Πρόγραμμα τηλεόρασης Τρίτη 17/12: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τρίτη 17/12: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τρίτη 17/12! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Τι θα δούμε...

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από τις σειρές και τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης!

πρόγραμμα τηλεόρασης

τηλεόραση τρίτη

πρόγραμμα 17/12

σειρές τρίτη

τηλεόραση τρίτη

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Αρζού κάνει τον Ουμίτ δολοφόνο! «Σκότωσε την Ελίφ ή την Μελέκ»!

Ένα αποκλειστικό «βόμβα» μόλις έσκασε για την αγαπημένη σειρά «Elif», του Star! Η Αρζού λέει στον Ουμίτ «Σκότωσε την Ελίφ ή την Μελέκ» και τον κάνει δολοφόνο!

Η Αρζού συνεχίζει να διώχνει τον Ουμίτ και εκείνος φτάνει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να την πείσει πως την αγαπάει στα αλήθεια. Παράλληλα ο Γιουσούφ προειδοποιεί τη Μελέκ για τον Ουμίτ, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Η Αρζού βάζει να απαγάγουν την Ελίφ, αλλά οι απαγωγείς αρπάζουν την Ιντζί!

Η Αρζού βλέπει στο δωμάτιο του Ουμίτ τον Σελίμ με τη Μελέκ και αποχωρεί χωρίς να τη δουν. Στη συνέχεια τους ακολουθεί στην καφετέρια του νοσοκομείου και τους ακούει να λένε πως νιώθουν άσχημα, επειδή είχαν υποψιαστεί τον Ουμίτ. Η Αρζού πάει στο δωμάτιο του Ουμίτ και τον κατηγορεί πως είναι με το μέρος της οικογένειας Εμιρόγλου: «Πώς σε εμπιστεύτηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Σου άνοιξα την καρδιά μου και εσύ με πρόδωσες, όμως δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ ξανά! Μείνε μακριά μου».

Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως η κατάσταση της υγείας του Ουμίτ βελτιώνεται και όλοι χαίρονται. Η Αρζού κουράζεται από την αδιακρισία της Ασουμάν και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας του να έρθει και να την πάρει μαζί του. Η Γκοντζά δεν θέλει να πάει ο Ερκούτ να πάρει την Ασουμάν. Ο Ερκούτ συμφωνεί, αλλά όταν φεύγει η Γκοντζά πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να πάρει τη γυναίκα του: «Προχώρα να φύγουμε», της λέει και την τραβάει, αλλά εκείνη αρνείται: «Δεν κατάλαβα γιατί; Πού θα ζήσουμε; Πώς θα τα βγάζουμε πέρα; Πού ήσουν όταν σου ζητούσα βοήθεια; Εδώ έχω και στέγη και χρήματα! Δεν πάω πουθενά μαζί σου, τέλος».

Επίσης, μην χάσετε τα συγκλονιστικά επεισόδια της εβδομάδας! Τι θα δούμε;

Η Τουλάι αρρωσταίνει και ο Βεϊσέλ τη φροντίζει, αλλά εκείνη του ζητάει να πάει στη δουλειά. Η ναυτία που νιώθει η Τουλάι σε συνδυασμό μ' ένα κουτί με μωρουδιακά που βρήκε ο Μουράτ, τον κάνουν να πιστεύει πως εκείνη είναι έγκυος. Η Ελίφ κατασκευάζει ένα ρομπότ και η Μπερίλ ζηλεύει για άλλη μία φορά. Ο Ουμίτ θέλει να φύγει από το νοσοκομείο, αλλά η νοσοκόμα δεν του το επιτρέπει και έτσι εκείνος το σκάει. Στο μεταξύ, ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει. Κάθονται σε μια καφετέρια και της λέει πως ο Ουμίτ είναι ένας απατεώνας, που μάλιστα είχε κάνει φυλακή στο παρελθόν. Η Μελέκ σοκάρεται, αλλά παράλληλα θυμώνει: «Θα ήθελα να μην ανακατευτείς ξανά σε οικογενειακά μου ζητήματα! Δεν σε αφορούν». Ο Ουμίτ τους κρυφακούει και θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Γιουσούφ.

Περιμένει να πέσει η νύχτα και πηγαίνει στο βιβλιοπωλεί,ο όπου απειλεί με μαχαίρι τον Γιουσούφ, ο οποίος αντιστρέφει την κατάσταση! «Μπορώ να σε στείλω ξανά στη φυλακή, γι' αυτό μείνε μακριά από τη Μελέκ και την οικογένειά της», του λέει ο Γιουσούφ και ο Ουμίτ φεύγει. Αργότερα, εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και της λέει όλη την αλήθεια, εκείνη όμως συμπεριφέρεται σαν να μην είναι εκεί. Οταν εκείνος επιμένει, η Αρζού τον πετάει έξω από το σπίτι της: «Μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ! Φύγε από το σπίτι μου».

