Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Ανατροπή! Ο Κωνσταντίνος ξυπνάει από το κώμα - Η Άννα δραπετεύει!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Έρωτας Μετά: Ανατροπή! Ο Κωνσταντίνος ξυπνάει από το κώμα - Η Άννα δραπετεύει!
TV24 14.12.2019 16:07
Follow us on Google News

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται για την σειρά Έρωτας Μετά στον ALPHA. Ο Κωνσταντίνος ξυπνάει από το κώμα και η Άννα δραπετεύει.

Ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα να μείνει μακριά από την οικογένειά του και ο Γιώργος αποφασίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό! Στο μεταξύ η Ηλέκτρα και ο Χρήστος αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, αλλά η σχέση τους σύντομα τελειώνει όταν ο Κωνσταντίνος ξυπνάει από το κώμα!

Οταν ο Παράσχος μαθαίνει πως η Νόρα έχει προσφέρει βοήθεια στον γιο του, σπεύδει να τη βρει και την απειλεί πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του, θα συμβούν πολύ χειρότερα: «Μείνε μακριά από την οικογένειά μου, αλλιώς δεν θα έχεις καλό τέλος. Κι απ’ όσο ξέρω είσαι έγκυος! Πρόσεχε».

Στο μεταξύ, ο Γιώργος, μετά τις προτροπές του Φώτη, τσεκάρει τα στοιχεία κατά του Μυλωνά και παρατηρεί ότι κάτι δεν κολλάει. Η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μπαρ μεθυσμένο και προσπαθεί να τον συνεφέρει, ενώ το μικρόφωνο που φυτέψανε η Λίζα με τον Γεράσιμο στην εταιρεία, τους κάνει μάρτυρες μια μεγάλης ανακάλυψης που αφορά τον Σωκράτη και την Ηλέκτρα!

Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος, έχοντας μάθει για την εγκυμοσύνη της Αννας, σίγουρος ότι είναι δικό του, πηγαίνει να τη βρει έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. «Ξέρω ότι το παιδί είναι δικό μου! Είμαι αποφασισμένος να τα παρατήσω όλα και να ζήσω μαζί σου με όποιο κόστος! Δεν θα μείνω μακριά από το παιδί αυτό, θα το αναγνωρίσω αμέσως», της δηλώνει, αλλά εκείνη φοβάται για τις συνέπειες. «Αννα, πάμε να φύγουμε! Σε παρακαλώ, δεν αντέχω να είμαι άλλο μακριά σου», την ικετεύει, αλλά η Αννα τον αιφνιδιάζει: «Καλύτερα να χωρίσουμε! Δεν θα βγάλει πουθενά όλο αυτό! Κάνουμε τεράστιο λάθος και καλύτερα να το τερματίσουμε τώρα», του λέει και φεύγει. Πίσω στο σήμερα, ο Αποστόλης μιλάει στον Χρήστο για το παρελθόν της Αννας και τα τραγικά περιστατικά που της συνέβησαν. Ο Χρήστος σοκάρεται καθώς δεν γνώριζε το παραμικρό!

Να σημειώσουμε πως και η Βάσω Λασκαράκη που υποδύεται την Άννα έκανε αποκαλύψεις για την συνέχεια της σειράς.

Χρήστος και Ηλέκτρα ξανά μαζί

Η Νόρα δεν μπορεί να ησυχάσει από τους εφιάλτες, αφού βλέπει παντού να την κυνηγάει ο Παράσχος. Στο μεταξύ, η Ηλέκτρα γυρίζει σπίτι της μεθυσμένη και δέχεται άγρια επίθεση από την Αντι: «Τι χάλια είναι αυτά; Πάλι έπινες; Τζάμπα οι προσπάθειες που έκανες! Πόσο ακόμα θα βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση! Βαρεθήκαμε πια να σε βλέπουμε έτσι! Δεν μας σκέφτεσαι καθόλου, έχεις ξεφύγει! Φτάνει πια», της φωνάζει. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να συγκεντρώσει όλους τους φίλους και γνωστούς να μιλήσουν στην Ηλέκτρα και να τη βοηθήσουν να καταλάβει τι κάνει με τον Σωκράτη και με τη ζωή της: «Πρέπει να καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι αυτό που δείχνει! Δεν μπήκε τυχαία στη ζωή της, κάτι κακό είχε κάνει στον μπαμπά! Η μαμά δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει, είναι σε άλλο κόσμο και κινδυνεύει», λέει στον Χρήστο αλλά και στην αδελφή του. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης και ο Αφεντάκης έρχονται σε σοβαρή σύγκρουση, ενώ την επόμενη μέρα βρίσκουν το πτώμα του πρώτου! Οι υποψίες για τη δολοφονία του Σωκράτη Λαντάνη στρέφονται προς τα άτομα της εταιρείας, και συγκεκριμένα προς τη Μάγδα. Η Ηλέκτρα μετά το σοκ αυτό θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να σταματήσει τα λάθη και να δει τα πράγματα πιο σοβαρά. Ετσι έρχεται πάλι κοντά με τον Χρήστο που τη στηρίζει και της συμπαραστέκεται. «Εκανα λάθος, Χρήστο! Ολη μου η ζωή είναι ένα λάθος», παραδέχεται και εκείνος την καθησυχάζει. Ο ίδιος είναι πάντα κοντά της, ενώ η κόρη του η Ειρήνη του ανακοινώνει ότι θα φύγει από την Ελλάδα για να κάνει μια καινούρια αρχή.

Ευχάριστα νέα

Ο Κωνσταντίνος επανέρχεται κανονικά από το κώμα και συνομιλεί μόνο με τον γιο του τον Γεράσιμο. Η σχέση του Χρήστου με την Ηλέκτρα διακόπτεται απότομα και βίαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε... Θα πρέπει να βρίσκεσαι κοντά στον Κωνσταντίνο αυτές τις στιγμές μέχρι να αναρρώσει! Αλλωστε και τα παιδιά δεν θα εγκρίνουν κάτι τέτοιο», της λέει ο Χρήστος. Είναι όλοι σε αμηχανία και ιδιαίτερα φορτισμένοι. Ο Γιώργος ανησυχεί με τη συμπεριφορά της Νόρας και τη ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. Οταν εκείνη του λέει για τις απειλές που δέχτηκε από τον Παράσχο, τότε ο Γιώργος πάει να τον βρει για να του δώσει ένα καλό μάθημα. Κι ενώ όλοι χαίρονται που ο Κωνσταντίνος ξύπνησε από το κώμα, η Αννα καταφέρνει να δραπετεύσει από το υπόγειο που την έχουν κλεισμένη. Ομως είναι τόσο εξαντλημένη που δεν ξέρει και η ίδια αν τα έχει καταφέρει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας Μετά: Καταιγιστικές οι σημερινές (12/12) εξελίξεις! Στο παρελθόν η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό και...

Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» έδωσε όλο το παρασκήνιο για το «Έρωτας Μετά»! Αποκάλυψη τώρα!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share