Έλα στη θέση μου: Απίστευτες εξελίξεις! (18/12) Ο Μένιος διαρρέει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μαρίνας στο Internet

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Απίστευτες εξελίξεις! (18/12) Ο Μένιος διαρρέει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μαρίνας στο Internet

Απίστευτες εξελίξεις απόψε στο Έλα στη θέση μου καθώς ο Μένιος διαρρέει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μαρίνας στο Internet.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Alpha:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 68

Η Μαρίνα ετοιμάζεται για δυναμική αντεπίθεση, καθώς ο Μένιος αφήνει να διαρρεύσουν νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο ίντερνετ.

Η Ρενάτα αναλαμβάνει διευθύνουσα σύμβουλος στη Biosofo κάνοντας έξαλλο τον Αχιλλέα. Η Ζωγραφιά καταλαβαίνει πως η Φαίη θέλει να εκμεταλλευτεί το Δαμιανό με το γάμο τους.

Θα το αποκαλύψει όμως στο Δαμιανό; Τι θα γίνει όταν η Φαίη μάθει για την κρυφή σχέση της Ρενάτας με το Μάρκο και δοκιμάσει να την εκβιάσει;

ALPHA: Πήρε το "οκ" για την επόμενη σεζόν! Αυτή είναι η σειρά που δεν θα κοπεί σίγουρα...

Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις "φωτιά"! Ο Θοδωρής ομολογεί στο Λεωνίδα το ψέμα που είπε στη Μαρίνα (17/12)

Εξελίξεις «φωτιά» στο αποψινό επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου καθώς ο Θοδωρής ομολογεί στο Λεωνίδα το ψέμα που είπε στη Μαρίνα.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 67

Ο Θοδωρής ομολογεί στο Λεωνίδα το ψέμα που είπε στη Μαρίνα και όλοι καταλαβαίνουν γιατί έχει αλλάξει η συμπεριφορά της προς το Βλάση.

Η Βάνα και ο Φώτης επιστρέφουν στην έπαυλη και μαζί τους επιστρέφει το κέφι της Σύλβιας. Ο Δαμιανός και η Φαίη ανακοινώνουν την απόφαση τους να παντρευτούν και ξεκινούν οι προετοιμασίες.

Ο Αχιλλέας με τη ζήλια του σπρώχνει τη Ρενάτα να πάρει μια απόφαση που δεν θα του αρέσει καθόλου γιατί θα την φέρει πιο κοντά στο Μάρκο.

Η Ζωγραφιά βλέπει στην κάμερα τη Φαίη να μιλάει υποτιμητικά για το γάμο με το Δαμιανό και να ενδιαφέρεται μόνο για τις μετοχές. Θα δείξει το υλικό στο Δαμιανό;