Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 λέξεις: Η εξαφάνιση του Βαγγέλη βυθίζει την Κατερίνα στη θλίψη! Τρομερές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 λέξεις: Η εξαφάνιση του Βαγγέλη βυθίζει την Κατερίνα στη θλίψη! Τρομερές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12)!
TV24 15.12.2019 09:04

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12) από τη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η εξαφάνιση του Βαγγέλη βυθίζει την Κατερίνα στη θλίψη!

Αναλυτικά τι θα δούμε μέσα στη βδομάδα...

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12 (ΕΠ 117) :

Η εξαφάνιση του Βαγγέλη βυθίζει την Κατερίνα στη θλίψη, καθώς καταλαβαίνει ότι έχασε σχεδόν όλες τις οικονομίες της. Ο Σπύρος τα βάζει με την Ιφιγένεια και τον Οδυσσέα, που επέμεναν να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πατέρα του. Η Στέλλα προσπαθεί να παραμυθιάσει τον Έκτορα, όμως εκείνος δείχνει αποφασισμένος να ψάξει το παρελθόν. Η Ναυσικά πραγματοποιεί την απειλή της και κάνει μήνυση στον Σίμο για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Λουκάς ταράζεται από την ανάρτηση του Σίμου, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη κι απαιτεί να μάθει την αλήθεια για τη σχέση του με τη νέα του γραμματέα. Την ίδια ώρα ο Αλέκος κάνει μια πολύ ιντριγκαδόρικη πρόταση στην Τόνια. Ο Οδυσσέας μπλοκάρει την Ηλιάνα από όλα τα social media, κάνοντας την ακόμα πιο έξαλλη μαζί του. Η Εύα ζητάει από τον Σίμο να χωρίσουν, αλλά η αντίδρασή του την ξαφνιάζει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118:

Ο Άκης συνεχίζει να πολιορκεί τη Σμαράγδα, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Αντίθετα, παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Η Κατερίνα κάνει μήνυση στον Βαγγέλη, που εξακολουθεί να είναι άφαντος. Ο Σπύρος βουλιάζει στις τύψεις και τις ενοχές που τον πίστεψε. Ο Μιχαήλ ξαναπάει την Αριάδνη στην Ηλιάνα, και ο Δημήτρης προσπαθεί, μέρα με τη μέρα, να κερδίσει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στην Αθήνα κι απολύει την Τόνια με το έτσι θέλω, κάνοντας τον Μιλτιάδη έξαλλο. Ο Σίμος προτείνει μια νέα συμφωνία στην Ναυσικά, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να του χαριστεί κι έτσι δεν αποσύρει τη μήνυση. Η Σοφία αναγνωρίζει το πτώμα του Δαμιανού και παράλληλα αντιμετωπίζει την ενόχληση της Ιφιγένειας που της ζητάει να φύγει από το σπίτι, γεγονός που προκαλεί την οργή του Φοίβου. Κι ενώ το διαζύγιο του Μιχαήλ και της Ηλιάνας είναι πια γεγονός, ο Σίμος αρνείται να χωρίσει με την Εύα..

ΤΡΊΤΗ 17/12 (ΕΠ.119) :

Ο Λουκάς ακούει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη Σμαράγδα να του λέει ότι δέχεται να γεννήσει το παιδί του και κάνουν αμοιβαίες εξομολογήσεις για το ψυχικό δέσιμο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ενώ αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Ο Σίμος σε μια κρίση ειλικρίνειας, θέλοντας να «αθωώσει» την Εύα στα μάτια της Ολυμπίας, παραδέχεται στην κόρη του και τα δικά του λάθη και κυρίως το πάθος του με τη χαρτοπαιξία. Η Σοφία προσβεβλημένη από την επίθεση της Ιφιγένειας, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, γεγονός που εξαγριώνει ακόμα περισσότερο τον Φοίβο και τον κάνει να επιτεθεί ακόμα πιο άγρια στην αδερφή του, ενώ η Κατερίνα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να συμβιβάσει τα πράγματα και να συμφιλιώσει τα παιδιά της. Στο μεταξύ, ο Σπύρος, νιώθοντας μεγάλη ντροπή για τις πράξεις του πατέρα του, αποφασίζει να πουλήσει το βιβλιοπωλείο του, για να επιστρέψει στην Κατερίνα τα λεφτά της. Ο Οδυσσέας και η Έρση, προσπαθούν να τον μεταπείσουν και να μην τον αφήσουν να καταστρέψει τη ζωή του. Ο Σίμος, που βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση για μια ακόμα φορά, επισκέπτεται την Ναυσικά και της προτείνει να κάνουν μια συμφωνία.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120:

