Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που... Εξελίξεις "φωτιά" στα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που... Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "φωτιά" από τα επεισόδια της εβδομάδας της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» (16-19/12)! Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για το θάνατο του Γιάννου.

Αναλυτικά τι θα δούμε μέσα στην εβδομάδα!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για το θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητα του; Την επόμενη μέρα όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση το βράδυ στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης του με την Ελένη. Το ίδιο βράδυ οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά. Την ίδια ώρα η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν…


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Η Δρόσω ξεμυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον τραγουδιστή του θιάσου, τον Παύλο ο οποίος έχει βάλει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η Ελένη δε μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της Δρόσως καθώς και την ανάγκη της να φύγει από το χωριό. Ο Κλεομένης προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει με το μέρος του. Η Ανέτ μαθαίνει με έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από το Δούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους. Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς της. Ο Δούκας πιέζει την Ασημίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και την φέρνει αντιμέτωπη με αυτά που τις περιμένουν αν δε το κάνει. Η Ασημίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραμένος μαζί της ακόμα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει. Θα αντέξει η Ασημίνα ή θα ξεσπάσει; Ο Λάμπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη μάχη για την καρδιά της Ελένης. Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα πιθανό μάρτυρα στο φόνο του Γιάννου. Θα βρει αποδείξεις εναντίον του Δούκα για τη δολοφονία του ανιψιού του;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

Ο Κυπραίος πείθει τον βοσκό να τον εμπιστευτεί, κι αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε, το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου. Η Μυρσίνη συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα, πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου, ενώ εκείνη δεν βρίσκει την δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω ν’ αφήσει το χωριό και πάει μαζί του στο θίασο, υποσχόμενος πως θα την βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται, μετά το γάμο, να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο, λόγω της δουλειάς του. Η Άνετ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα, το ίδιο κι ο Νεστορας στα πράγματα του Κυπραίου. Η Δρόσω παλεύει με το εαυτό της για το αν πρέπει να το σκάσει με τον Παύλο. Θα πάρει την απόφαση που θ’αλλάξει για πάντα τη ζωή της;


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή… τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θ’ αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος, είτε σε κάποιον αγοραστή. Παράλληλα η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη. Την ίδια ώρα ο Κυπραίος βάζει την Μυρσίνη μεσάζοντα για τον εκβιασμό που θέλει να κάνει στον Δούκα με σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Πώς θα το χειριστεί η Μυρσίνη; Ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γάμου τους που θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα… Mια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας για το ένοχο μυστικό του φόνου που διαπράξανε θα φτάσει στα αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα… Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών προσπαθώντας μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών… για όλους.

Ηθοποιός της σειράς έκανε αποκαλύψεις σοκ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κόσμος την βλέπει έξω και θέλει να την χτυπήσει!

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Θωμά και την Ελένη και "τρελαίνεται"!

Σας έχουμε ένα "καυτό" σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες»! Η Μυρσίνη "τρελαίνεται" τελείως όταν μαθαίνει για τον έρωτα του Θωμά με την Ελένη!

Η Ελένη μετά τη συνάντησή της με τον Λάμπρο παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο της έρωτα και επιλέγει να μη μείνει μαζί του και να στραφεί στον Θωμά! Στο μεταξύ, οι δύσκολες ώρες που περνάει η Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Νικηφόρος έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο μυθιστόρημα που ετοιμάζει, φέρνουν και τις πρώτες εντάσεις ανάμεσά τους.

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό spoiler που έδωσε μόλις χτες το πρωί η ίδια η Βιολέτα!

Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει για όσα της συμβαίνουν με τη Μυρσίνη και οι καβγάδες τους αρχίζουν... Πάνω σ' έναν καβγά τους, ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι και στον δρόμο συναντάει τον Θωμά. Εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει και τον ρωτάει: «Ολα καλά με την Ασημίνα; Σε βλέπω ότι κάτι σε απασχολεί! Αν θέλεις, μπορείς να μου πεις και να σε ακούσω». Ο Νικηφόρος το αποφεύγει και απλώς του λέει: «Είναι οι πρώτες μέρες της προσαρμογής! Θα συνηθίσουμε όλοι στα νέα δεδομένα». Ωστόσο ο Νικηφόρος τον ρωτάει για τη δική του προσωπική ζωή και ο Θωμάς του αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για την Ελένη.

«Η Ελένη είναι καλός άνθρωπος...»

«Αυτό είναι πολύ καλό! Η Ελένη είναι καλός άνθρωπος... Είχε μια δύσκολη ζωή και μπορεί να δείχνει σκληρή, αλλά κατά βάθος είναι συναισθηματική», απαντάει ο Νικηφόρος. Οταν επιστρέφει σπίτι, ο Νικηφόρος ζητάει συγγνώμη από την Ασημίνα και οι δυο τους τα βρίσκουν ξανά. Πάνω στην κουβέντα τής αποκαλύπτει όσα είπαν με τον Θωμά και για τον έρωτά του για την Ελένη! Η Μυρσίνη κρυφακούει και γίνεται έξαλλη από τον θυμό της: «Δεν θα σε αφήσω να μου πάρεις τον άντρα που θέλω», μονολογεί και ετοιμάζει τα βήματά της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα τη ρίξει όμως ολοκληρωτικά στα δίχτυα του; Την ίδια ώρα, τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον γκρεμό, ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου.

Tivi Sirial

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