Άγριες Μέλισσες - Spoiler! Τι θα συμβεί με την Δρόσω και τον Νικηφόρο; Έρχονται μεγάλες αλλαγές!

Προσοχή! Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Άγριες Μέλισσες - Spoiler! Τι θα συμβεί με την Δρόσω και τον Νικηφόρο; Έρχονται μεγάλες αλλαγές!

Μόλις «έσκασε» ένα spoiler για την αγαπημένη μας σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Έρχονται μεγάλες αλλαγές! Τι θα συμβεί με τον Νικηφόρο και την Δρόσω;

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω του Αντ1, δηλαδή, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις εξελίξεις του ρόλου της.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Έχεις βρει κοινά στοιχεία με τη Δρόσω;

Είναι μια ηρωίδα που μελέτησα, ανέλυσα, συζήτησα γι’ αυτή με την ομάδα μου. Άφησα να με παρασύρει, δεν σκέφτηκα πώς θα την προσεγγίσω. Με τη Δρόσω δεν έχω πολλά κοινά στοιχεία, αν εξαιρέσεις ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω θέλει να φύγει από το χωριό, να κυνηγήσει μια μεγάλη ζωή, καλύτερη από αυτή που ζει στο Διαφάνι. Θα έρθουν στιγμές που θα σκεφτεί να φύγει από τον τόπο της και είναι λογικό. Ένα ακόμη κοινό στοιχείο είναι ότι έχει τσαμπουκά, ότι θέλει θα το κάνει, θα το προσπαθήσει.

Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει;

Η Δρόσω ελέγχεται, κατά μία έννοια, από τη Λενιώ και θα έρθει η στιγμή που θα ξεσπάσει. Έχει μια αφέλεια και τώρα θα ξεκινήσει να καταλαβαίνει τη δύναμη που έχει το παρουσιαστικό, η εμφάνισή της. Δεν έχουμε κι εμείς στα χέρια μας πολλά επεισόδια, ωστόσο η μικρή της επανάσταση θα έρθει. Το κοινό θα δει μεγάλη αλλαγή στη Δρόσω, σε σημείο που θα επηρεαστούν οι σχέσεις με τις αδερφές της. Αναφορικά με τον Νικηφόρο, επειδή όλοι με ρωτούν, θα κοντρολάρει τα συναισθήματά της, θα προσπαθήσει να κατευνάσει όλη αυτή τη μαγεία που της δημιουργεί ως άντρας.

Εσείς, διαβάσατε τι θα συμβεί στην τελευταία σκηνή της σεζόν; Μάθε τώρα!

Άγριες Μέλισσες: Tο απίστευτο spoiler για την εξέλιξη που θα φέρει αναταραχή στην σειρά!

Απίστευτο spoiler δόθηκε για τις Άγριες Μέλισσες με μια εξέλιξη που θα φέρει αναταραχή στην σειρά.

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για κάποια πράγματα τα οποία γυρίζονται τώρα και εμείς θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια στις οθόνες μας.

Ο τηλεοπτικός «Δούκας» αποκάλυψε: «Σήμερα γυριζόταν η σκηνή με τον θίασο που θα αναταράξει τις ισορροπίες στο χωριό… Έρχεται ένας θίασος που θα περιπλέξει τα πράγματα, με την υποκριτική και το τραγούδι θα αναταράξει το χωριό μας…».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Παύλος Ορκόπουλος που πρωταγωνιστεί επίσης στην σειρά.

Εντωμεταξύ και ένας άλλος ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για την εξέλιξη της σειράς.