Ο Σίμος αναγκάζεται να συμβιβαστεί και αυτή τη φορά η Ναυσικά πετυχαίνει μια συμφωνία με πολύ σκληρούς όρους για εκείνον. Ο Οδυσσέας με την Έρση προσπαθούν να μεταπείσουν τον Σπύρο από το να πουλήσει το βιβλιοπωλείο του. Ο Άκης υποψιάζεται πως ο Δημήτρης του λέει ψέματα και βάζει να τον παρακολουθήσουν. Ο Μιχαήλ γίνεται λίγο πιο ελαστικός στο θέμα της Αριάδνης και ο Δημήτρης κερδίζει μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη του. Η Ολυμπία ζητάει από την Εύα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Σίμο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Φοίβος και η Σοφία μετακομίζουν στο διαμέρισμά του. Η Κατερίνα γνωρίζει το παιδί της Σμαράγδας κι ο Λουκάς της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα. Ο Οδυσσέας πιέζει τον Μιχαήλ να ψάξουν για τον πατέρα τους, να μάθουν αν ζει, αγνοώντας ότι ο Μιχαήλ του κρατάει μυστικά σχετικά με την επικοινωνία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Μάρκο Καλλέργη..

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12(ΕΠ.121):

Ο Οδυσσέας αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα και εξηγεί στην Ιφιγένεια πως ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει το βιβλιοπωλείο. Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Κατερίνας που αρνείται πεισματικά να δεχτεί χρήματα από τον Σπύρο. Η Ολυμπία μπαίνει στο νοσοκομείο για μια σειρά εξετάσεων πριν το χειρουργείο και ο Σίμος με την Εύα περνάνε σε προσωρινή ανακωχή. Ο Αλέκος σκάβει τον λάκκο του Έκτορα και προμηθεύει τον Σίμο με πληροφορίες που τον καίνε. Ο Λουκάς μετακομίζει στο σπίτι της Σμαράγδας . Ο Άκης μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πισωγύρισε στην Ευγενία, κι αυτή τη φορά αποφασίζει να τους χωρίσει παίζοντας ένα βρώμικο παιχνίδι. Η Ναυσικά έρχεται κοντά με την Ρωξάνη και της ξεκαθαρίζει πως την θεωρεί ήδη νύφη της. Ο Δημήτρης ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Μιχαήλ, αλλά θα πέσει σε τοίχο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122:

Η Ναυσικά και η Ρωξάνη καταφέρνουν τελικά να μεταπείσουν τον Μιχαήλ, προκειμένου να αφήσει την Αριάδνη να πάει στην Κέρκυρα με την Ηλιάνα και τον Δημήτρη. Με μεγάλη αγωνία και ανησυχία, ο Μιχαήλ αποχαιρετάει την κόρη του, καθιστώντας υπεύθυνο τον Δημήτρη για την ασφάλειά της, αφού δεν εμπιστεύεται την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ψυχικά διαταραγμένη. Στο μεταξύ, η Ολυμπία στο νοσοκομείο, κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα του χειρουργείου, ενώ από δίπλα της δεν φεύγουν ο Σίμος και η Εύα, προσπαθώντας να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη, αγωνιώντας και οι δυο για την κόρη τους. Παράλληλα, ο Έκτορας, μετά το δημοσίευμα του Σίμου, είναι υποχρεωμένος να δίνει απαντήσεις στους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι οδηγούσε μεθυσμένος και χτύπησε μια κοπέλα με το αυτοκίνητο, ενώ τον υποστηρίζουν πάντα ο Μιχαήλ και ο Μιλτιάδης. Η Ιφιγένεια, αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από την Σοφία και να την παρακαλέσει να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι των Μαρόγλου. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Ηλιάνα πέφτει πάνω στον Οδυσσέα και ακούγονται σκληρά λόγια κι από τις δύο πλευρές, ενώ η Ηλιάνα δεν διστάζει μετά απ΄ αυτό να πάει και στο ατελιέ του Οδυσσέα και να επιτεθεί στην Έρση.

