απρόσμενο φιλί φέρνει τη Μαρίνα και το Βλάση πιο κοντά. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν η Ρενάτα του αποκαλύψει πως γνώριζε τον Μάρκο αλλά του το έκρυβε; Τι θα κάνει ο Δαμιανός όταν η Ζωγραφιά του δείξει το βίντεο της Φαίης, την ώρα που εκείνη είναι έτοιμη να πάει στην εκκλησία;

Ηθοποιός της αγαπημένης σειράς μας αποκάλυψε πρόσφατα μάλιστα, το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φύγει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό! Ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη και η Ρενάτα σοκάρεται από το παρελθόν του Μάρκου!

Σούπερ αποκλειστικό για το Έλα στη θέση μου! Ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη και η Ρενάτα σοκάρεται από το παρελθόν του Μάρκου!

Η Φαίη μετακομίζει στην έπαυλη και έρχονται τα πάνω κάτω, ο Βλάσης προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τη Μαρίνα, ο Αχιλλέας ζηλεύει τη Ρενάτα και η Σύλβια υποφέρει χωρίς τη Βάνα!

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (2/12)!

Η Βάνα και ο Φώτης μετακομίζουν στο σπίτι του Βλάση στην αυλή. «Μια χαρά θα είμαστε», της λέει εκείνος και όλοι τους καλοδέχονται. Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες, τα εγκαίνια της Biosofo γίνονται στην αποθήκη. Σήφης και Ζαχαρίας ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα εταιρεία και είναι χαρούμενοι γι' αυτό. Και ενώ ο Δαμιανός σχεδιάζει περιχαρής τον γάμο του με τη Φαίη, η σχέση της Ρενάτας και του Μάρκου περνάει σε πιο ζεστή φάση. Η Σύλβια με τη σειρά της υποφέρει χωρίς τη Βάνα στην έπαυλη και ο Μένιος όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά συνεχίζει να ενοχλεί τη Μαρίνα, που αυτή τη φορά θα αντιδράσει.

Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για να πάρει τη μυστική φόρμουλα του Μάρκου και δεν θα σταματήσει πουθενά, αν δεν καταφέρει αυτό που έχει βάλει σκοπό. Την ίδια ώρα ο Βλάσης προειδοποιεί τον Μένιο να μην ενοχλεί τη Μαρίνα. «Μείνε μακριά της, αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου», του λέει, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει. Παράλληλα ο Μάρκος και η Ρενάτα μιλούν επιτέλους ανοιχτά για τα ψέματα που έχουν πει στο παρελθόν. Οσο για τον Αχιλλέα, ψάχνει τη Ρενάτα και η ζήλια του φουντώνει ξανά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βρίσκει στην τσάντα της γυναίκας του ένα... μυστηριώδες αντικείμενο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η μεγάλη μέρα της άφιξης της Φαίης στην έπαυλη έρχεται και οι νέοι της συγκάτοικοι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη.

Η Σύλβια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Η άφιξη της Φαίης στην έπαυλη φέρνει πιο κοντά την αναχώρηση της Βάνας, που αναλαμβάνει να εμποδίσει η Σύλβια πιέζοντας το Δαμιανό. «Σου το λέω, αν φύγει η Βάνα, θα φύγω κι εγώ. Κάνε κάτι για να μείνει. Δεν ήρθαν τα άγρια για να διώξουν τα ήμερα», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ, η σχέση του Βλάση και της Μαρίνας είναι ψυχρή. «Σου υπόσχομαι ότι δεν θα μπλεχτώ άλλη φορά στη ζωή σου και στις υποθέσεις σου», της λέει και ο πάγος λιώνει ανάμεσά τους. Στη συνέχεια τη βοηθά με το πάρτι στο εργαστήρι. Ομως στο πάρτι θα εμφανιστεί ξανά ο εκβιαστής Μένιος. Ο Μάρκος, πάλι, προσλαμβάνει τον Σήφη ως υπάλληλο της Biosofo και ανακοινώνει στον Αχιλλέα, στη Φαίη και τη Ρενάτα το όνομα που θέλει για διευθύνοντα σύμβουλο, ενώ η Ζωγραφιά αναλαμβάνει να δώσει μια ψεύτικη πληροφορία στον Μίμη.


Ο Μένιος συνεχίζει τους εκβιασμούς

Ο Βλάσης μαθαίνει από τον Θοδωρή με τι εκβιάζει ο Μένιος τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα η Φαίη μαθαίνει με τη σειρά της από τη Βάνα πώς τη βλέπει πραγματικά. Η Σύλβια πάλι αγχώνεται με την προοπτική να φύγει η Βάνα από την έπαυλη. «Δεν θα το αντέξω. Τι θα κάνω χωρίς τη Βάνα; Και να έχω και τη Φαίη εδώ μέσα», μονολογεί. Ρενάτα και Αχιλλέας τσακώνονται για μία ακόμη φορά με αφορμή το ενδεχόμενο να αναλάβει η Ρενάτα διευθύνουσα σύμβουλος στην Biosofo. Παράλληλα ο Μένιος συνεχίζει να εκβιάζει τη Μαρίνα, ενώ η Βάνα και ο Φώτης σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία. Και μέσα σε όλα αυτά, η συγκατοίκηση Φαίης - Δαμιανού... μόλις άρχισε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TiViΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Πρωταγωνιστής μετά το τέλος της σειράς έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

Έλα στη θέση μου - αποκλειστικό: Μπαίνει πασίγνωστος ηθοποιός στη σειρά! Κορίτσια θα πάθετε εγκεφαλικό...

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share