8 Λέξεις: Καταιγιστικές οι σημερινές (19/12) εξελίξεις! Η Ολυμπία μπαίνει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της!

Όλα όσα πρόκειται να δούμε!

8 Λέξεις: Καταιγιστικές οι σημερινές (19/12) εξελίξεις! Η Ολυμπία μπαίνει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της!

Η Ολυμπία μπαίνει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της! Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (19/12) εξελίξεις στην σειρά 8 Λέξεις, του ΣΚΑΪ!

Αναλυτικά τι θα δούμε...

ΠΕΜΠΤΗ 19/12(ΕΠ.123):

Η Ηλιάνα συνεχίζει να τρομοκρατεί και να απειλεί την Έρση λέγοντας της πως δεν πρόκειται να τους αφήσει ήσυχους με τον Οδυσσέα! Η Σμαράγδα δείχνει να μην «μασάει» απέναντι στον Άκη και δεν ακολουθεί τις εντολές του. Η παράνοια της Ηλιάνας δεν έχει τέλος και κάνει σκηνή μπροστά στην Αριάδνη, τρομάζοντάς την πολύ. Ο Αλέκος συνεχίζει να κάνει στενό μαρκάρισμα στην Ευγενία και οι δύο τους βγαίνουν για ποτό και γνωρίζονται καλύτερα. Ο Έκτορας είναι αμείλικτος απέναντι στην Στέλλα και της δείχνει ότι δεν ανέχεται τα ψέματα. Το φορείο την παραλαμβάνει και η Ολυμπία μπαίνει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της. Ο Φοίβος, σε μια κρίση ενοχής, αρπάζει την Σοφία και την ρωτάει πολύ επιθετικά αν τον υποπτεύεται για την δολοφονία του Δαμιανού! Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Σπύρο καθώς κατηγορείται για κλοπή! Το χειρουργείο της Ολυμπίας τελειώνει και ο γιατρός της ενημερώνει την Εύα και τον Σίμο για το πώς πήγε.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124:

Η επέμβαση της Ολυμπίας ολοκληρώνεται με επιτυχία κι ο Σίμος με την Εύα περνάνε τις ώρες τους έξω από την εντατική, μέχρι να τους επιτραπεί να την δουν. Ο Οδυσσέας, η Έρση κι η Ιφιγένεια ξελασπώνουν τον Σπύρο που γλιτώνει της σύλληψης και των κατηγοριών. Ο Φοίβος παλεύει να πείσει την Σοφία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στον φόνο του Δαμιανού. Η Ναυσικά προσπαθεί να συνετίσει την Ηλιάνα, αλλά για πρώτη φορά γεύεται την οργή της. Αποφασίζει να ενημερώσει τον Άκη για τα σκηνικά στην Κέρκυρα και του ζητάει να πάρει τα μέτρα του. Ο Έκτορας μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Σμαράγδας κι αναγκάζει τη Στέλλα να του παραδεχτεί ένα μέρος από το σχέδιο που στήθηκε εις βάρος της Ηλιάνας, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει τον εγκέφαλο του σχεδίου. Η Τόνια προσπαθεί να πλησιάσει τον Μιλτιάδη, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Η Ευγενία από την άλλη, ενδίδει στην πολιορκία του Αλέκου. Μια μετεγχειρητική επιπλοκή θα κόψει απότομα τη χαρά του Σίμου και της Εύας. Η Ηλιάνα τυφλωμένη από το μίσος της για τον Οδυσσέα, κάνει το μοιραίο λάθος... Παρατάει τη μικρή Αριάδνη μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο προκειμένου να πάει να επιτεθεί στον Οδυσσέα και στην Έρση! Όταν επιστρέφει η μικρή Αριάδνη είναι άφαντη!!!

Χαρμόσυνα νέα για Μιχάηλ και Ρωξάνη καθώς παντρεύονται! Εσείς το ξέρατε; Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

8 λέξεις: Αποκλειστικό - «φωτιά»! Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά!

Αποκλειστικό - «φωτιά» για την σειρά 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ! Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά και έχουμε το ρεπορτάζ!

Ο Ακης θέλει πίσω τη Σμαράγδα, ενώ αυτή αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από την επιρροή του και να ολοκληρώσει το σχέδιο της εκδίκησής της.

Ο Ακης, μετανιωμένος για όλα, συνεχίζει να πολιορκεί τη Σμαράγδα. Οι επισκέψεις του είναι όλο και πιο συχνές, ενώ η συμπεριφορά του είναι εντελώς διαφορετική. Δείχνει να νοιάζεται για το παιδί τους αλλά και γι’ αυτήν. Η επιθυμία του είναι να χτίσουν μια κανονική οικογένεια, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του και του το λέει εμμέσως πλην σαφώς. Αντίθετα, η Σμαράγδα παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Η απόφασή της έχει να κάνει άμεσα με τον Λουκά, ο οποίος της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση: «Σμαράγδα, θέλω να μείνουμε μαζί. Θέλω να γίνεις η οικογένεια που δεν είχα μέχρι χθες. Σ’ αγαπώ, σε εμπιστεύομαι και θέλω να κάνουμε μαζί ένα παιδί.

Θέλω πολύ ένα παιδί στην ζωή μου. Ενα παιδί που θα έχει μάνα εσένα», της προτείνει. Η Σμαράγδα που αισθάνεται τον Λουκά δικό της άνθρωπο, δέχεται την πρότασή του: «Ναι, Λουκά. Κι εγώ δεν έχω κανέναν όσο εσένα. Εσύ μου στάθηκες, ήσουν ειλικρινείς μαζί μου. Με βοήθησες και αισθάνομαι ότι το δικό μας δέσιμο είναι το πιο δυνατό απ’ όλα», παραδέχεται. Λίγο αργότερα ο Λουκάς ακούει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη Σμαράγδα να του λέει: «Και ναι, δέχομαι να γεννήσω το παιδί σου. Το θέλω κι εγώ και με μεγάλη χαρά θα το κάνω». Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη και οι δυο τους και κάνουν αμοιβαίες εξομολογήσεις για το ψυχικό δέσιμο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ενώ παράλληλα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα γνωρίζει το παιδί της Σμαράγδας κι ο Λουκάς της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα: «Κατερίνα, είμαι ευτυχισμένος.

Έχετε δει τις εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο; Σας τις γράψαμε πρώτοι!

Με τη Σμαράγδα αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί και να κάνουμε ένα δικό μας παιδί», της λέει. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Λουκάς μετακομίζει στο σπίτι της Σμαράγδας, η οποία όμως αντιμετωπίζει τη ζήλια του Ακη. «Κανόνισε να σκοτωθούμε. Με το δικό μου το παιδί δεν θα μείνει κανείς άλλος άντρας μέσα στο σπίτι. Το κατάλαβες; Αλλιώς θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να σου το πάρω. Διώξ’ τον για να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα», της ξεκαθαρίζει. Η Σμαράγδα όμως δείχνει να μη «μασάει» απέναντι στον Ακη και δεν ακολουθεί τις εντολές του. Στο μεταξύ, ο Εκτορας μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Σμαράγδας και αναγκάζει τη Στέλλα να του παραδεχτεί ένα μέρος από το σχέδιο που στήθηκε εις βάρος της Ηλιάνας, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει τον εγκέφαλο του σχεδίου. Τι θα γίνει όμως να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια; Ποια θα είναι η μοίρα της Σμαράγδας και του παιδιού;