Ο Σελίμ ενημερώνεται από το νοσοκομείο πως ο Ουμίτ το έσκασε και πηγαίνει από εκεί για να μιλήσει στον διευθυντή και μετά στο σπίτι του Ουμίτ. Ο Σελίμ τον ρωτάει γιατί έφυγε από το νοσοκομείο και ο Ουμίτ δικαιολογείται με ένα ψέμα. Η Μελέκ κατευθύνεται στη δουλειά της όταν τη σταματάει ο Γιουσούφ και της λέει τι συνέβη την προηγούμενη νύχτα. Η Μελέκ είναι πολύ μπερδεμένη. Μιλάει με τον Σελίμ και εκείνος της λέει πως ο Ουμίτ την προηγούμενη μέρα είχε πάει στον τάφο της μητέρας του…

Ο Μουράτ παρεξηγεί Βεϊσέλ & Τουλάι

Ο Μουράτ κρυφακούει τη συζήτηση ανάμεσα στην Τουλάι και τον Βεϊσέλ για το μέλλον του. «Βλέπω τον Μουράτ σκεπτικό και στενοχωριέμαι για εκείνον! Είναι όλη μέρα μαζί μας, ενώ είναι νέο παιδί και πρέπει να βγει λίγο έξω... Νομίζω πως είναι σε ηλικία που θα πρέπει να βρει μια γυναίκα», λέει η Τουλάι και ο Βεϊσέλ της απαντάει: «Εχεις δίκιο! Θα μπορούσε να βρει μια νέα κοπέλα να παντρευτεί και να πάνε να ζήσουν οι δυο τους σ' ένα σπίτι». Από όλη την κουβέντα ο Μουράτ ακούει μόνο το μέρος ότι πρέπει να ζήσει σε άλλο σπίτι και νιώθει ανεπιθύμητος. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να καταλάβει τι ενοχλεί τον Μουράτ και είναι κακοδιάθετος, αλλά εκείνος δεν λέει λέξη. Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ρωτάει την Ασουμάν πού είναι η κυρία της. Εκείνη όμως δεν έχει ιδέα. Την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και αρχίζει να πίνει. Η Αρζού επιστρέφει και τον βλέπει μπροστά της: «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ! Πόσες φορές θα σου πω ότι δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά;». Εκείνος επιμένει: «Πώς μπορείς να ξεχνάς όσα ζήσαμε μαζί;», και εκείνη του απαντάει: «Ο,τι ζήσαμε ήταν ένα ψέμα». Θέλει να τον διώξει, αλλά ο Ουμίτ σπάει ένα μπουκάλι και απειλεί να αυτοκτονήσει, γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη: «Θα πεθάνω μακριά σου! Αφού δεν μπορώ να σε έχω, τότε δεν υπάρχει λόγος να ζω», της λέει και βάζει το σπασμένο μπουκάλι στο λαιμό του. Στη συνέχεια παίρνει τα χέρια της και της λέει να το κάνει η ίδια: «Αφού με μισείς, σκότωσέ με». Η Αρζού θυμώνει, ξεκλειδώνει την Ασουμάν και της ζητάει να διώξει τον Ουμίτ. Η Ελίφ και η Ιντζί μιλούν για την περιπέτεια που έζησαν και την υπόσχεση που έδωσαν στον Γιουσούφ. Η Μελέκ τις ακούει και τις ρωτάει πώς πέρασαν τη μέρα τους. Τους ζητάει να πουν την αλήθεια, αλλά τα κορίτσια λένε ένα ακόμα ψέμα. Η Μελέκ πιστεύει πως η Ελίφ κάτι της κρύβει. Ο Γιουσούφ αναζητά τον Ουμίτ και μιλάει με τον δικηγόρο φίλο του. Η Αρζού είναι απογοητευμένη από την απόδοση των δύο απαγωγέων και αναζητά κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με τον Ουμίτ. «Αν θέλεις να σε συγχωρήσω, τότε να πάρεις το όπλο και να τις σκοτώσεις», του λέει. Οταν εκείνος ρωτάει ποιες, εκείνη του λέει: «Τη Μελέκ και την Ελίφ». Ο Ουμίτ δέχεται να το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΤΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!