Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις! (17/12) H Ανέτ ανακαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένεια της!

Πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις! (17/12) H Ανέτ ανακαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένεια της!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες καθώς η Ανέτ ανακαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένεια της!

Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Η Δρόσω ξεμυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον τραγουδιστή του θιάσου, τον Παύλο ο οποίος έχει βάλει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η Ελένη δε μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της Δρόσως καθώς και την ανάγκη της να φύγει από το χωριό.

Ο Κλεομένης προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει με το μέρος του. Η Ανέτ μαθαίνει με έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από το Δούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους. Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς της. Ο Δούκας πιέζει την Ασημίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και την φέρνει αντιμέτωπη με αυτά που τις περιμένουν αν δε το κάνει.

Η Ασημίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραμένος μαζί της ακόμα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει.

Θα αντέξει η Ασημίνα ή θα ξεσπάσει; Ο Λάμπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη μάχη για την καρδιά της Ελένης. Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα πιθανό μάρτυρα στο φόνο του Γιάννου. Θα βρει αποδείξεις εναντίον του Δούκα για τη δολοφονία του ανιψιού του;

Εντωμεταξύ δείτε ένα άλλο σούπερ spoiler για την σχέση της Ελένης με τον Κυπραίο και την εξέλιξη της

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα»! Αποκάλυψη σοκ στην τελευταία σκηνή της σεζόν!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για την τελευταία σκηνή της σεζόν στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» προ προβάλλεται στον ΑΝΤ1. «Βόμβα» είναι οι εξελίξεις.

Το θανάσιμο μυστικό των αδελφών Σταμίρη αποκαλύπτεται στο τελευταίο επεισόδιο και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ καρέ-καρέ!

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα για την ανάμειξή του στον φόνο του Γιάννου, μετά τη φυγή και του δεύτερου ιατροδικαστή, ενώ ο Θωμάς καταφέρνει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να κλείσει τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου στη φυλακή! Παράλληλα, το χωριό θα ζήσει στιγμές χαράς αφού μια ομάδα διασκεδαστών φτάνει εκεί για να δώσει παράσταση! Το χαμόγελο και η ηρεμία φαίνεται να έρχεται ξανά στο Διαφάνι, ενώ ο Κυπραίος συνοδεύει την Ελένη, κάτι που προκαλεί τη ζήλια του Λάμπρου και της Μυρσίνης. Το ίδιο βράδυ οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καβγά.

Η Δρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του μπουλουκιού, τον Παύλο, τον οποίο φλερτάρει ανοιχτά, αφού τα όνειρα που κάνει για μεγάλη ζωή και καριέρα την οδηγούν σε σκοτεινά και παράνομα μονοπάτια, που δεν θα έχουν πια γυρισμό! Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής προσπαθεί να την πείσει να φύγει μαζί του, με την υπόσχεση ότι θα γίνει διάσημη! Εκείνη γοητεύεται και θέλει να φύγει από το Διαφάνι, ενώ η Ελένη δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει αλλάξει στη ζωή της μικρής της αδελφής. Η Αγορίτσα λέει στην Ανέτ πως έχει κρατημένα όλα τα έγγραφα του πατέρα της και έτσι εκείνη τα διαβάζει ένα προς ένα προκειμένου να βρει λύση για το θέμα της διαθήκης. Ωστόσο, εκεί διαβάζει για μια παράνομη σχέση που είχε ο Μιλτιάδης με μια κοπέλα, η οποία έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στον αδελφό και τον πατέρα της! Ο Δούκας απειλεί την Ασημίνα πως αν η Ελένη δεν του πουλήσει τα χωράφια θα βρει τις αδελφές της μεγάλο κακό, αλλά τα γεγονότα τούς προλαβαίνουν όλους, αφού το κράτος αποφάσισε την απαλλοτρίωση της περιοχής!

Ο Θωμάς ακούει το μυστικό!

Η Ασημίνα που δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται στο σπίτι των Σεβαστών, πάει στο πατρικό της και βρίσκει την Ελένη, πέφτοντας στην αγκαλιά της. «Πόσο μου λείπετε, δεν μπορείς να φανταστείς», ομολογεί και η Ελένη προσπαθεί να καταλάβει αν της συμβαίνει κάτι. Η κοπέλα αποφεύγει να της πει την αλήθεια για τις συνθήκες διαβίωσης με τους Σεβαστούς και αναφέρεται στον φόνο του Σέργιου: «Ελένη, με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά κάθε φορά που βλέπω την οικογένεια του Νικηφόρου! Ηταν μεγάλο το κακό που τους κάναμε». Η Ελένη όμως της υπενθυμίζει: «Είπαμε θα το αφήσουμε αυτό μια για πάντα πίσω μας! Κάναμε αυτό που έπρεπε... Προσπάθησε να βλάψει τη Δρόσω, δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από το να σκοτώσουμε τον Σέργιο! Αυτή είναι μια αμαρτία που θα μας στοιχειώνει για πάντα». Ομως δεν ξέρει καμία από τις δύο ότι την κουβέντα τους κρυφακούει ο Θωμάς! Πλέον έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να εκβιάζει τόσο την Ελένη όσο και τη Μυρσίνη! Τέλος, ο Νικηφόρος πιεσμένος από όλα όσα συμβαίνουν, τον οδηγούν σ’ ένα τεράστιο λάθος που θα φέρει την αρχή των κακών… για όλους. Και σ’ αυτό θα συμβάλει και η Δρόσω...

Στο σημείο αυτό να πούμε πως θρήνο έχε σκορπίσει στις «Άγριες Μέλισσες» η είδηση πως αγαπημένο πρόσωπο της σειράς πέθανε.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