Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (16/12) Η Ελένη σε απόγνωση- δεν υπάρχουν χρήματα να βρεθεί καινούριος χώρος

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (16/12)  Η Ελένη σε απόγνωση- δεν υπάρχουν χρήματα να βρεθεί καινούριος χώρος

Εξελίξεις θα έχουμε στο σημερινό επεισόδιο στη σειρά του Alpha, «Σπίτι είναι» καθώς η Ελένη θα είναι σε απόγνωση και δεν υπάρχουν χρήματα να βρεθεί καινούριος χώρος.

Τι θα δούμε σήμερα:

Δευτέρα 16/12/19 – Επεισόδιο 22

Η μέρα της επίσημης πρεμιέρας της Ελένης πλησιάζει, αλλά τα προβλήματα της παράστασης της δεν περιορίζονται μόνο στο γεγονός ότι έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν «την φάρμα των ζώων» ως μιούζικαλ με την μουσική από το “dirty dancing”.

Το σταντ της αυτοσχέδιας τέντας που είχαν στήσει στην ταράτσα του Γρηγόρη, πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο του γαμπρού της διαχειρίστριας κι αυτή η «αχάριστη» όχι μόνο απείλησε με μήνυση, αλλά απαγόρεψε και να γίνει η παράσταση στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Η Ελένη σε απόγνωση- δεν υπάρχουν χρήματα να βρεθεί καινούριος χώρος , ο κόπος τόσων μηνών θα πάει χαμένος και το ελληνικό θέατρο θα πληγεί ανεπανόρθωτα.

Η λύση έρχεται από την Σταυρούλα που προτείνει να κάνουν την παράσταση στην βεράντα γύρω από το δώμα του Λευτέρη, αλλά η Ράνια ούτε που θέλει να το ακούσει.

Μια σειρά παρεξηγήσεων θα φέρει την φάρμα των ζώων στην ταράτσα της Ράνιας, όλους τους ήρωες στα όρια τους και την Ράνια αντιμέτωπη με το νόμο.

Εντωμεταξύ ο «Σωτήρης» αποκάλυψε τα μυστικά της ζωής του

Σπίτι είναι: Ο γιος του Σωτήρη ερωτεύεται! Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (25/11) της σειράς του Alpha, «Σπίτι Είναι»! Ο γιος του Σωτήρη ερωτεύεται!

Δείτε αναλυτικά!

Θυμηθείτε τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 17

«Σπίτι είναι… εκεί που σε εμπιστεύονται»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα, Νίκος Μήτσας

Μια τυχαία συνάντηση Λευτέρη και Σταυρούλας θα κάνει τον γιο του Σωτήρη να ερωτευτεί μετά από πολύ καιρό και μάλιστα κεραυνοβόλα. Πώς όμως θα βρεθεί κοντά στο αντικείμενο του πόθου του ώστε να το διεκδικήσει; Μήπως να αποφασίσει για πρώτη φορά στη ζωή του να δουλέψει και να αντικαταστήσει τον υπεύθυνο εξωτερικών εργασιών στην εταιρεία της Ράνιας, ο οποίος μόλις παραιτήθηκε; Με όλη την οικογένεια να διαβεβαιώνει τη Ράνια πόσο άξιος είναι για τη θέση ο Λευτέρης και τη Ράνια να εγγυάται προσωπικά για εκείνον στην εταιρεία, ο Λευτέρης πιάνει δουλειά και μάλιστα άμεσα. Η αμηχανία όμως που νιώθει κάθε φορά που βλέπει τη Σταυρούλα τον κάνουν να μπερδεύει εντολές, φακέλους, εργασίες και στο τέλος της μέρας να τα θαλασσώνει τελικά. Η δε Σταυρούλα μάλλον μένει ασυγκίνητη από την παρουσία του. Θα καταφέρει λοιπόν να την κερδίσει ή οι απανωτές του γκάφες θα τον οδηγήσουν εν τέλει στην απόλυση;