Κόκκινο Ποτάμι: Ραγδαίες εξελίξεις! (22/12) O Μίλτος αναρρώνει από τον τραυματισμό και ο Θέμης γίνεται πατέρας

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Κόκκινο Ποτάμι: Ραγδαίες εξελίξεις! (22/12) O Μίλτος αναρρώνει από τον τραυματισμό και ο Θέμης γίνεται πατέρας

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κόκκινο Ποτάμι απόψε καθώς ο Μίλτος αναρρώνει από τον τραυματισμό και ο Θέμης γίνεται πατέρας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Η είσοδος των Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη βρίσκει τον Μίλτο να αναρρώνει από τον σοβαρό τραυµατισµό του στην αγκαλιά της αγαπηµένης του Ιφιγένειας.

Ο περήφανος Πόντιος Ελληνας αγνοεί πως πίσω στην πατρίδα του γεννιέται ο ανιψιός του και πρώτος εγγονός της οικογένειας Παυλίδη.Η Βασιλική γίνεται µητέρα, χαρίζοντας ευτυχία τόσο στον Θέµη όσο και σε όλη την οικογένεια.

Η ήττα της Τουρκίας στον Βαλκανικό Πόλεµο βρίσκει τα παράλια του Πόντου να εποικίζονται από µουσουλµάνους πρόσφυγες και τους ηττηµένους του πολέµου να γυρεύουν αιτία για την ήττα τους στους Ελληνες και τους Αρµένιους που ζουν στην περιοχή.

Την ίδια στιγµή οι Γερµανοί βρίσκουν την ευκαιρία να εισχωρήσουν δυναµικά στην οθωµανική πολιτική σκηνή και στο στράτευµα.

Οι ισορροπίες ανατρέπονται για ακόµη µία φορά και νέα δεινά έρχονται προσεχώς για τον Ελληνισµό της Μικράς Ασίας…

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για την σειρά! Η ίδια μίλησε για όλα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μέση τον Οσμάν! Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (15/12)!

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις από το σημερινό (15/12) επεισόδιο της σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Ο Θέμης επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μέση τον Οσμάν!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Επεισόδιο 12

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον βρει. Ο Παυλίδης δέχεται επίθεση στα χωράφια και ο Θέμης δεν μπορεί να κρύψει το θυμό του για τον Οσμάν. Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής,τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη ζωή στα παράλια του Πόντου για τους Έλληνες. Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό στον Οσμάν αναλαμβάνει, φερμένος από την Κωνσταντινούπολη, ο λοχαγός Αλή Ομέρογλου…