MasterChef: Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Αυτός είναι ο αριθμός των συμμετοχών! Πήρε «φωτιά» το STAR!

Όντως τώρα; Έσπασε ρεκόρ!

MasterChef: Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Αυτός είναι ο αριθμός των συμμετοχών! Πήρε «φωτιά» το STAR!

Πήρε "φωτιά" το κανάλι STAR με τον αριθμό των συμμετοχών στο MasterChef! Αυτός είναι και σίγουρα θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Υπόσχονται πολλά με μια μόνο αίτηση συμμετοχής... κι αν έχεις τύχη διάβαινε. Τα ριάλιτι έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της τηλεοπτικής πραγματικότητας και ζητούν υποψήφιους νικητές. Είναι προγράμματα που η υλοποίησή τους στηρίζεται κυρίως στο έμψυχο υλικό με το οποίο θα δουλέψει η εκάστοτε παραγωγή. Η διαδικασία των οντισιόν με επικεφαλής τους «ειδικούς», ξεχωρίζει τις προσωπικότητες εκείνες που θα κάνουν «γκελ» στους τηλεθεατές. Τα προσόντα σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά και όχι πάντα με υψηλά κριτήρια.

Λίγο πριν την έναρξη της κάθε τηλεοπτικής σεζόν τα κανάλια διαλαλούν την πραμάτεια τους κι αρχίζουν να προβάλλονται τα σχετικά τρέιλερ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τις φόρμες του πρότζεκτ που θα επιλέξουν ανάλογα με το ταλέντο τους. Το τελευταίο δεν είναι μάλλον και τόσο απαραίτητο καθώς υπάρχουν κι εκείνοι που δηλώνουν στα... πάντα όλα αρκεί να τρυπώσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς ο τεράστιος... αριθμός αιτήσεων σε κάθε πρόγραμμα. Και είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Εχουμε και λέμε λοιπόν...

Μιλώντας με αριθμούς

5.000 για τον «Μεγάλο Αδελφό». Η επιστροφή του ριάλιτι ετοιμάζεται πυρετωδώς μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, οι προετοιμασίες της παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι προσερχόμενοι στο κάλεσμα του σταθμού αναμένεται να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο νούμερο καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων.

6.000 για το «ΜasterChef4».

Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής του STAR να βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα του διαγωνιστικού μέρους, ωστόσο πριν φτάσουν στην τελική ομάδα των διαγωνιζομένων, πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν από το πλατό με τα τάπερ στο χέρι για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο από άλλη χρονιά. Συνολικά τα χρόνια προβολής του προγράμματος ο αριθμός των ενδιαφερομένων ανέρχεται στις 18.000. Τέλος, κυκλοφόρησε spoiler για το trailer και... είναι όλα τα λεφτά! Δείτε το εδώ!

10.000 για το «Next top model 2». Η επιτυχία του πρώτου κύκλου του ριάλιτι μόδας οδήγησε χιλιάδες κορίτσια να μπουν στη διαδικασία να δοκιμάσουν την τύχη τους και να κερδίσουν το δικαίωμα στο όνειρο για μια καριέρα εντός κι εκτός της χώρας, δηλώνοντας συμμετοχή στο πρότζεκτ. Σαφώς ο μεγάλος αυτός συμμετοχών δεν θα πάει χαμένος αφού θα αποτελέσει δεξαμενή για το «Next top model 3» που θα ακολουθήσει.
17.000 για το «The Voice». Το μουσικό τάλεντ σόου στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έχει δεχτεί ένα τεράστιο... πακέτο αιτήσεων, με την κάβα συνεχώς να... ανανεώνεται κάθε φορά που ανακοινώνεται η συνέχιση του παιχνιδιού.

6.000 για το «Χ Factor». Τα τραγουδιστικά σόου έχουν μεγάλη πέραση στη χώρα μας και όλοι φαίνεται κρύβουμε έναν αοιδό μέσα μας. Βέβαια, κι αυτό ισχύει για όλα τα κανάλια, ο τεράστιος αριθμός αιτήσεων στα προγράμματα του είδους δεν σημαίνει αυτόματα και περισσότερους υποψηφίους. Απλά οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν παντού τις φόρμες ενδιαφέροντος και... ό,τι κάτσει.

4.500 για το «Τhe final four». Μπορεί οι διεκδικητές του επάθλου να είναι μόλις τέσσερις αλλά είχαν να περάσουν από χιλιάδες κύματα μέχρι να φτάσουν σε αυτή την καρέκλα αφού οι υποψήφιοι ήταν... ουκ ολίγοι.

ΠΗΓΗ: TV24

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