ΠΕΜΠΤΗ 19/12(ΕΠ.123):

Η Ηλιάνα συνεχίζει να τρομοκρατεί και να απειλεί την Έρση λέγοντας της πως δεν πρόκειται να τους αφήσει ήσυχους με τον Οδυσσέα! Η Σμαράγδα δείχνει να μην «μασάει» απέναντι στον Άκη και δεν ακολουθεί τις εντολές του. Η παράνοια της Ηλιάνας δεν έχει τέλος και κάνει σκηνή μπροστά στην Αριάδνη, τρομάζοντάς την πολύ. Ο Αλέκος συνεχίζει να κάνει στενό μαρκάρισμα στην Ευγενία και οι δύο τους βγαίνουν για ποτό και γνωρίζονται καλύτερα. Ο Έκτορας είναι αμείλικτος απέναντι στην Στέλλα και της δείχνει ότι δεν ανέχεται τα ψέματα. Το φορείο την παραλαμβάνει και η Ολυμπία μπαίνει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της. Ο Φοίβος, σε μια κρίση ενοχής, αρπάζει την Σοφία και την ρωτάει πολύ επιθετικά αν τον υποπτεύεται για την δολοφονία του Δαμιανού! Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Σπύρο καθώς κατηγορείται για κλοπή! Το χειρουργείο της Ολυμπίας τελειώνει και ο γιατρός της ενημερώνει την Εύα και τον Σίμο για το πώς πήγε.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124:

Η επέμβαση της Ολυμπίας ολοκληρώνεται με επιτυχία κι ο Σίμος με την Εύα περνάνε τις ώρες τους έξω από την εντατική, μέχρι να τους επιτραπεί να την δουν. Ο Οδυσσέας, η Έρση κι η Ιφιγένεια ξελασπώνουν τον Σπύρο που γλιτώνει της σύλληψης και των κατηγοριών. Ο Φοίβος παλεύει να πείσει την Σοφία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στον φόνο του Δαμιανού. Η Ναυσικά προσπαθεί να συνετίσει την Ηλιάνα, αλλά για πρώτη φορά γεύεται την οργή της. Αποφασίζει να ενημερώσει τον Άκη για τα σκηνικά στην Κέρκυρα και του ζητάει να πάρει τα μέτρα του. Ο Έκτορας μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Σμαράγδας κι αναγκάζει τη Στέλλα να του παραδεχτεί ένα μέρος από το σχέδιο που στήθηκε εις βάρος της Ηλιάνας, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει τον εγκέφαλο του σχεδίου. Η Τόνια προσπαθεί να πλησιάσει τον Μιλτιάδη, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Η Ευγενία από την άλλη, ενδίδει στην πολιορκία του Αλέκου. Μια μετεγχειρητική επιπλοκή θα κόψει απότομα τη χαρά του Σίμου και της Εύας. Η Ηλιάνα τυφλωμένη από το μίσος της για τον Οδυσσέα, κάνει το μοιραίο λάθος... Παρατάει τη μικρή Αριάδνη μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο προκειμένου να πάει να επιτεθεί στον Οδυσσέα και στην Έρση! Όταν επιστρέφει η μικρή Αριάδνη είναι άφαντη!!!

