ΣΚΑΙ: Μπαίνει τέλος σε πρόγραμμα του σταθμού! Τι λέει η παρουσιάστρια!

Η ανακοίνωση για τον τελικό!

ΣΚΑΙ: Μπαίνει τέλος σε πρόγραμμα του σταθμού! Τι λέει η παρουσιάστρια!

Μπαίνει τέλος σε πρόγραμμα του σταθμού ΣΚΑΙ και δείτε τι λέει η παρουσιάστρια! Η ανακοίνωση για τον τελικό που θα σαρώσει!

Μια ανάσα μας χωρίζει από τον τελικό του The Voice of Greece που θα προβληθεί την Kυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητό.

Στη σκηνή του The Voice of Greece και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τους τραγούδια σε ντουέτα-έκπληξη.

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα θα υποδεχθούν τους φιναλίστ στον τελικό.

Oι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι συνολικά οκτώ. Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Κώστας Χειλάς, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, και από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Σε ντουέτο-έκπληξη και ο Γιώργος Λιανός που θα ερμηνεύσει μαζί με τον Γιάννη Βαρδή ένα νέο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον τίτλο «Εμείς οι δύο».

Θυμηθείτε πώς τα πήγε το αγαπημένο πρόγραμμα στα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη εβδομάδα!

Δείτε την ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα:

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Αποφασίστηκε το "τέλος"! Αυτή είναι η σειρά που δεν θα συνεχιστεί...

Έκτακτο ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Σύμφωνα με πληροφορίες άσχημα είναι τα νέα για μια συγκεκριμένη σειρά που δεν θα συνεχιστεί στους δέκτες μας! Αποφασίστηκε το τέλος της και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο...

Το Vanda's blog θα σας μεταφέρει αυτή τη φορά με σιγουριά μια είδηση που έχει γραφτεί και ξανά γραφτεί αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν! Εγώ, λοιπόν, έχω την αποκλειστικότητα γι αυτό που θα συμβεί!

Ο σταθμός του Φαλήρου φέτος στράφηκε προς της μυθοπλασία για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και... κάπου τα κατάφερε κάπου όχι!

Επανέφερε στους δέκτες μας ορισμένες σειρές που στο παρελθόν είχαν χτυπήσει κόκκινο σε ποσοστά τηλεθέασης περιμένοντας να έχουν την ίδια απήχηση και τώρα αλλά... δεν την είχαν!

Μια από αυτές ήταν και το Λόγω Τιμής, το οποίο ενώ ξεκίνησε με πολύ θετική... αύρα στη συνέχεια δεν κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο!

Λόγω Τιμής ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε, λοιπόν, άνθρωπος μέσα από το κανάλι και σας αποκαλύπτω στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, η συγκεκριμένη σειρά θα κάνει τον κύκλο της και μετά τον Ιανουάριο δεν θα την ξαναδούμε...

Μάλιστα, οι ιθύνοντες έχουν βρει ήδη πως θα καλύψουν το κενό της... Για να δούμε...

Πριν από λίγα 24ωρα, μάλιστα, πάλι μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψα την απόφαση που πήρε ο τηλεοπτικός σταθμός για τον Γιώργο Λιάγκα και εκτός του ότι είναι οριστικό, δεν είναι και καθόλου ευχάριστο για τον παρουσιαστή...