Χαρμόσυνα νέα για Μιχάηλ και Ρωξάνη καθώς παντρεύονται! Εσείς το ξέρατε; Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

8 λέξεις: Αποκλειστικό - «φωτιά»! Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά!

Αποκλειστικό - «φωτιά» για την σειρά 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ! Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά και έχουμε το ρεπορτάζ!

Ο Ακης θέλει πίσω τη Σμαράγδα, ενώ αυτή αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από την επιρροή του και να ολοκληρώσει το σχέδιο της εκδίκησής της.

Ο Ακης, μετανιωμένος για όλα, συνεχίζει να πολιορκεί τη Σμαράγδα. Οι επισκέψεις του είναι όλο και πιο συχνές, ενώ η συμπεριφορά του είναι εντελώς διαφορετική. Δείχνει να νοιάζεται για το παιδί τους αλλά και γι’ αυτήν. Η επιθυμία του είναι να χτίσουν μια κανονική οικογένεια, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του και του το λέει εμμέσως πλην σαφώς. Αντίθετα, η Σμαράγδα παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Η απόφασή της έχει να κάνει άμεσα με τον Λουκά, ο οποίος της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση: «Σμαράγδα, θέλω να μείνουμε μαζί. Θέλω να γίνεις η οικογένεια που δεν είχα μέχρι χθες. Σ’ αγαπώ, σε εμπιστεύομαι και θέλω να κάνουμε μαζί ένα παιδί.

Θέλω πολύ ένα παιδί στην ζωή μου. Ενα παιδί που θα έχει μάνα εσένα», της προτείνει. Η Σμαράγδα που αισθάνεται τον Λουκά δικό της άνθρωπο, δέχεται την πρότασή του: «Ναι, Λουκά. Κι εγώ δεν έχω κανέναν όσο εσένα. Εσύ μου στάθηκες, ήσουν ειλικρινείς μαζί μου. Με βοήθησες και αισθάνομαι ότι το δικό μας δέσιμο είναι το πιο δυνατό απ’ όλα», παραδέχεται. Λίγο αργότερα ο Λουκάς ακούει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη Σμαράγδα να του λέει: «Και ναι, δέχομαι να γεννήσω το παιδί σου. Το θέλω κι εγώ και με μεγάλη χαρά θα το κάνω». Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη και οι δυο τους και κάνουν αμοιβαίες εξομολογήσεις για το ψυχικό δέσιμο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ενώ παράλληλα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα γνωρίζει το παιδί της Σμαράγδας κι ο Λουκάς της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα: «Κατερίνα, είμαι ευτυχισμένος.

Έχετε δει τις εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο; Σας τις γράψαμε πρώτοι!

Με τη Σμαράγδα αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί και να κάνουμε ένα δικό μας παιδί», της λέει. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Λουκάς μετακομίζει στο σπίτι της Σμαράγδας, η οποία όμως αντιμετωπίζει τη ζήλια του Ακη. «Κανόνισε να σκοτωθούμε. Με το δικό μου το παιδί δεν θα μείνει κανείς άλλος άντρας μέσα στο σπίτι. Το κατάλαβες; Αλλιώς θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να σου το πάρω. Διώξ’ τον για να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα», της ξεκαθαρίζει. Η Σμαράγδα όμως δείχνει να μη «μασάει» απέναντι στον Ακη και δεν ακολουθεί τις εντολές του. Στο μεταξύ, ο Εκτορας μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Σμαράγδας και αναγκάζει τη Στέλλα να του παραδεχτεί ένα μέρος από το σχέδιο που στήθηκε εις βάρος της Ηλιάνας, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει τον εγκέφαλο του σχεδίου. Τι θα γίνει όμως να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια; Ποια θα είναι η μοίρα της Σμαράγδας και του παιδιού;

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ από την Μαρία Μεταξητινού στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Μεγάλη ανατροπή! Ο Οδυσσέας "πέφτει" στα πόδια της Έρσης!

8 Λέξεις: «Βόμβα»! Η Νόνα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share